ροή ειδήσεων

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ευ.Διαμαντόπουλος: πραγματικά πολιτιστικά κέντρα τα κτίρια υπό κατάληψη

Ναι φίλε και ο Κορυδαλλός είναι νηπιαγωγείο.Κατάφεραν μόνοι τους να αποδείξουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται πίσω από τους φασίστες κουκουλοφόρους που καίνε την Αθήνα και διαλύουν κάθε ειρηνική συγκέντρωση των Ελλήνων που διαμαρτύρονται...
«Σάλο» προκάλεσε εντός της Ολομέλειας της Βουλής η δήλωση του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευ. Διαμαντόπουλου αναφορικά με τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στις βίλες Αμαλία και Κάλλας, τις οποίες χαρακτήρισε «πραγματικά πολιτιστικά κέντρα» και «δομές αλληλεγγύης».

«Πρόκειται για πραγματικά πολιτιστικά κέντρα και δομές αλληλεγγύης στις οποίες γίνονται και μαθήματα», είπε χαρακτηριστικά εγκαλώντας τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια για «φασίζουσα νοοτροπία». Όπως είπε μάλιστα οι χώροι αυτοί «θα γίνουν εφαλτήρια που θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν».
planet-greece

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/1/13 13:59

    Αυτον το τυπο θα τον ψηφισαν οι της ΑΜΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/13 14:41

    ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται πίσω από τους φασίστες κουκουλοφόρους που καίνε την Αθήνα και διαλύουν κάθε ειρηνική συγκέντρωση των Ελλήνων που διαμαρτύρονται..esu pou exeis grapsei to sxolio amfisveitw an exeis katevei pote sou poreia...gelane kai oi patres fasistakia kimaste patriwtes ksipnate ethinikistes rezilides....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/13 15:32

    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
    ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ.
    ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ),ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ Η' ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ /ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
    ΡΕ ΧΑΖΟ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΠΙΑΣΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ (ΝΟΜΙΜΟ)ΘΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ 'ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ' ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/13 15:49

    Εσυ ο 2.41 γιατι δεν τους περνεις σπιτι σου ; και να ξερεις οτι μονο αν ειναι ιδιοκτητο, δικο σου δηλαδη[γιατι βλεπω δεν τα καταφερνεις καλα τα ελληνικα] γιατι αν το εχεις ενοικιασμενο χρειαζεται η συμφωνη γνωμη του ιδιοκτητη.Αληθεια με τι θρασσος μπηκαν σε ξενη ιδιοκτησια; ΣΥΡΙΖΑ=ΜΠΑΧΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/13 18:37

    Για τα συριζακια ολοι οι αλοι ειναι φασιστες συτοι που σπανε καινε ξενες περιουσιες κανουν καταληψεις εμποδιζοντας τους αλους να δουλεψουν καταλαμβανουν και ξαταστρεφουν δημοσια κτηρια και πανεπηστημια ειναι οι δημοκρατες. Αι σηχτηρ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/1/13 19:08

    Κοιτάξτε, πέρα από ό,τι έχουν γράψει οι προηγούμενοι, γιατί μάλλον δεν έχουν μπει πότε μέσα σε μια κατάληψη - και για να σας προλάβω δε συμφωνώ με τις καταλήψεις.

    α. Τα κτίρια που έχουν καταληφθεί είναι εγκαταλελλημένα κτίρια, κυρίως δημόσια, όπου το δημόσιο είτε δεν έχει κανένα σχέδιο γι αυτά, είτε είχε εξαγγείλει παλαιότερα αλλά ουδέποτε το εφάρμοσε. Οπότε καταλαμβάνοντάς το, δε στερούν σε κανέναν τίποτα. Παρόλα, αν ήθελαν να είναι τυπικοί, αυτά θα μπορούσαν πχ να τα ζητήσουν.

    β. Όντως μέσα σε αυτές τις καταλήψεις γίνονται διάφορα, που μάλλον είναι εκτός των ορίων της φαντασίας κάποιων. Γίνονται προβολές ταινιών, γίνονται μαθήματα σε παιδιά (αυτοί οι άπλυτοι που λένε μερικοί είναι και σπουδαγμένοι), γίνονται μαθήματα ξένων γλωσσών, γίνονται μαθήματα χωρού και διάφορα άλλα, προφανώς όλα δωρεάν. Κάνουν και κανά πάρτυ που και που. Γίνονται βέβαια και πολλές συζητήσεις και μένουν κιόλας. Οκ, ρεύμα από κάπου θα παίρνουν-κλέβουν, αλλά αλοίμονο αν αυτοί είναι που έχουν βάλει μέσα την Ελλάδα.

    γ. Τώρα κάποιες καταλήψεις είναι πιο σκληροπυρηνικές και ενδεχομένως να είναι εστίες μπαχαλάκηδων, αλλά δεν είναι όλες έτσι. Πολλές καταλήψεις, τόσο στην ΑΘήνα, όσο και Θεσσαλονίκη και Πάτρα που ξέρω είναι νορμάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/1/13 00:05

    Σωστά τα γράφεις, αλλά πρέπει κανείς να έχει ανοιχτά μάτια για να τα καταλάβει όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/1/13 07:22

    Για πεστε μου ρε ανοιχτομυαλοι σε πια πολιτισμενη χωρα του κοσμου γινοντσι καταληψεις και αλλα τετια αισχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/1/13 21:52

      Σε διάφορες χώρες. Η πιο γνωστή είναι μια από αυτές που έχει στο Βερολίνο.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος11/1/13 07:28

    Αμα ειναι ετσι που τα λες ρε φιλε οτι ειναι κτηρια κρατικα εγκατελειμενα τοτε να πηγαινει ο καθενας να παιρνει ενα και να κανει εκει τις οπιες εκδηλωσεις του αφου δεν ενοχλει κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/1/13 21:52

    E ναι, γιατί να μην πηγαίνει! Εγκαταλελλημένα δεν είναι; Ενοχλεί κανέναν; Αν δε δημιουργεί περεταίρω φθορές (γιατί ήδη αυτά τα κτίρια είναι χάλια) γιατί όχι; Δηλαδή αν κάποιοι πχ χρησιμοποιούσαν το παλιό κτίριο του ΙΚΑ χωρίς για να κάνουν διάφορα πολιτιστικά θα σε πείραζε; Τουλάχιστον με τη χρήση, εν μέρει συντηρείται ένα κτίριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Και τα δεκάδες άδεια μπουκάλια και οι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα σφυριά τις έχουν για τις θεατρικές παραστάσεις που δίνουν… Τι να πει κανείς, όταν δεν θέλετε να δείτε την ανομία και την βία, την ονομάζετε κουλτούρα. Δεν είδα κανένα από σας να κάνει τίποτα για την επέτειο που κάψανε τους εργαζόμενους της Μαρφιν. Μόνη ευαισθησία για την δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Η ευαισθησία πρέπει να μην έχει πολιτικές παρωπίδες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *