ροή ειδήσεων

Αντρίκος, όπως λέμε… Νταλάρας!

Ο αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού ζητά με την αγωγή του κατά του Πάνου Καμμένου 50.000 ευρώ για κάθε φορά που ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει το όνομα Παπανδρέου...
Θα ήταν φαρσοκωμωδία αν η υπόθεση στην οποία αφορά δεν ήταν τόσο σημαντική: Ο Αντρίκος Παπανδρέου, αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού, ως άλλος Νταλάρας ζητά από το δικαστήριο να επιβάλει στον Πάνο Καμμένο ποινή 50.000 ευρώ κάθε φορά που ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα λέει ή θα γράφει το όνομα «Παπανδρέου» στο μέλλον!

Είναι ένα από τα αιτήματα της δεύτερης αγωγής που κατέθεσε τον περασμένο μήνα ο τρίτος γιος του Ανδρέα Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου και συνοδεύει το ποσό των 300.000 ευρώ που ζητά από τον Πρόεδρο των Αν.Ελ. για την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο με τα CDS. Να σημειωθεί ότι έχει προϋπάρξει κι άλλη αγωγή, με την οποία ο Αντρίκος Παπανδρέου ζητά άλλο 1 εκατ. ευρώ. Το σύνολο των απαιτήσεών του δηλαδή φτάνει το 1,3 εκατ. ευρώ, συν 50.000 για κάθε «Παπανδρέου» του μέλλοντος.

Η όλη ιστορία δεν θυμίζει τίποτε άλλο από την περίφημη υπόθεση Νταλάρα – Πανούση.
Ήταν το 1997 όταν ο Γιώργος Νταλάρας πέτυχε στο δικαστήριο να θεωρείται «υπέρβαση του ορίου της καλώς εννοούμενης σάτιρας» η αναφορά του ονόματός του από τον Τζίμη Πανούση. Η ποινή για τον σατιρικό καλλιτέχνη ήταν να πληρώνει 1 εκατ. δραχμές κάθε φορά που θα έλεγε ή θα έγραφε «Νταλάρας» στο μέλλον.

Αυτό, βέβαια, κάθε άλλο παρά πτόησε τον Τζίμη Πανούση, που για όσο ίσχυε η ποινή μέχρι και ανέκδοτα δημιούργησε: «Κέρδισα σήμερα 3 εκατομμύρια. Πώς να τα ξοδέψω; Α, έχω μια ιδέα: Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!».

Ο Αντρίκος Παπανδρέου, βέβαια, εμφανίζεται νταλαρικότερος του Νταλάρα και ζητά ένα ποσό 16 φορές και παραπάνω μεγαλύτερο από αυτό που ζητούσε ο Γιώργος Νταλάρας από τον Τζίμη Πανούση. Και μάλιστα, ενώ το «Νταλάρας» ήταν μοναδικό και αφορούσε αποκλειστικά το γνωστό καλλιτέχνη, ο Αντρίκος προσπαθεί με το «Παπανδρέου» να σταματήσει τον Πάνο Καμμένο να μιλά μέχρι και τον αδελφό του –πρακτικά να μην μπορεί να ανοίγει το στόμα του στη Βουλή εκτός αν… θέλει να ξοδέψει μερικά εκατομμύρια σαν τον Τζίμη Πανούση.

Η ιστορία θα ήταν για γέλια, αν δεν αφορούσε μια τόσο δραματική υπόθεση, όπως το σύρσιμο της χώρας στο ΔΝΤ και το στήσιμο εταιρειών που επένδυσαν μέσω CDS στη χρεωκοπία της, αν ισχύουν τελικά οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου.
Πηγή: newsbomb.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *