ροή ειδήσεων

Για το ξενόφερτο ρεπερτόριο της Φιλαρμονικής Ρόδου

Πήγα στη προγραμματισμένη εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ρόδου στο Δημοτικό Θέατρο στης 04 Ιαν 2013. Σχετικά με το ρεπερτόριο που παρακολούθησα μου έκανε εντύπωση... η έλλειψη Ελληνικής μουσικής. Γιατί δεν συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμα κάτι Ελληνικό που δόξα το θεό έχουμε τόση πληθώρα από μουσική και τραγούδια με εξαίρετους συνθέτες, παρά μόνο η μανία του ξενόφερτου μας έχει κυριεύσει. Μήπως ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ να έκανε τις ανάλογες συστάσεις, στους κατέχοντες της Φιλαρμονικής, μήπως και αλλάξει τις ιδέες κάποιων.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/1/13 14:00

    Αυτός ο Αρχιμουσικός πράγματι έχει αδυναμία με τη ξένει μουσική. Βλέπεις είναι και θέμα συνήδεισης. Κατ αρχή ήθελα να ήξερα είναι Ελληνας, Δεν λέω για τους μουσικούς που είναι εξαίρετοι, και γνωρίζω μερικούς, αλλά ρε παιδί μου Ελληνική μουσική έχουμε κύριε μαέστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/13 14:45

      Ημουν παρούσα στη εμφανηση της φιλαρμονικής

      Ουτε και εμένα μου άρεσε η ξένη μουσική όσο για το μαέστρο πολύ περιτό κούνημα έκανε στον ευατό του και πιο πολύ πρέπει να ήθελε να εντυπωσιάσει το Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχει με τις κομπλεξικούς θεατρινισμούς, τάχα μου είμαι καλός και ξέρω να διευθύνω. Οι εκτελεστές μουσικοί ήταν καλοί. Ο Αντιδήμαρχος καλά θα κάνει να σοβαρευτεί και να μη λέι πολλά μπλα μπλα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/13 17:17

      ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΣΕΙ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΑ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΟΥΣΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΟΥΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΣΕΙ?? ΜΙΑ ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ΣΙΔΕΡΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΟΥΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΤΥΠΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, Η ΒΡΗΚΕ Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΤΟΝ ΝΑΘΑΝΑΗΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ε? ΠΡΕΠΙΖΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΔΟΥ...ΠΟΥ ΝΑΧΟΥ ΚΟΥΡΕΜ.....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/13 22:15

    BΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΄ΣΥΝΑΥΛΙΑ΄ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΠΣΟΥΝ? ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/13 15:30

    2:51 Ακου φίλε. Αστε το άνθρωπο να κουνιέτε. δικό του είναι το σώμα, και το κουνάει όπως θέλει. μπορε.ί να είναι κάποιος από κάτω που τον βλέπει και του στέλλει κωδικοποιημένα μηνήματα. Μπορεί να του το συνέστησε ο γιατρός και να το κάνει για άσκηση. Μπορεί να παίζει δύο ρόλους συγχρόνος, ένα του μαέστρου, και ένα του καλλιτεχνικού διευθυντή θέτρου, οπότε εκείνη τη ώρα να κάνει το νούμερό του. Δηλαδή να παίζει τη γατούλα, και να διευθύνει συγχρόνος την ορχήστρα. Ο Αφαντενός έτσι τον προσέλαβε? Δύο ειδικότητες συγχρόνος. 1.350 του αρχιμουσικού, και 1.350 ευρώ του Κ.Δ.Θ. Για χαζό τον έχεις τον Αφαντενό. αυτός δουλευει το κόσμο όλο Ψιλό γαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/13 15:58

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΙΑΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ, Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΕΣΤΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/13 16:17

    ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΦΑΛΑΚΡΑ. ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΦΩΡΟΥΣΑΝ, ΑΥΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ, ΠΟΝΗΡΟΣ?ΑΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΑ ΧΑΪΒΑΝΕΖΟ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΙΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ?.ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/13 19:42

    Αυτό το κυριο ινε χλωρο αστραλος. κι εγκο ημε στο συκγαβλια ντιμοτικο τεατρο. εγκο αστραλια ιρτα κιε με πιραν στο συγκαβλια. εγω κσερο λιγκο το χλορο αφτο ατροπο. καρσονετο ιτα σε καφενιο. που εμαθο μουσικο αυτο. μονο καφε ξερι κανει. ξερι αλο πραμα ντεν το λεο ινε τροπι. να το πο. αφτο χλορο αστραλο πεζι πολι μαλα κιαρχιζι κατε προι το ιδιο πραμα, αφτο ξερι καλα, αλο τιποτα οχι. καλο χρονο μπι και βγι απο πισο πορτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/13 22:40

      ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΟΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΕΙ ΛΟΛΑΡΑ. ΣΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΟΝΕΣΤΑΙ. ΧΑΪΒΑΝΙΑ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/13 11:27

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΛΟ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/13 21:11

    Αυτός ο Αρχιμουσικός πόσες φορές εκδιώχθει από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Γιατί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *