ροή ειδήσεων

Νέα απίστευτη πρόκληση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και ανήκουν στην Τουρκία! Να χωρίσουμε στη μέση το Αιγαίο!

Ούτε Τούρκος στρατηγός δεν θα έγραφε τέτοια πράγματα.
Διαβάστε όσα γράφει ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης και κρατηθείτε: ...

Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (η τούρκικη ονομασία τους) και ανήκουν στην Τουρκία γιατί είναι πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο!



2. Παράλογη αξίωση τα 12 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας. (Με λίγα λόγια να χωρίσουμε το Αιγαίο στα δύο με την Τουρκία ή να το αφήσουμε στα ψάρια του όπου και ανήκει όπως λέει το σύνθημα των συντρόφων του).



3. Ξανακρατηθείτε: Την κρίση στα Ίμια προκάλεσε η Ελλάδα η οποία ήθελε να μετατρέψει την διεθνή θάλασσα του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη.



Ο Θεοδωρίδης είναι γνωστό "νούμερο" και γενικά αδιάβαστος.Από ιστορία δεν σκαμπάζει τίποτα.Είχε ξαναεκθέσει τον ΣΥΡΙΖΑ όταν στις 28 Οκτωβρίου ,πήρε σβάρνα τα κανάλια και έλεγε πως το έπος του '40 είναι μύθος.
Οι τρεις ήρωές μας κ. Τσίπρα, ο Αντιπλοίαρχος Καραθανάσης Χριστόδουλος, ο Αντιπλοίαρχος Βλαχάκος Παναγιώτης και ο Σημαιοφόρος Γιαλοψός Έκτωρ, δεν έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα για να θέλει να παραδώσει το μισό Αιγαίο και τα Ίμια λίγα χρόνια μετά ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους Τούρκους.

Το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων κ. Τσίπρα έχει πληγωθεί πολλές φορές από τις αντεθνικές δηλώσεις στελεχών των χαοτικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Διαγράψτε άμεσα τον κ. Θεοδωρίδη ή θα είστε απόλυτα συνυπεύθυνος.
planet-greece

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/13 18:27

    Γνωστό "νούμερο" και γενικά αδιάβαστος; Από ιστορία δεν σκαμπάζει τίποτα;

    Τέτοιο βουλευτές πρέπει να δικάζονται για εσχάτη προδοσία άμεσα. Έλα εδώ στα τιμημένα με αίμα και αγώνες Δωδεκάνησα ρε γίδι και να πας στα Ίμια, στο Αγαθονήσι, στο Καστελόριζο. Να σου ρίξουν τρελά γ@μισι@ και να γυρίσεις πίσω να δουμε αν θα συνεχίσεις να μιλάς έτσι.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Σύριζα θα ψήφιζα κι εγώ και όλη μου η οικογένεια. Αλλά τώρα μία λύση μένει γιατί είναι πατριώτες και στα σύνορα ο πατριωτισμός είναι πάνω απο όλα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/13 22:04

      ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ,ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ
      ΕΛΑ,ΑΛΑΞΕΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ,ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ
      ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
      ΡΕ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ
      ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΔ (ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΑΡ)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/13 08:01

      Δεν τα έχω ξαναπει και προφανώς δεν γνωριζόμαστε παπαγαλάκι. Συριζα ψηφίσαμε και στις τελευταίες εκλογές. και ναι νομίζω οτι μιλάω σε χαζό (για να μην σε αποκαλέσω αλλιώς).

      ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ. Γιατί μετά τα Ίμια έρχονται το Αγαθονήσι, Το Καστελλόριζο, και γιατί όχι η Κως και η Ρόδος. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΡΓΙΑ>

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/13 18:48

    22,88% τους δώσατε. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/13 19:03

    καρκινο να βγαλεις μπασταρδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/13 19:41

    Ελεϊνοί Συριζαίοι... Ανθέλληνες και προδότες! Τρέμω απο την ιδέα ότι τέτοια καθήκια θα μπουν μια μέρα σε κυβερνητικές θέσεις και θα έχουν την Ελληνική σφραγίδα στα χέρια τους... Τρέμω!!! Ανθέλληνες και Αντίχριστοι που θέλουν να αφοπλίσουν την αστυνομία και να καταργήσουν τον Στρατό. Υπερασπίζονται τους τρομοκράτες και καίνε την Πρωτέυουσα στο όνομα της επανάστασης και του Ελληνικού λαού. Αυτοί είναι ικανοί να κλέισουν τις Εκκλησίες για να στεγάσουν λαθρομετανάστες. Το μόνο που έμεινε να πουν είναι να αλλάξουμε την Ελληνική σημαία γιατί έχει πάνω τον Σταυρό! Φοβάμαι ότι με αυτούς δεν θα είναι περίεργο αν το ακούσουμε στο σύντομο μέλλον. Αν τα λένε αυτά τώρα, φαντάσου τι θα κάνουν αν γίνουν κυβέρνηση... ΤΡΕΜΩ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/13 19:57

      http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2011/09/blog-post_3639.html

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/2/13 22:08

      ΤΡΕΕΕΜΕ
      ΤΡΕΜΟΛΑΓΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
      ΤΡΕΕΕΜΕ
      ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ
      ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΛΩΣ
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/13 19:42

    Με τετοιους κοπριτες θελει να κυβερνησει η αρχηγαρα ο τσιπρακος??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/13 20:11

    kopriti kathese stin athina kai den xereis ti sou ginete ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/13 20:42

      Τα κεφαλιά των αναρχοκομουνοσυριζαιων θέλει να μοιράσουμε στα δυο ανθελληνες βρωμιαρηδες ΓΆΜΟ τον μουχαμετη σας γαμο

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/13 21:06

    Σήμερα έτσι αύριο αλλιως αυτοι προκαλούν για μια στιγμή δημοσιώτητας κατι πρέπει να πει πως θα πάρει το μεροκάματο πως θα του πούν μπραβο τά αφεντικά του τα χρήμα είναι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/2/13 21:09


    Ο άνθρωπος βρίσκεται στον πυρήνα της αντίληψης της εξωτερική πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, η οποία συμπυκνώνεται στο δόγμα "αποδεχόμαστε αμέσως όλες τις απαιτήσεις των γειτόνων, ιδιαίτερα αν αυτές είναι σχιζοφρενικές, οι Έλληνες έχετε άδικο πάντα, σε όλες τις περιπτώσεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/2/13 21:12

    Συμφωνα με μια γαλλικη παροιμια: Qui ne dit mot consent. Δηλαδη οποιος δεν λεει λεξη συμφωνει. Τι θελει η ΝΔ και ρωταει και ξαναρωταει τον Τσιπρα. Αφου ειναι εμφανες οτι ο ανθρωπος συμφωνει με αυτα που λενε τα συγκεκριμενα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν συμφωνουσε θα ειχε, προ πολλου, ξεκαθαρισει την θεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/2/13 21:17

    Νάσος Θεοδωρίδης: Εχθρός του Ελληνικού εθνικισμού. Φίλος όλων των άλλων(εθνικισμών).Βλεπε σκοπια ,τουρκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/2/13 21:41

    oi men euxaristisan tous amerikanous oi alloi lene pws ta imia einai tourkika kai oi upoloipoi kanenas den leei tipota !!! etsi mpravo sois epomenes ekloges na trexete na tous xanapsifisete olous autous !!!!! den ftene autoi kala kanoun oti kanoun! aurio tha valoun tin tourkiki glosa sta sxolia gia na katalavainoume kai ti leei h elliniki tileorasi! kala kanoun kai kala na pathoume autoi eimaste kai autoi mas aksizoun!! opws kathete autos sthn athina kai ston kanape tou kai leei thn malakia tou etsi kai emeis kathomaste ston kanape mas kai thn akoume vlepontas tourkiki tv . alla konteuei o xronos pou tha sikothoume na pame na tous ksanapsifisoume!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/2/13 23:53

    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Ε ΡΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/2/13 01:56

    ΚΑΡΑΦΛΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΥΒΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/2/13 06:33

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/02/blog-post_9242.html ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

    Ο Νταβούτογλου θέτει θέμα «τουρκικής» μειονότητας στα Δωδεκάνησα!

    Μάλιστα έκανε και ένα άλλο ''βήμα'': Αναφερόμενος σε δήθεν «τουρκική μουσουλμανική μειονότητα» των Δωδεκανήσων δήλωσε ότι όχι μόνο αντιμετωπίζει παρεμφερείς δυσκολίες αλλά δεν απολαμβάνει καν το καθεστώς της μειονότητας...»

    Πως να μην κάνει το παραπάνω βήμα όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι απέδωσαν ψήφισμα στον Τούρκο πρόξενο στην Ρόδο το οποίο αναφέρει πως στην Ρόδο κατοικούν Τούρκοι υπήκοοι!

    «Αξίζει να σημειώσω πως όλα τα παιδιά της χρυσής αυγής συνυπέγραψαν το ψήφισμα που αποδώσαμε στον τούρκο πρόξενο οικειοθελώς.
    ΨΗΦΙΣΜΑ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ,ΒΛΑΧΑΚΟΥ,ΓΙΑΛΟΨΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ
    ...
    7)Ολοι οι παρευρισκόμενοι εδώ σήμερον θεωρούμε την παρουσία του προξενείου σας περιττή εφ όσον υπάρχουν λιγοστοί τούρκοι υπήκοοι στο νησί
    Ύποπτη και εν τέλει άκρως ανεπιθύμητη εφ όσον η χώρα σας κάθε άλλο παρά φιλική μπορεί να θεωρείται προς την Ελλάδα.»
    http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4309.html#more

    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ! ΕΤΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/2/13 07:04

    κατι μου λεει οτι μετα απο την κριση θα μπουμε σε εμφυλιο , πολυ το φοβαμαι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/2/13 09:16

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΟΥΡΚΟΦΑΤΣΑ ΑΦΤΟΣ ΑΠΟΚΛΗΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΕ ΣΗΓΟΥΡΟΣ ΟΤΗ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΕΟΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/13 17:01

      Φίλε γιατί δεν πας ξανά στο Δημοτικό να μάθεις να γράφεις...??? Ξαναγράφω το σχόλιό του ορθογραφημένα...."ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΚΕΤΗ ΤΟΥΡΚΟΦΑΤΣΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ." Όταν μάθεις ορθογραφία ...Έλα...... ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος9/2/13 00:37

    Ας τον βαλει υποψηφιο στα δωδεκανησα την επομενη φορα.Θα μαθει και ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *