ροή ειδήσεων

Κουράκης: Να πληρώνουν τη μισθοδοσία των ιερέων όσοι δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι

Την κατάργηση της μισθοδοσίας των ιερέων από το κράτος,όπως και την επιβολή φόρου υπέρ της Εκκλησίας που θα επιβάλλεται μόνο στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, πρότεινε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσος Κουράκης.Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε...
τα παραπάνω κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με θέμα: «Εκκλησία και Αριστερά» που έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.

«Ως ΣΥΡΙΖΑ έχουμε αναφέρει και στο πρόγραμμά μας ότι είναι αναγκαίος ο διαχωρισμός της εκκλησίας με το κράτος και σε θεσμικό επίπεδο», ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Κουράκης και συνέχισε κάνοντας αναδρομή σε ευνοϊκά φορολογικά προνόμια που διατηρεί η Εκκλησία με αποφάσεις επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μέχρι σήμερα.

«Το ερώτημα είναι πόσα έσοδα χάνονται από το Δημόσιο από τη διατήρηση αυτών των σκανδαλωδών και καταφανώς άδικων προνομίων», σημείωσε σχετικά, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά προτάσεις για διάλογο αναφορικά με την Εκκλησία και την αντιμετώπισή της από το κράτος.

Δύο από τις προτάσεις είναι οι εκκλησίες και οι ενορίες να μετατραπούν σε πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, αλλά και να καταργηθεί η μισθοδοσία των ιερέων από το κράτος.

«Είναι προφανές ότι αυτό προκύπτει με τον διαχωρισμό της Εκκλησίας από το κράτος. Εάν αυτό είναι δύσκολο να γίνει, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε, την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους πολίτες δηλώνουν στη φορολογική τους δήλωση ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ο οποίος θα αποδίδεται στην Εκκλησία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκης.
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/1/13 19:55

    ...ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ) ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/13 20:55

      Θα γινεί και οι νόμοι θα ισχύουν και για τους Νεοναζί και τους Φασίστες !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/13 01:43

      για τους αναρχοχαρούμενους θα ισχύει; ε 8.55?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/13 20:02

    Φαίνεται ότι το άρθρο του συντάγματος που αναφέρει ότι όλοι οι Ελληνες πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο δεν ισχύει στους κληρικούς. Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι "αντιπρόσωποι του Θεού" με τις βίλες τους, τα "μαύρα τους" με τις "ιερές business και off-shore εταιρίες τους. Αλλά βλέπεις ψηφουλάκια είναι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/13 20:28

    Κουραδάκη... αν και σε έχω για λίγο μακάκα, να αγιάσει ο στόμας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/13 15:09

      ΚΙ εσένα να ανοίξει ο κώλος σου.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/13 20:43

    Όσοι συμφωνούν με την πρόταση του κ. Κουράκη παρακαλώ να συμφωνήσουν και με την παρακάτω.
    Να πληρόνουν οι ψηφοφόροι του κάθε κόμματος που βγαίνει στην εξουσία τους φόρους που επιβάλει. Επίσης ο κάθε ψηφοφόρος να πληρώνει τα δάνεια και τις επιδοτήσεις του κόμματος που ψηφίζει. Ευχαριστώ.

    Υ.Γ. Καλό είναι να διαβάσουμε λίγο ιστορία και να δούμε γιατί το κράτος πληρώνει. Έχει να κάνει με υποχρέωση του Κράτους έναντι των μεγάλων παραχωρήσεων γης στις οποίες είχε προβεί η Εκκλησία της Ελλάδος κατά την δεκαετία 1922-32. Δεν είχε να δώσει το κράτος και έγινε αυτή συμφωνία με νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/13 03:57

      Αφού διαβάζεις ιστορία, για πες μας που βρήκε αυτές τις εκτάσεις η Εκκλησία; Μήπως οι τίτλοι ιδιοκτησίας ήταν γραμμένοι στα Τουρκικά;; Παραχωρήσεις με ταπιά στην Εκκλησία επι τουρκοκρατίας;;;

      Και άλλο θέμα η πίστη στην Ορθοδοξία και άλλο οι πουλημένοι παπάδες της σήμερα (και πάντα). Μην μπερδεύουμε πράγματα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/13 20:48

    «Οι χαοτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησαν ξανά. Οι δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη για την φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκαλούν έκπληξη, προβληματισμό και δικαιολογημένο αναβρασμό! Γιατί:

    Πρώτον ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον Ελληνικό λαό, ζητά την επιβολή νέου ειδικού φόρου, προφανώς για το σύνολο του πληθυσμού, μια που οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη χώρα μας ξεπερνούν το 90%. Περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει το ύψος του ειδικού φόρου και τον τρόπο καταβολής του.

    Δεύτερον, ζητά την φορολόγηση των Ελλήνων ανάλογα με την πίστη τους, θέση που θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια των απολυταρχικών, σταλινικών καθεστώτων, όπου διώκονταν οι πιστοί, ή την Τουρκοκρατία, όπου και διώκονταν αλλά και φορολογούνταν κατ’ αποκλειστικότητα μόνον οι Χριστιανοί.

    Τρίτον, είναι προφανές ότι κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος, αφού διαχωρίζει τους Έλληνες ανάλογα με την πίστη τους.

    Τέταρτον, έστω με καθυστέρηση πολλών ετών, και με λάθος τρόπο, ανατρέπει την απόλυτη θέση του κόμματός του κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αφού το θρήσκευμα θα είναι προσδιοριστικό χαρακτηριστικό για την φορολόγηση των πολιτών.

    Περιμένουμε άμεσα από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το βασικότερο: Σε περίπτωση που οι χριστιανοί δεν πληρώσουν τον “ειδικό φόρο ΣΥΡΙΖΑ”, τι ποινή θα τους επιβάλει ο ίδιος; Επιτίμιο, αφορισμό ή κατάσχεση περιουσίας;».
    ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/13 00:04

      Φαίνεται η ανωμαλία σου, αφού τη βρίσκεις διαβάζοντας τις ανακοινώσεις της ΝΔ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/13 01:44

      12:04 η δικιά σου ανωμαλία έχει ονομα: ΣΥΡΙΖΑ!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/13 21:13

    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΟΡΟ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΟΥΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΡΙΖΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/13 00:07

      Δεν το ΕΠΙΔΙΟΥΚΟΥΝ, στο πρόγραμμά τους είναι. Αν δεν θέλεις να τους ψηφίσεις, μην τους ψηφίζεις... Απλά τα πράγματα! Αλλά να ξέρεις ότι ένα κομμάτι από τους φόρους που πληρώνεις πάει για να πληρώνονται οι παπάδες. Τα Θεοφάνεια είδες διαμάντια και χρυσάφια; Λίγα από αυτά θα πλήρωναν ένα χρονιάτικο μισθό σε όλους τους ιερείς...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/13 01:46

      12:07 και ένα κομμάτι απο τους όρους μου παέι στο τσιπράκο για να κάνει ταξίδια στην Αμερική και άλλο ένα κομμα΄τι για να χτίζονται τζαμια.. οκ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/13 01:46

      *φόρους

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/13 21:16

    Tότε και τους τσυριζαίους να τους πληρώνουν όσοι δηλώνουν τσυριζαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/13 22:27

    Όλοι εσείς που πολεματε την εκκλησία να ξέρετε μόνο ένα πράγμα! Δεν πάει να μην πληρώνονται οι παπάδες από το κράτος, δεν πάει να γκρεμισετε όλες τις εκκλησίες, δεν πάει να νομίζετε ότι αφανίστηκε ο Χριστιανισμος τον εσωτερικό κόσμο του κάθε πραγματικά πιστου δεν μπορείτε να τον πειράξετε! Θα πιστεύουμε και θα προσευχομαστε όπως παλιά, από μέσα μας! Ο Κύριος και πάλι θα μας ακούσει! Και κάτι τελευταίο αφού όλοι εσείς λέτε συνέχεια ότι η εκκλησία έχει σε ακίνητη περιουσία σχεδόν όλη την Ελλάδα γιατί δεν χωρίζουμε την Ελλάδα σε χριστιανική και μη? Να μας επιστρέψει και τη γη που είχε παραχωρήσει η εκκλησία στο κράτος και όλα καλά! Ρέ ρεμάλια η εκκλησία συνέβαλε σε μεγάλο ποσοστό για να υπάρχει ελληνικό κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/13 01:17

      Είπε κανείς να μην προσεύχεσαι και να μην πιστεύεις; Είπε ο Κουράκης να πληρώνονται οι ιερείς όλων των θρησκειών και δογμάτων από τις Εκκλησίες τους. (Πολύ λογικό). Αλλά αν δε γίνεται να βρεθεί ένας άλλος τρόπος. Και έδωσε ένα παράδειγμα άλλων κρατών. Για το πρώτο ζήτημα δε νομίζω ότι κάνει διάκριση σε κανέναν πολίτη. Απλά η ΝΔ πήρε και έκανε σημαία το 2ο, το διαστρέβλωσε και λιγάκι, γιατί ξέρει ότι θα αντιδράσει ο κόσμος και θα τον φέρει κόντρα. Απλά πράγματα.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/1/13 23:10

    Επίσης όποιος δηλώνει αριστερός να φιλοξενεί από ένα αλλοδαπό στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/13 23:39

      και όποιος πατριώτης Έλληνας να φιλοξενεί 2 Έλληνες αστέγους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/13 01:48

      11.39 για την ακρίβεια επειδή είμαι άνεργος , φιλοξενώ 1 Έλληνα άστεγο, παλιό μου συνάδελφο ,από μια άλλη δουλεια που έκλεισε.......

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος28/1/13 00:29

    ΜΑΣΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/1/13 00:36

    ΑΝ ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/1/13 01:00

    Ο βολεμένος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης (!!!) ζήτησε να πληρώνουν φόρο οι ορθόδοξοι χριστιανοί για την συντήρηση της Ορθοδόξου εκκλησίας.
    Το ίδιο ακριβώς προστάζει και το κοράνι στο 9:29.
    Το Κοράνι διατάζει στο 9:29 όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν τρεις επιλογές στους κάφρους‡

    1. ή να γίνουν μωαμεθανοί
    2. ή να πεθάνουν
    3. ή, αν πρόκειται για Χριστιανούς και Εβραίους, να πληρώνουν απάνθρωπο χαράτσι.

    Κάφρους ‡( οι μωαμεθανοί ονομάζουν εμάς τους μη μωαμεθανούς). Σύμφωνα με γλωσσολόγους η αραβική λέξη "κάφρος" (καφίρ στον ενικό, κουφάρ ή καφρίν στον πληθυντικό), αποτελεί τον πιο προσβλητικό χαρακτηρισμό της "ιερής" γλώσσας του Ισλάμ.

    Μπορεί ο κύριος Κοράνης, συγνώμη Κουράκης να ακολουθεί όποιο δόγμα (πέρα του δόγματος της κρατικής κατσαρόλας) επιθυμεί αλλά ας γνωρίζει από τώρα ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα αυτή η δήλωσή του ακόμα και αν μετατραπεί σε πραγματικότητα.

    Μπορεί να κόψει το κράτος του κυρίου Κουράκη όσους μισθούς θέλει, μπορεί να πάρει και τα σπίτια μας, μπορεί να μας σκοτώσει ακόμα αλλά δεν μπορεί να μας πάρει τα ιδανικά και τα πιστεύω μας γιατί αυτά βρίσκονται μέσα στην ψυχή μας.

    Τα δύσκολα χρόνια που ζούμε δεν είναι αποτέλεσμα της Ορθοδοξίας αλλά της πολιτικής των τσοπάνηδων που έγιναν βουλευτές και μπήκαν στα μεγάλα σαλόνια της ακολασίας και της πολιτικής βρώμας.
    Ο απλός ιερέας παλεύει σήμερα με την ενορία του να θρέψει με ένα πιάτο φαγητό τον προδομένο ξεπουλημένο ψηφοφόρο του κυρίου Κουράκη ο οποίος δεν τον σεβάστηκε και τον ξεσπίτωσε.
    Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε χιλιάδες καθημερινά παραδείγματα ανθρωπιάς από την πλευρά της Ορθοδοξίας και απανθρωπιάς από την πλευρά του κράτους.
    Αυτά ο κύριος Κουράκης και οι λοιποί εθνοπατέρες αποκλείεται να τα καταλάβουν φυσικά.
    Οσοι πολέμησαν την Ορθοδοξία διαχρονικά, απλά εξαφανίστηκαν.
    Η Ορθοδοξία δεν είναι ο ναός και τα καντήλια αλλά η ψυχή και το πνεύμα της φιλανθρωπίας του κάθε πιστού.

    Κύριοι Κουράκηδες αυτού του τόπου καλό θα ήταν να κάνετε και μια δήλωση πρόταση ώστε το δικό σας μισθό να τον πληρώνει το κόμμα που εκπροσωπείτε.
    Αλλά μάλλον αυτό δεν σας συμφέρει και εκεί σιωπάτε.
    Τέλος κύριε Κουράκη θα σας υπενθυμίσω ότι ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟΣ αντιστοιχεί σε 7 (επτά) μισθούς Ορθοδόξων ιερέων.
    Τουλάχιστον αυτοί επιτελούν έργο.
    Εσείς πέρα από αυτή τη δήλωσή σας τί άλλο κάνατε για τον τόπο και τον συνάνθρωπο.

    Την απάντηση να την δώσετε πρώτα στη συνείδησή σας και μετά στο λαό.

    Κάποιος που έχασε τα πάντα και παραδόξως είναι κάθε μέρα χαμογελαστός.
    Σπύρος - Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/13 21:25

      ΟΠΑ
      ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΚΟΣΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΤΛ
      ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΚΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΦΕΡΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΧΟΥΝΤΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΑ ΑΠΛΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΒΕΒΑΙΑ)
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΥΣΕΡΟΒΟΥΛΙΑ Η΄ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΤΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/1/13 01:45

    θΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ????
    ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ 1η ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Η ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ????
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΟΛΟΙ???
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ Η ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΜΟΝΟ????
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΡΑΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΛΑΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/1/13 14:36

    http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/01/blog-post_3467.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *