ροή ειδήσεων

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ «ΑΜΑΛΙΑ», «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» ΚΑΙ «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ… ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ !

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΑΜΠΑΖΗ, ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α.
Θα περίμενε κανείς ότι το πολιτικό σύστημα, αυτή η πολιτική νομενκλατούρα η οποία δεμένη πισθάγκωνα, αχόλιαστη, τυφλωμένη και κωφάλαλη μπροστά στην Τρόϊκα αλλά χειρονομούσα... χολωμένη, με τα μάτια ορθάνοιχτα και λαλίστατη απέναντι στον Ελληνικό Λαό, θ’ άρπαζε κυριολεκτικά την ευκαιρία της «Λίστας Λαγκάρντ» προκειμένου ν’ αυτοκαθαρθεί και επιτέλους ν’ αρθεί στο ύψος των προσδοκιών, που απαιτεί η κρισιμότητα των περιστάσεων, τις οποίες διέρχεται η Χώρα.

Τι κρίμα! Ήταν αρκετή μία και μόνη συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων, στις 16 Ιανουαρίου 2013, για ν’ αναδείξει η ίδια αυτή νομενκλατούρα τη μπόχα και τη δυσωδία που αναδίδει χοιροστάσιο και να κυλιστεί άλλη μία φορά στην «Κόπρο του Αυγείου», την οποία κλήθηκε να καθαρίσει, με τις 3, 4 και 7 «στημένες» κάλπες και όχι μόνο…..

Την ώρα που ο Ελληνικός Λαός, χωρίς να είναι άμοιρος ευθυνών, κυριολεκτικά συνθλίβεται, βλέπει το άδολο και υγιές νεανικό «κομμάτι» του να μεταναστεύει, αφομοιώνεται -αντί ν’ αφομοιώνει-από ορδές λαθρομεταναστών και καταδυναστεύεται, μία κάστα τριακοσίων(300) ξετσίπωτων και ξεδιάντροπων γύναιων και ανδράποδων, που βαφτίστηκαν αντιπρόσωποι του Έθνους και υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούν, αυνανίζονται και παίζουν dresscode με τις βίλες τους, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Αυνανίζονται και παίζουν dresscode με τις βίλες τους, όταν αναδεικνύουν σε κορυφαίο ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης τις καταλήψεις στις βίλες «Αμαλία», «Λέλα Καραγιάννη» και «Μαρία Κάλλας», ζήτημα αρμοδιότητας ενός εισαγγελέα υπηρεσίας και ενός διοικητή περιφερειακού αστυνομικού τμήματος.

Αυνανίζονται και παίζουν dresscode με τις βίλες τους, όταν με ανίερο τρόπο προσβάλλουν την αθωότητα των παιδιών μας, τα οποία επισκέπτονται τη Βουλή των Ελλήνων για να «πλουτίσουν» τις γνώσεις τους και παρακολουθούν από τα θεωρεία τα ανούσια λογοπαίγνια, τις γελοίες αψιμαχίες και τις θλιβερές αντιπαραθέσεις τους.

Αυνανίζονται και παίζουν dresscode με τις βίλες τους, όταν καταρρακώνουν με τις ενέργειες και τις αποφάσεις τους το ηθικό, το φρόνημα και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, κορυφαίων θεσμών υπεύθυνων για την διαφύλαξη της Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας και την ασφάλεια των Πολιτών.

Αυνανίζονται και παίζουν dresscode με τις βίλες τους, όταν συμπεριφέρονται με ανάλγητο τρόπο στα κάποτε «περήφανα γηρατειά» και τώρα «πελάτες» των όψιμων κοινωνικών παντοπωλείων, των συσσιτίων της Εκκλησίας και των ΜΚΟ και όποιων άλλων ανεξάντλητων και πάντα «επίκαιρων» λεκτικών εφευρέσεων, της πολιτικής απάτης.

Αιδώς Αργείοι ή για να το εκφέρω με τη γλώσσα που εκφράζεται ο Λαός, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *