ροή ειδήσεων

ΤΗΝ ΡΌΔΟ ΕΠΈΛΕΞΕ Η CINDY GOMEZ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΤΗΣ VIDEO CLIP (VIDEO)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε για πρώτη φορά το video clip για το τραγούδι “El Mundo” που επίσης είχε γυριστεί στο ακριτικό νησί μας, και η Cindy Gomez μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά!
Η ισπανόφωνη τραγουδίστρια εμφανώς «μαγεμένη» από τις ομορφιές του νησιού μας... παρουσιάζει άλλο ένα video clip γυρισμένο στην Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Φιλέρημου! Το “Dime” είναι μία συμφωνική μπαλάντα με έντονες δυναμικές που φέρει την υπογραφή της ίδιας της τραγουδίστριας αλλά και του δικού μας συνθέτη, John Koudounis. Ο ελληνοαυστραλός συνθέτης τιμά ξανά τα πάτρια εδάφη, γεμίζοντας μας με εθνική υπερηφάνεια εφόσον το εν λόγω video clip είναι μια αμιγώς ελληνική παραγωγή. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Σπύρος Τσαμπικάκης, η Βασιλική Μιχαλάκη σχεδίασε το φόρεμα, και η Ειρήνη Καζούλη έκανε το makeup. Με άλλα λόγια πρόκειται για ένα video clip που παρόλο τον ισπανικό στίχο, «μυρίζει» έντονα Ελλάδα και αποτελεί μια ακόμη επιτυχημένη και όμορφη προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό!

Για την ιστορία σας αναφέρουμε πως η Cindy Gomez έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Shakira και τον Dave Stewart για το τραγούδι “Fuego Fatal” που συμπεριλαμβάνεται στο ομότιτλο album μαζί με τις προαναφερθείσες επιτυχίες.

Cindy Gomez – Dime



Ευχαριστούμε τον John Koudounis για την παραχώρηση του video clip και όλους τους Ροδίτες συντελεστές για το όμορφο αποτέλεσμα!
tralala.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *