ροή ειδήσεων

Kοπή Βασιλόπιτας Ε.Ε.Σ Ρόδου

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, η Διοίκηση και οι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ Ρόδου.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε...
στις 12 το μεσημέρι στη συνεδριακή αίθουσα της Β' ΔΥ.ΠΕ ,στο παλιό νοσοκομείο της πόλης μας .
Σε μια αίθουσα κατάμεστη ,με την παρουσία εθελοντών των 3ων Σωμάτων ,εθελοντριών αδελφών Νοσηλευτικής ,Σαμαρειτών και εφήβων Σαμαρειτών, της Προέδρου του τμήματος κας Δέσποινας Δελαπόρτα ,σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου,επισήμων αλλά και απλού κόσμου ,τελέσθηκε η κοπή της βασιλόπιτας απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ Κύριλλο τον πρωτοσύγγελο πατέρα Χαλκιά και τον πατέρα Αθηναγόρα . Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του τμήματος η οποία ευχήθηκε Καλή Χρονιά ,Υγεία και ευημερία στους παρευρισκόμενους και στον τόπο μας .
Ο Μητροπολίτης Ρόδου αμέσως μετά ευλόγησε την πίτα του Ε.Ε.Σ . Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του εξήρε με έμφαση, το σημαντικό έργο που επιτελείται ολα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία μας. Σημείωσε επίσης πόσο απαραίτητες και ανθρώπινες είναι τέτοιου είδους δράσεις για τον τόπο ,ιδιαίτερα στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε η εθελόντρια προϊσταμένη Β' κα Σάντυ Ποντίκα .
Τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του τμήματος Νοσηλευτικής του απερχόμενου έτους παρουσίασε η εθελόντρια προϊσταμένη Α' κα Καίτη Ρώσσου και τον απολογισμό δραστηριοτήτων των τμημάτων Σαμαρειτων-Διασωστών και εφήβων Σαμαρειτών παρουσίασε ο αρχηγός του τμήματος κος Τζάνος Κων/νος.
Να αναφέρουμε οτι η εκδήλωση ηταν αφιερωμένη στη μνήμη της εθελόντριας Φαίδρας Μηττάκη -Σουλούνια .Η αείμνηστη εθελόντρια τιμήθηκε για την προσφορά της με τρία μετάλια τα οποία παρέλαβαν οι οικείοι της που ευρίσκοντο στην εκδήλωση .
Στη συνέχεια μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα έγινε προβολή video του σημαντικού έργου της Φαίδρας Σουλούνια.Με ιδιαίτερη δε συγκίνηση η Πρόεδρος, σε μια κατάθεση ψυχής ανέφερε οτι :<< της λείπει πολύ και δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ ,καθώς απο το 1994
που ανέλαβε τα καθήκοντα της ως πρόεδρος εως και την τελευταία στιγμή η Φαίδρα Σουλούνια ηταν συνεχώς πλάϊ της και στήριζε το δύσκολο έργο της >> Επίσης με χρυσό μετάλιο εράνου τιμήθηκε ο συγγραφέας κος Σπύρος Κατσούρης.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής του νομού, κος Βασίλης Υψηλάντης ,ο Δήμαρχος κος Στάθης Κουσουρνάς, η Αντιπεριφερειάρχης κα Ε.Φτακλάκη και ο πρώην νομάρχης κος Σάββας Καραγιάννης . Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η βουλευτής κα Μ. Ιατρίδη .
Με την λήξη της εκδήλωσης παρατέθηκε στους παρευρισκόμενους πλούσιος μπουφές.Να αναφέρουμε οτι το χρυσό φλουρί βρήκε η εθελόντρια νοσηλευτικής κα Δ.Πασσάλου .
Ευχαριστούμε την Β' ΔΥ.ΠΕ για την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας οπου έλαβε χώρα η εκδήλωση .Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους: κο.Θωμά Κασσιώτη και την κα Ζωζώ Καραντιλιόν για την επιμέλεια και εκφώνηση του video της αείμνηστης Φαίδρας Σουλούνια. Το αρτοζαχαροπλαστείο "ΟΜΕR "για την προσφορά της Βασιλόπιτας .Το ζαχαροπλαστείο Βανίλια -Σοκολάτα .Τους Φούρνους Ρόδου και τον κο.Σάββα Δημητράκη .Το χρυσοχοείο του κυρίου Στέργου Στεργιάδη για το χρυσό φλουρί και τέλος τον τηλεοπτικό σταθμό "ΙRIDA " και τη δημοσιογράφο κα Ε. Γλεντή για την τηλεοπτική κάλυψη .

ο Ε.Ε.Σ Ρόδου εύχεται σε ολους
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Πίτσα Φεσιλιόγλου Χατζή
εκπρόσωπος τύπου Ε.Ε.Σ Ρόδου
εθελόντρια νοσηλευτικής


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *