ροή ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!

ΙΜΙΑ 2013 ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ-ΤΙΜΟΥΜΕ-
ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ
Περίπου 90 πατριώτες μόνο" τίμησαν την επέτειο μνήμης των Ιμίων στην Ρόδο!!!
της μνήμης δηλαδή των ανδρών του πολεμικού μας ναυτικού που δολοφονήθηκαν ύπουλα από Τούρκους στα Ίμια υπερασπίζοντας τα πάτρια εδάφη.!!! ...



Αυτήν την απαξίωση έλαχαν να έχουν η ψυχές τους από τους μικρόψυχους η κουφιοψυχους νεοέλληνες!!!
Ευτυχώς να λέμε πάλι που βρέθηκαν και 90 Έλληνες για να τιμήσουν την εκδήλωση!!!
Οι 60 σίγουρα ήταν από την χρυσή αυγή της τοπικής οργάνωσης Ρόδου και μπράβο τους για την οργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για την συμμετοχή τους στην πορεία,
και 30 από τον σύλλογο μας και ορισμένοι που ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό μας κάλεσμα.

Για πρώτη φορά δε' η Ρόδος γνώρισε τόσο μαζική εθνιστική συνάθροιση πατριωτών!!!
Μπορεί να ήμασταν 90 ψυχές αλλά καλύτερα 90 λιοντάρια παρά χίλιες αίγες ,,,,,
Αξίζει να σημειώσω πως όλα τα παιδιά της χρυσής αυγής συνυπέγραψαν το ψήφισμα που αποδώσαμε στον Τούρκο πρόξενο οικειοθελώς.

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ,ΒΛΑΧΑΚΟΥ,ΓΙΑΛΟΨΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Σήμερα Πέμπτη31-1-2013 Ημέρα συμπλήρωσης 17 ετών από τον θάνατο των ανδρών μας συγκεντρωθήκαμε για να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής.

1)Καταδικάζουμε την τακτική των παραβιάσεων –παραβάσεων του Ελληνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου από Τουρκιά μαχητικά αεροσκάφη και πλοία αντίστοιχα.

2)Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την στάση και τις ενέργειες της χώρας σας που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμών για έρευνες εντός Ελληνικής Α.Ο.Ζ πλησίον της Ρόδου και της νήσου Μεγίστης.

3)Είμαστε ενήμεροι των πραγματικών σας προθέσεων παρά την πολυδιαφημισμένη δήθεν Ελληνοτουρκική φιλία γιατί οι πράξεις σας καταμαρτυρούν εχθρότητα και άσβηστο μίσος ενάντια στο Ελληνικό Έθνος.

4)Σας ενημερώνουμε ό,τι παρόλο που οι πολιτικοί εκπρόσωποι μας συνεργάζονται μαζί σας για την πραγμάτωση των αλυτρωτικών σχεδίων σας εμείς δεν θα την επιτρέψουμε δίνοντας την ζωή μας για τον σκοπό αυτό.

5)Επικρατεί η εντύπωση ό,τι η οικονομική κρίση λύγισε τις ένοπλες δυνάμεις μας αλλά η μόνη αλήθεια είναι ό,τι είμαστε πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι από ποτέ να τελειώνουμε μαζί σας.

6)Απαιτούμε να εγκαταλείψετε τα πάτρια εδάφη της μικράς Ασίας που κλέψετε και ξεριζώσατε εκατομμύρια συμπατριωτών μας από της πατρογονικές τους εστίες.

7)Ολοι οι παρευρισκόμενοι εδώ σήμερον θεωρούμε την παρουσία του προξενείου σας περιττή εφ όσον υπάρχουν λιγοστοί Τούρκοι υπήκοοι στο νησί
Ύποπτη και εν τέλει άκρως ανεπιθύμητη εφ όσον η χώρα σας κάθε άλλο παρά φιλική μπορεί να θεωρείται προς την Ελλάδα.

Φίλοι αρχαιοελληνικής κοσμοαντίληψης
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ & ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Και η παρέα απο τον μυλαιώνα Λώρυμων παρόν---Και η παρέα της Ποντόρειας παρόν






Αk:ΚΆΠΟΙΟΙ ΝΙΏΘΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΆΒΟΛΑ ΈΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΉ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΟΥΣ-ΚΆΠΟΙΟΙ ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΤΟ ΑΒΈΒΑΙΟ ΜΈΛΛΟΝ, ΣΑΝ ΓΡΑΒΆΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΊΓΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΌ-ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΝΙΏΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΝΌ ΚΟΡΣΈ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΌ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΊΓΓΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΝ??
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΠΙΑ ΦΡΟΥΤΑ - ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΟΦΙΛΟΙ -ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ-ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΎΡΑΣ-ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΑΣΣΙΑΤΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΊΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ -ΙΕΡΑ ΓΑΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΜΗΝ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΜΈΤΟΧΟΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ!!!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/1/13 23:20

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 3 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/13 23:56

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΑ ΡΟΔΟΥ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
    και οχι αυτουνου του χοντρού σκατοφαγα ΠΑΓΚΑΛΟΥ που του την πήρε ο αέρας
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ
    ΤΑ Συγχαρητήρια
    ΒΟΥΝΟ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ.ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/13 00:36

    Αν πηγαίνατε στις καφετέριες είχε τριπλάσιο κόσμο,κρίμα για άλλη μια φορά οι Ροδίτες προτίμησαν τις καφετέρειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/13 02:10

      λογικο.. απ το να κανουν βολτες στο μαντρακι κουνοντας ελληνικες σημαιες, πιο καλα να πιεις εναν καφε. αν και το 1ο εχει πιο πολυ πλακα!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/2/13 12:46

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΩΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/2/13 13:04

    Το καλύτερο που άκουσα ήταν
    Εχουμε καταντήσει να ντρεπόμαστε που είμαστε Ελληνες
    κρατώντας τα σύμβολα μας την σημαία μας
    εκεί έχουμε φτάσει
    οπότε το ερώτημα είναι το εξής
    οι ήρωες το 21, του 40 και 996 ήταν τα μεγάλα κορόιδα ή εμείς σήμερα;
    θα ήθελα να διαβάσω απόψεις και άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/13 16:16

      Το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί σε λίγες γραμμές,αλλά θα ήθελα να δώσω μια άλλη οπτική.Και ήρωες υπήρξαν και κορόιδα δεν ήταν και απελευθέρωσαν αυτά τα κομμάτια γης που ζούμε εμείς σήμερα,αλλά Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Ο Ι δεν υπήρξαμε ποτέ.Μέχρι να 'ρθει εκείνη η μέρα ας κρατήσει ο καθένας μες τη ψυχή του ότι νομίζει Ελληνικό και να μην ρίχνουμε χολή ο ένας στον άλλο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/2/13 02:12

      κοροιδο εισαι εσυ και ολοι οι ομοιοι σου που χρονια τωρα ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τωρα σκεφτηκαν να επαναστατησουν ψηφιζοντας χα..

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/2/13 17:44

    90 ατομα? βλεποντας τις φωτογραφιες που ανεβασατε μετα βιας διακρινω 25 ατομα!! παγια τακτικης σας (γκεμπελς) να κανετε το ασπρο μαυρο.. αλλα η δυναμικη ΑΠΟΥΣΙΑ του απλου κοσμου θα επρεπε να σας ταρακουνησει! ολα τα προηγουμενα χρονια (16 χρονια εχει που εγινε το επεισοδιο στα ιμια) που ησασταν? τωρα ξαφνικα σας επιασε ο πονος για τα παιδια που σκοτωθηκαν εν ωρα καθηκοντος? ο πονος ειναι και μενει μονο για τους δικους τους και οχι για κομματικα σκουπιδια σαν εσας που καπηλευομενοι τον ΘΑΝΑΤΟ τους κανετε και εκδηλωσεις μνημης..

    το γελιο αυτο κειμενου που στειλατε και στο τουρκικο προξενιο γιατι δεν το βγαζετε φωτοτυπιες να το μοιρασετε και στους τουρκους που μενουν εδω στη ροδο χρονια τωρα? στον σιεχ πχ.. υπαρχει βεβαια ο κινδυνος, τα 90 λιονταρια να μετατραπουν σε 90 γατακια αλλα αξιζει τον κοπο!!

    σταματηστε να κανετε ρεζιλι την ηδη ταλαιπωρημενη ελλαδα με τετοια καραγκιοζιλικια και συνεχιστε να ψηφιζετε ο,τι και τοσα χρονια (νδ και λαος δλδ).. τουλαχιστον τοτε δεν γινοσασταν γραφικοι.

    εσυ που γραφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ εισαι 1.. θα σε βρουν απ τον γραφικο χαρακτηρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/13 22:03

      h rodiaki ipe pos itan pano apo 100 atoma+ apla einai paratagmeni se sira kai fenonte ligoteroi

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/2/13 13:31

    ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ! ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ! ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
    Η μαρτυρία ενός Διαφωτιστή: Ότι οι Ελληνόφωνοι μουσουλμάνοι δεν ήταν Τούρκοι, αλλά ελληνικής καταγωγής πληθυσμοί που εξισλαμίστηκαν, ήταν γνωστό και στους πνευματικούς πατέρες του έθνους και της Επανάστασης του 1821. Ένας από αυτούς, ο ξενιτεμένος διαφωτιστής Γρηγόριος Ζαλίκογλου (1776–1827), έγραφε στον πρόλογό του στο «Γαλλοελληνικό Λεξικό» το έτος 1809:

    «Οι περί ημάς Τούρκοι καλούμενοι δεν είν’, οι πλείστοι αυτών, απόγονοι των Ελλήνων; δεν είναι αδελφοί μας; δεν είναι Έλληνες; Τω όντι όσα μιλλιώνα αυτών κατοικούσι την σήμερον την Ελλάδα δεν ήλθαν εκ της Ασίας ούτε άλλοθεν· αλλ’ αφού άφησαν την γλώσσαν και το όνομα προγόνων, δεν μετέχουσιν ούτε της ευδοξίας αυτών. Καυχάται την σήμερον ο Αθηναίος δια την φρόνησιν του Θεμιστοκλέους, ο Μακεδών δια την ανδρίαν του Αλεξάνδρου· αλλά τις; και ποίος; όστις φυλάττει εις το στόμα του και εις την ακοήν του, και την φωνήν εκείνων. Όσοι δεν σώζουσιν εκείνων την γλώσσαν, ούτε τολμώσιν, ούτε φαντάζονται να καυχηθώσιν επί τοιούτοις προγόνοις, όχι διότι επίστευσαν εις το Κοράνι· επειδή ούτε ο Θεμιστοκλής εγνώριζε το Ευαγγέλιον: αλλά διότι δεν έχουσι πλέον την γλώσσαν του».

    Εθνικό μας ταυτοτικό στοιχείο είναι μόνο η Ελληνική μας γλώσσα, σύμφωνα με τον Ζαλίκογλου. Άσχετα αν ο ελληνόφωνος πιστεύει στο Κοράνι ή στο Ευαγγέλιο, διότι, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «ούτε ο Θεμιστοκλής εγνώριζε το Ευαγγέλιον».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *