ροή ειδήσεων

Νότης Σφακιανάκης : «Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο»

Για την εικόνα που προσβάλλει την αισθητική του, τον τίτλο του «Άρχοντα», τους χαρακτηρισμούς περί εκκεντρικότητας καθώς και το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή μιλάει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα News ο Νότης Σφακιανάκης...

Όπως αναφέρει: «Ήταν σκληρότατο. Θα μπορούσα να μην είχα βγει ζωντανός από τα σίδερα. Απόλυτα βοήθησε το αυτοκίνητο. Αν ήταν ένα άλλο αμάξι δεν θα ήταν η ίδια κατάληξη. Παραβίασε μια κοπέλα την προτεραιότητά μου στην παραλιακή και μην υπολογίζοντας την απόσταση που έχουμε πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Ευτυχώς τη γλίτωσα αλλά με χτυπήματα στο σώμα, στον αυχένα…»

Σε όσους τον χαρακτηρίζουν εκκεντρικό και σκληρό, ο Νότης Σφακιανάκης απαντά: «Εκκεντρικό είναι να λες τη γνώμη σου. Να έχεις διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων από αυτήν που έχει ο μέσος κοινός νους. Ενοχλεί πάρα πολύ».

Στην ερώτηση τι είναι αυτό που προσβάλλει την αισθητική του απαντά «Η εικόνα που υπάρχει στην πατρίδα μας. Σε όποια πόλη της Ελλάδας και να πάω έχουν χτίσει μια ασχήμια. Με προσβάλλει ο κόσμος με την αγένειά του, το νταηλίκι, ο τρόπος που οδηγούμε, η αισθητικής της τηλεόρασης πλην εξαιρέσεων.

Όσο για τον τίτλο «Άρχοντας» που του είχε δώσει η Πόλυ Πάνου, ο Νότης Σφακιανάκης δηλώνει ότι δεν έχει αποδεχτεί κανέναν τίτλο. «Νότη Σφακιανάκη με λένε από παιδί, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Τραγουδιστής έγινα αργότερα, καλλιτέχνης ευελπιστώ να γίνω κάποια στιγμή».

Τέλος ο Νότης Σφακιανάκης σχολιάζει και τη στάση της Χρυσής Αυγής απέναντι στους μετανάστες… «Τι είναι το ακραίο που υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή και τι δεν είναι ακραίο από αυτά που υποστηρίζουν η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και άλλες δυνάμεις; Εσύ αρέσκεσαι να βρίσκονται στην Ελλάδα 3.000.000 μετανάστες ανεξέλεγκτα; Η ανθρωπιστική μου διάθεση απέναντι σε κάποιον που έρχεται να με “βιάσει” δεν πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα; Όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου απρόσκλητος και σου παίρνει το φαγητό από το τραπέζι πρέπει να του κλείσεις την πόρτα»

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/2/13 14:23

    που σε άρχοντα? ποια η αντίδραση σου για την φτωχοποίηση της Ελλάδας? τι λέτε για τις χιλιάδες αυτοκτονίες? αλλα τι να σας νιάξει εσας τους καλλιτέχνες? γιατί να αντισταθείτε? γιατί να εμψυχώσετε το λαό? εσείς το παραδάκι σας το πέρνετε κάθε βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *