ροή ειδήσεων

Πέθανε ο καλλιτέχνης Ροδίτης Δημήτρης Πεζουβανης

Πέθανε την δευτέρα 28.01.2013 ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνης τις Ρόδου Δημήτρης Πεζουβανης αλά δυστυχώς καμιά τοπική εφημερίδα το έχει αναφέρει , γιατί αυτός ο καλλιτέχνης...
και πρεσβευτής της Ρόδου αγωνιζόταν στο εξωτερικό με τα έργα του . Πάντοτε πριν αναφέρει το όνομα του έλεγε ότι είμαι ΡΟΔΙΤΗΣ , Δημήτρης Πεζουβανης .

Ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές προβολής της Ρόδου στο εξωτερικό που μέσα από την τέχνη του πρόσφερε πολλά , αλλά δυστυχώς δεν το αναγνώριζαν εδώ στην Ρόδο .

Εκπαίδευση
Δίπλωμα με την υψηλότερη βαθμολογία για τέσσερα χρόνια στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Ρώμης (1958 - 1962). Για τις μελέτες αυτές πήρα μια υποτροφία για 3 ½ χρόνια από το υπουργείο Εξωτερικών στην Ιταλία για σπουδές σκηνογραφίας του, συμπεριλαμβανομένων των scenografi κοστούμι και έπιπλα για το θέατρο - τηλεόραση και τον κινηματογράφο, την αρχιτεκτονική.
Διακόσμηση Σχεδιασμός και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, καθώς και την ιστορία της τέχνης που περιλαμβάνονται στην εκπαίδευση στο Academi των Τεχνών της Ρώμης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν σπουδές στο PRODEON στη Ρώμη 1962-1964, η διεθνής Πανεπιστήμιο Cinematographi, Κατάλογος και Ιστορία Κινηματογράφου.
απονεμήθηκε επίσης μια υποτροφία για τους ξένους φοιτητές στο RAI (Radiotelevizione Italiana), της καλλιτεχνικής οργάνωσης του προγράμματος. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΖΟΥΒΑΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό ταξίδι Θείε μου Δημήτρη Πεζουβανη , τώρα τα έργα σου και την φιλοσοφία σου θα την καμαρώνουν οι άγγελοι , εκεί που είσαι .

Ο ανιψιός σου Γιάννης Μανακιτσας
Εδώ και η σελίδα του http://dimitrispezouvanis.com/ , με τα πολλά έργα τέχνης του .

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/2/13 16:52

    Πανω απ ολα ανθρωπος.Βοηθησε πολυ κοσμο στη Σουηδια Ροδιτες που ειχαν αναγκη αλλα και προβληματα υγειας εξυπηρετωντας τους με καθε τροπο.Ενας αληθινος Ροδιτης με πολυ αγαπη για το νησι μας.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει φιλε Δημητρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/14 19:02

    ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ........Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΟΥ ΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ.......................vs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *