ροή ειδήσεων

Γιώργος: Με τον Αντώνη στο Κολέγιο πίναμε πολύ και κυνηγούσαμε κορίτσια!

«Ερωτήσεις και απαντήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου, πρώην Έλληνα πρωθυπουργό» τιτλοφορείται το αφιέρωμα-δημοσίευμα της Oregon Live στην ιστορία τόσο του Γιώργου Παπανδρέου όσο και της οικογένειας του...
Ο δημοσιογράφος, αφού αναφέρει ότι η οικογένεια Παπανδρέου πέρασε από πολιτικές φουρτούνες μεταξύ των οποίων και η εξορία, παραθέτει τηλεφωνική συνέντευξη με τον πρώην πρωθυπουργό στην οποία ο δεύτερος είναι αρκετά αποκαλυπτικός αφού -μεταξύ άλλων- σημειώνει ότι με τον πολιτικό του αντίπαλο Αντώνη Σαμαρά έπιναν πολύ όταν ήταν συμφοιτητές στο Άμχερστ!

«Εγώ ήμουν στην εξορία, αυτός όχι. Μπορούσε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Αλλά, φυσικά, ήταν εναντίον της χούντας. Εγώ ήμουν περισσότερο αναμεμειγμένος με την πολιτική, συμπεριλαμβάνοντας και τα δρώμενα στις ΗΠΑ αφού ήταν η εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, του ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων κλπ. Τότε ήταν εποχές που οι φοιτητές ήταν αρκετά ριζοσπαστικοί» αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου για την εποχή που ήταν συμφοιτητές με τον Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα δε διστάζει να αποκαλύψει πως χρησιμοποιούσαν την κιθάρα και το ελληνικό τραγούδι για να έχουν επιτυχία στο άλλο φύλο, ενώ έπιναν και πολύ: «Η κιθάρα μου ήταν ένας τρόπος για να προσελκύσω το άλλο φύλο. Κατά περιόδους επιτυχής μάλιστα. Τόσο η κιθάρα όσο και η ελληνική μουσική. Συνηθίζαμε να τα συνδυάζουμε μαζί με τον Αντώνη. Επίσης πίναμε πολύ…»!
Ο κ. Παπανδρέου, ωστόσο, δε διστάζει στη συνέχεια να επιτεθεί στον πολιτικό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά πως όσο ήταν στην αντιπολίτευση «ήταν αρνητικός, ιδιαίτερα επικριτικός και εκμεταλλευόταν με ευκολία τον πόνο των Ελλήνων». Ο ίδιος, τονίζει ότι πολλάκις του απηύθυνε πρόσκληση για συνεργασία χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, ενώ εκτιμά πως πλέον «άλλαξα εντελώς και αποδέχθηκε το πρόγραμμα που είχα εγώ να ακολουθήσω».
Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει τη λιτότητα «φαύλο κύκλο» και προτείνει να δοθούν κουπόνια στους ανέργους νέους για «να τους αφήσουμε να σπουδάσουν οπουδήποτε θέλουν, κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης και να μετεκπαιδευτούν, διαφορετικά θα είναι μια χαμένη γενιά».

Τέλος, ο κ. Παπανδρέου τάσσεται υπέρ ενός «πράσινου σχεδίου Μάρσαλ που θα φέρει επενδύσεις και τη σταθεροποίηση της περιοχής», ενώ εκτιμά πως υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα τα οποία όμως στην ουσία «φωτίζουν» κάποια πολύ μεγαλύτερα προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.
star.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/1/13 16:35

    Μπάφους πίνανε!!!

    Του ΓΑΠ του έμεινε κουσούρι κ από τότε δεν το ξανάβαλε στο στόμα του...

    Ο Αντωνάκης το έριξε στα βαριά...


    Γ@ΜW ΤH ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΝΑ ΠΕΘ@NOYN ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/13 17:28

    Καλά ρε υπερηφανεύονται για τις μαλακιες που λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/1/13 18:38

    Δεν φταινε αυτοι εμεις φταιμε που τους ανεχωμασται και τους αφηνουμε να ζουνε σαν βασιλιαδες και να αποφασιζουν καθε μερα τι νεους φορους θα πληρωσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/1/13 12:09

    μηπως κανανε και αλλαξοκολιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *