ροή ειδήσεων

Κως: Έκρυβαν… μέσα τους την ηρωίνη!

Τρεις “Ελληνες ηλικίας 43, 34 και 29 ετών συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Κω, με ηρωίνη και χάπια...

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Κω, αξιοποιώντας σχετική πληροφορία, εντόπισαν τους δράστες κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο με πτήση από Αθήνα και μετά από έλεγχο βρήκαν στην κατοχή τους 90 ναρκωτικά χάπια.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν κρύψει… μέσα σε σημείο του σώματός τους ποσότητες ηρωίνης και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.

Ακολούθησαν ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αποβολή των ναρκωτικών ουσιών, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν συνολικά οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 336,5 γραμμαρίων.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης εξακριβώθηκε ότι οι τρεις δράστες ταξίδεψαν την Πέμπτη μαζί από την Κάλυμνο, όπου διαμένουν, στην Αθήνα, αγόρασαν τις ναρκωτικές ουσίες και θα επέστρεφαν στην Κάλυμνο μετά την άφιξή τους στην Κω.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
newsit.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *