ροή ειδήσεων

Δένδιας: “Η ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα”

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, υποστήριξε ότι η Αστυνομία είχε πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα... από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σε δηλώσεις του στην “Καθημερινή της Κυριακής”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: “Τα σημεία στα οποία θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρξει χτύπημα ήταν πολλά και διαφορετικά. Στην Ελλάδα το μοντέλο που έχει ακολουθηθεί είναι η φύλαξη στόχων,με ό,τι αυτό σημαίνει, και όχι η δημιουργία ενιαίου χώρου ασφαλείας”.

Πρόσθεσε επίσης ότι “το ελληνικό κράτος είχε, εν μέρει, παραιτηθεί από την επιβολή της νομιμότητας σε συγκεκριμένες περιοχές και χώρους, που εν δυνάμει συνιστούν “φυτώρια τρομοκρατών”. Αφήνει αιχμές για την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι ένας 29χρονος και μια 25χρονη που κατηγορούνται για συμμετοχή στη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”, λέγοντας πως “μια μειοψηφία λειτουργών της Θέμιδος επιλέγει να εθελοτυφλεί , απέναντι στην πρόκληση, που συνιστά για το πολίτευμα και τη ζωή των πολιτών η ένοπλη τρομοκρατική δράση”.

Ο κ. Δένδιας ασκεί κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, για τις θέσεις του στις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ, για την ανακατάληψη δημοσίων κτηρίων, όπως η Βίλλα Αμαλία, και ότι ιστοσελίδες και έντυπα που συνδεόνται με το κόμμα εκφράζουν εξτρεμιστικές απόψεις.
tro-ma-ktiko

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *