ροή ειδήσεων

Η παραπαιδεία καλά κρατεί στην Ρόδο

Εμείς οι τόσο επιβαρυμένοι Έλληνες πολίτες καλούμαστε να πληρώνουμε την “δωρεάν παιδεία “ των παιδιών μας , όπως μπορεί ο καθένας , για να καλύψουμε τα κενά...
 που που άφησαν οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων . Κάποιοι από εμάς μπορούν να πληρώσουν “ιδιαίτερα” στους καθηγητές που κάνουν μάθημα στα παιδιά τους. Αλίμονο στα παιδιά που δεν έχουν βοήθεια ή έχουν επιλέξει άλλους τρόπους βοήθειας και δεν κάνουν “ιδιαίτερα” στους καθηγητές της τάξης τους . Η μεταχείριση είναι εντελώς διαφορετική. Δεν έχουν καμιά ελπίδα να αξιολογηθούν σωστά .

Καταγγέλω στους “ κυρίους και τις κυρίες” που το κάνουν αυτό όχι μόνο γιατί είναι φοροφυγάδες και κακοί λειτουργοί αλλά κυρίως γιατί δημιουργούν κακές συνειδήσεις , στα μεν παιδιά που κάνουν “ιδιαίτερα” γιατί τους μαθαίνουν ότι μπορούν να έχουν το βαθμό που θέλουν αφού πληρώνουν ( και κατά συνέπεια μπορούν να το πετύχουν και σε άλλους τομείς ) στα δε παιδιά που δεν κάνουν “ιδιαίτερα” να ανέχονται ανυπεράσπιστα την αδικία και να σκέφτονται ότι άδικα θα προσπαθήσουν “ αφού το σύστημα έτσι είναι” . Δεν είναι τυχαία η κατάντια της Ελλάδας . Πρέπει να αλλάξει το σύστημα γι΄ αυτό παρακαλώ τους γονείς , τους Διευθυντές των σχολείων , την Διεύθυνση της β΄ βάθμιας εκπαίδευσης ακόμα και τον Εισαγγελέα της Ρόδου να κάνουν ότι μπορούν .

Οι κουμπαριές , οι προσωπικές σχέσεις και τα “ιδιαίτερα “ έξω από τις τάξεις σας παρακαλώ .Είναι ευνόητο ότι μαθητές του 12 και του 13 δεν γίνονται εν μία νυκτί μαθητές του 20 , η διαρροή των θεμάτων είναι παράνομη .Ευχαριστώ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/2/13 17:45

    το παιδι μου (15 χρ.) δεν παει φροντηστηρια ουτε κανει ιδιαιτερα. Οι καθηγητες στο σχολειο του φερονται μια χαρα και ο γιος μου βγαζει 17 με 18. Ειμαι ευχαριστημενη και δεν εχουμε το στοχο το 20. Αυτοι που πλυρωνουν ειναι γιατι με το ζορι θελουν το παιδι τους να βγαλει 20. Γιατι βρε παιδια? αστε τα παιδια σας να ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!Γιατι να τα πιεζετε τοσο πολυ και να μην εχουν ελευθερο χρονο να κανουν σπορ, να εχουν χομπι κτλ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/13 18:51

    mathete kai kamia texni ,oloi epistimones tha ginete;pios tha doylepsi sto telos;oi oikonomikoi metanastes;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/13 19:30

    πάτε στα άλλα, που κρήβουν τα παιδιά σας στα υπόγεια όταν τους γίνετε έλεγχος απο το υπουργείο και τους αλλάζουν κάθε λίγο το πρόγραμμα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/2/13 21:58

    Και που θα βγαλει 20 τι θα καταλαβετε?Θα βρει πιο ευκολα δουλεια?Θα μπει στο δημοσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/2/13 00:50

    Να κραζουμε ολοι ξερουμε, δεν βλεπω ομως κανεναν να κανει κατι... μια χαρα μαθητες εχουν αυτοι οι "καθηγιτες", μια χαρα μαυρα λεφτα βγαζουν καθε μηνα και κανεις δεν τους πειραζει.... Εχει κανεις τα κοτσια να κανει μια καταγγελια; Μπα... που να μπλεκεις τωρα... Ασε, εκραξα σε ενα μπλοκ, καλα ειναι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *