ροή ειδήσεων

Έρευνα για το κρέας - γκοτζίλα στον Στρατό

Κρέας από... την εποχή των δεινοσαύρουν σερβίρουν στους φαντάρους μας...


"Είναι αδιαπραγμάτευτη η βούλησή μου, οι πάσης φύσεως προμήθειες τροφίμων των Ενόπλων Δυνάμεων να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τους στρατιωτικούς κανονισμούς", αναφέρει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας ότι "πρώτο μέλημα, πάνω και πριν απ' όλα, είναι η προστασία της υγείας όλων όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις".

Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη, Βασίλη Οικονόμου και Θωμά Ψύρρα, με την οποία μετέφεραν την ανησυχία πολλών στρατευμένων για ακατάλληλα κρέατα στον στρατό.

Όπως ενημερώνει τους βουλευτές ο υπουργός Άμυνας, με κατεπείγον υπηρεσιακό έγγραφο που απέστειλε στον εισαγγελέα αναθεωρητή Α', ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και οι έρευνες της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνών για την ποινική αξιολόγηση των βαρύτατων καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας, για ενδεχόμενη ύπαρξη κυκλώματος στρατιωτικών κτηνιάτρων που χορηγούν παράνομα πιστοποιητικά καταλληλότητας σε εταιρείες που προμηθεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις με κρέατα και άλλα τρόφιμα.

Μάλιστα ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημερώνει ότι έχει καλέσει τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου να εποπτεύσει ο ίδιος τη διεξαγωγή της έρευνας.

Σε κάθε περίπτωση, όπως σπεύδει να επισημάνει ο υπουργός, τα Στρατιωτικά Κτηνιατρικά Εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης ΑΕ (ΕΣΥΔ ΑΕ), η διαδικασία ελέγχου και παραλαβής τροφίμων υπόκειται στη νομοθεσία περί προμηθειών του Δημοσίου μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης και την υφιστάμενη εθνική και κοινοτική νομοθεσία περί ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων.

Η πιστοποίηση προμηθευτών είναι έργο ανεξάρτητων φορέων και δη του ΕΣΥΔ ΑΕ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
planet-greece


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/13 08:36

    Ανέκαθεν σέρβιραν ληγμένα στους ΕΛΛΗΝΕΣ οπλίτες, έχω φάει και εγώ μπόλικα με την 230 στο 474. Τα κρέατα και τα ψαρια που υπήρχαν στα ψυγεία ήταν λες και έβλεπες το πετσί μιας μούμιας. Πάντως είναι θαύμα που καταφέραμε και ζήσαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/13 09:43

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ...ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/13 13:21

    Πάντως εγώ που ήμουν στην κουζίνα, αγοράζαμε κρέατα κανονικά, από μεγάλο κρεοπωλείο στην Ιαλυσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/1/13 15:27

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΦΑΚΕΣ, 301 ΣΕΙΡΑ, 541... ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΞΕΡΕΙ... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


    ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. "ΠΙΝΔΟΣ". ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ Ἠ ΚΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟΠ ΗΤΑΝ ΖΑΜΠΟΝ ΖΒΑΝ ΣΤΗΝ ΓΡΥΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΙΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΛΑΔΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙ ΑΠΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!!!


    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *