ροή ειδήσεων

3-3-2013: ΙΔΡΥΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

4.000 τουλάχιστον καταμετρημένες, μέχρι σήμερα, εκτελέσεις συμπατριωτών μας (αυτοκτονίες) από τις αρχές και τα όργανα καταστολής και ευτελισμού του Ελληνικού λαού. Σε ένα καθημερινό πεδίο «ειρηνικού» πολέμου, μετράνε τις αντοχές και την υπακοή μας...

Τα όρια ενός λαού πειραματόζωου, λογιστικές μονάδες γι αυτούς και στατιστικές μετρήσεις, για να δούνε πως θα υλοποιήσουν περαιτέρω και σε άλλους λαούς, και σε άλλες ηπείρους τα αποτελέσματα των δοκιμών και πειραμάτων τους.

Διάλεξαν όμως λάθος λαό για να πειραματιστούν, ή ήξεραν πολύ καλά τι κάνουν γιατί ο λαός που διάλεξαν αποδεδειγμένα στον ρου της ιστορίας έχει περίτρανα αποδείξει τις μοναδικές αντοχές και δύναμη του ,όταν όμως είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ. Προσεκτικά λοιπόν και με μεθοδευμένες κινήσεις πόνταραν ακριβώς και στο μεγάλο μειονέκτημα του την διχόνοια, που επίσης μέσα από τους αιώνες, έχει ο ίδιος αυτός λαός αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη ισοπέδωση και υποταγή του.

Έτσι έχουμε το τέλειο πειραματόζωο, έναν λαό ανυπότακτο ,όταν είναι ενωμένος, και ικανό για την μεγαλύτερη ανατροπή και αντίσταση ,για τις μεγαλύτερες κατακτήσεις και θριάμβους, αλλά συνάμα και έναν λαό που μπορεί να υποταχθεί και να αποτελέσει και το καλύτερο πρότυπο για άλλους λαούς, έθνη και πατρίδες, όταν κατορθώσουν μέσω της διχόνοιας και του ατομικού συμφέροντος, να διασπάσουν τις συλλογικές δομές και εκφράσεις του, και να πετύχουν την απομόνωση, διάσπαση και ταυτόχρονα κλονισμό της εμπιστοσύνης προς τους φορείς εκείνους της πολιτικής και κοινωνικής του έκφρασης, τους αναγκαίους για να συνέχουν και να οδηγούν ένα Έθνος-Κράτος-Πολιτισμό προς την πρόοδο και ευημερία, στην συλλογική του έκφραση.

Έτσι λοιπόν σκόπιμα και μεθοδικά ευτέλισαν τις δομές αυτού του Κράτους, τους λειτουργούς του, απαξίωσαν την πολιτική σε μία οικογενειακή κληρονομική ολιγαρχία παλαιοκομματικού τύπου, έστρεψαν τον ένα Έλληνα απέναντι στον άλλο, έθεσαν τις διάφορες κοινωνικές ομάδες με τον ίδιο τρόπο αντιμέτωπες, ενώ αυτοί γέλαγαν πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού λαού και γελάνε στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις που οργανώνουν και παρευρίσκονται για να συσφίξουν τα συμφέροντα και τις κοινές τελικά επιδιώξεις τους. Και βέβαια το γνωστό δήθεν δίπολο δεξιά-αριστερά, ενώ στην ουσία οι ίδιοι ξέρουν καλά ότι το χρήμα ,οι δημόσιες σχέσεις εσωτερικές και εξωτερικές και η απρόσωπη εξουσία και εγωισμός τους, είναι τα μόνα ουσιαστικά που τους ενδιαφέρουν, και σίγουρα όχι οι αγωνίες και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού και έθνους, του Ελληνικού .

Εμείς λοιπόν στις 3 του μηνός Μαρτίου του 2013, Έλληνες και Ελληνίδες, μετά από διαβουλεύσεις και συσκέψεις ετών, αποφασίσαμε να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά. Δεν θέλαμε να αναμιχθούμε με την βρωμιά και το σάπιο αυτό κατεστημένο, αλλά πλέον δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο θεατές και να τους αφήνουμε ανενόχλητους στην ηθική και υλική γενοκτονία απέναντι στον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, απέναντι στον πολιτισμό, τις παραδόσεις και την ιστορία μας.

Θα χτυπηθούμε από παντού, το ξέρουμε, το περιμένουμε , και είμαστε πανέτοιμοι. Από όλους αυτούς που τα όποια μικρά η μεγάλα συμφέροντα προβάλλουν και γιγαντώνουν τους κάθε είδους διαχωρισμούς για να μπορεί η εξουσία των πολυεθνικών και της νέας τάξης πραγμάτων, να προχωρεί και να ισοπεδώνει λαούς, έθνη, πατρίδες και συνειδήσεις. Θέλουμε δίπλα μας τον κάθε αγνό Έλληνα συμπατριώτη και συμπατριώτισσα ,και όλοι μαζί θα γίνουμε η ασπίδα που πάνω της θα τσακιστούν οι επιθέσεις που θα δεχτούμε στην αρχή. Και μόλις κοπάσουν …Τότε ξεκινάμε . Τρέμουν, φοβούνται και υπολογίζουν τον απρόβλεπτο παράγοντα, αυτόν που πάντα ως από μηχανής θεός, εμφανίζεται στην ιστορία και ανατρέπει το άδικο και το άνομο, την ύβρη και την αμετροέπεια.

Στις 3-3-2013 βάζουμε στην άκρη τις όποιες διαφωνίες μας, σε όλα τα επίπεδα, κρατάμε την όποια διαφορετικότητα μας και τον σεβασμό προς τα πιστεύω του κάθε συναγωνιστή και συμπατριώτη μας, και προτάσσουμε το Εθνικό συμφέρον , την σωτηρία της Πατρίδας μας και του Ελληνικού έθνους. Χωρίς θρησκευτικούς, κοινωνικούς, η άλλους διαχωρισμούς τασσόμαστε όλοι ενωμένοι μόνο κάτω από την Ελληνική σημαία. Γιατί για μας δεν υπάρχουν Έλληνες πρώτης δεύτερης η τρίτης κατηγορίας, υπάρχουν μόνο Έλληνες που αγωνιούν για το παρελθόν παρόν ,και μέλλον αυτού του τόπου και Ελληνόφωνοι που με κάθε τρόπο πασχίζουν να διαλύσουν οτιδήποτε συνέχει ένα έθνος με πάνω από 9.000 χρόνια τουλάχιστον ιστορία και πολιτισμό.

3-3-2013 Ξενοδοχείο NOVOTEL Μιχαήλ Βόδα 4-6 και Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας στις 7 το βράδυ. Συγκροτούμε και ιδρύουμε το ενιαίο Πατριωτικό Κέντρο των Ενωμένων Ελλήνων. Όσοι Έλληνες και Ελληνίδες, πιστεύετε ότι έφτασε η ώρα επιτέλους, για μια οργανωμένη και μεθοδευμένη αντίδραση στο σάπιο τους κατεστημένο, στον δρόμο για την αναγέννηση της πατρίδας και του Έθνους μας, ελάτε μαζί μας ,σταθείτε δίπλα μας στο μεγάλο αυτό ξεκίνημα.

Όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε το μεγάλο κοινό μας όραμα ,μιας Ελεύθερης και ισχυρής Ελλάδας.

mystikaperasmata.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *