ροή ειδήσεων

Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Καταρχήν θα ήθελα να αρχίσω το πρώτο μου άρθρο για το 2013 με κάτι πιο ευχάριστο, όμως τα καθημερινά προβλήματα στην τοπική κοινωνία μας είναι δυστυχώς τόσα πολλά που ανταγωνίζονται τα ευχαριστα. Είναι κατά την άποψη μου και ευθύνη των πολιτών να επισημαίνουν τα κακώς δρώμενα... και τις παραλήψεις της κοινωνίας μας όσον αφορά την δημόσια διοίκηση και τις λειτουργίες αυτής. Ένα από αυτά τα παραδείγματα όσο απλό και αν φαίνεται δείχνει όμως και την ανεπάρκεια των λεγόμενων αρμοδίων, τοπικών πολιτικών και του δημοσίου τομέα σε δημοτικό επίπεδο αφού από ότι φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρεται και τόσο πολύ για την δημόσια ασφάλεια των πολιτών. Σαν παράδειγμα αναφέρομαι στο μικρό αυτό φρεάτιο που βρίσκεται πάνω στο πεζοδρόμιο από Άφαντου προς παραλία ακριβώς απέναντι από το εκκλησάκι της Παναγίας Καθολικής στο Άφαντου. Αν και έχω δημοσιεύσει άρθρα για το πρόβλημα αυτό στον τοπικό τύπο και έκανα και ρεπορτάζ με δυο τοπικά κανάλια, ακόμα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το κλείσει η τουλάχιστον να βάλει κάτι προστατευτικό που να ειδοποιεί τους πεζούς ότι εδώ υπάρχει ανοιχτό φρεάτιο για να προσέχουν. Επισημαίνεται ότι στο πεζοδρόμιο αυτό περπατάνε καθημερινώς αρκετοί πολίτες, ειδικά το καλοκαίρι που υπάρχουν και αρκετοί τουρίστες της περιοχης. Έχουν γίνει και τραυματισμοί ατόμων που εχουν πέσει μέσα μεταξύ αυτών και μια γυναικά 62 ετών οπου έσπασε την λεκάνη της με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο Ρόδου και σήμερα ακόμα να έχει προβλήματα υγείας. Επισημαίνω ότι δεν κοστίζει τιποτα ιδιετερο για το δημόσιο να προστατέψει τον χώρο αυτό ο οποίος βρίσκεται μέσα σε δημόσιο χώρο ευθύνης, μέχρι σήμερα όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Πιστεύω ότι η αίτηση που έχω κάνει στον δήμο Ρόδου μέσω του τοπικού διαμερίσματος Άφαντου με αριθμό πρωτοκόλλου 6/148283 και ημερομηνία κατάθεσης 28/12/2012 να «ξυπνήσει» τους αρμοδίους και να αντιδράσουν υπεύθυνα ώστε να μην έχουμε και αλλα θύματα στο αφύλαχτο αυτό φρεάτιο πάνω στο πεζοδρόμιο. Περιμένουμε την απάντηση του δήμου στο αίτημα μου και τι ενέργειες θα κάνουν για το θέμα αυτό.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Γεώργιος Νικολης
Κοινωνικός Λειτουργός



Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.... 
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/1/13 16:49

    Γιώργο βρήκες τώρα την ώρα να ασχολείσαι με φρεάτια. Δεν έμοιασες του πατριώτη σου που ασχολήτε με ερωτικές τέχνες μέσα σε αυτοκίνητα. Καλά δεν καταλαβαίνεις τώρα και να το ξέρει δεν καταλαβαίνει Χριστό. Ειναι τώρα επί των Καλλιτεχνικών θεμάτων και του είναι αδιάφορο το φρεάτιο που τραυματίζονται συνάνθρωποί μας.
    Τον φάγατε πια το πατριώτης σας, ούτε για ένα φλερτ δεν τον αφήνεται ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/13 17:15

    Αν έλεγες για Τίποτα άλλο μπορεί και να σε ακούγανε Φίλε μου.αλλα όπως είπε και ο φιλος,
    Ο υπεύθυνος σας είναι για αλλα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/13 17:16

      Σωστός

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/13 18:30

      ΕΠΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΗΣΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΕ ΤΑ ΦΕΡΕ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΩ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΕΚΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΕ ΠΙΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
      ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΩΝ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΟΤΑΝ,.... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ... ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟ. ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΗΘΕΛΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΦΡΕΑΤΙΑ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/13 21:07

    Γιώργο κατά πρώτον δεν λέγετε Άφαντου αλλά Αφάντου και κατά δεύτερον αφού δεν συγκυνήθηκε κάποιος να πάει να το φτιάξει, αφού λες ότι σε ενδιαφέρει η σωματική ακαιρότητα των πολιτών,ώστε να μην έχουμε και αλλα θύματα στο αφύλαχτο αυτό φρεάτιο πάνω στο πεζοδρόμιο, πήγαινε εσύ και κλείστο ή τουλάχιστον βάλε κάτι προστατευτικό που να ειδοποιεί τους πεζούς ότι εδώ υπάρχει ανοιχτό φρεάτιο για να προσέχουν, αφού τόσο καιρό από την στιγμή που έπεσε μέσα αυτή η γυναίκα δεν πήγε κάποιος να το φτιάξει.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ
    ΧΩΡΙΣ
    ΑΝΟΙΚΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/13 23:22

      Δηλαδή ρε Φίλε να πληρώσει και τα γ......κα!!! Στο τέλος;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/13 20:37

      ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ (Ανώνυμε 5/1/13 11:22 μ.μ.)? ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΗ ή ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΟΛΦ), ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ( ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ), ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟή ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/1/13 20:45

      Εχει δίκιο ο 8:37. Ενας ενεργός πολίτης που έχει ζήσει στην Σουηδία εχει μάθει να εφαρμόζει τις αρχές του εθελοντισμού και να είναι ενεργός πολίτης ,αντί να γκρινιαζει δικαιολογημένα , θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί ο ίδιος και να δώσει κάποια λύση στο πρόβλημα....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/1/13 21:10

      ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!(Ανώνυμε 6/1/13 8:45 μ.μ.)ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ (ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ). ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ? ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΛΑΚΙΕΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ, ΘΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/1/13 00:03

      Ανώνυμος 6/1/13 9:10 μ.μ. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΦΑΝΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΙΚΑ! ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *