ροή ειδήσεων

Ενας Ροδίτης στο Μέλροουζ

Από το κατάστημά του στο Λος Αντζελες έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ και του διεθνούς τζετ σετ. Η μπουτίκ του ελληνοαμερικανού.... Christos Garkinos στο Μέλροουζ είναι το σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν σπάνια και ξεχωριστά κομμάτια μεγάλων οίκων ραπτικής. Γνωστός ως ο "Ρομπέν των δασών της μόδας" ο Garkinos μαζί με το συνέταιρό του Cameron Silver θα είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα νέο ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης με τον τίτλο «Dukes of Melrose». Το πρόγραμμα θα παρακολουθεί τις καθημερινές δραστηριότητες του επιχειρηματικού διδύμου στο χώρο της μόδας και θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο.

Εχοντας αποφοιτήσει απότ ο Πανεπίστημιο του Μίτσιγκαν με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, ο Garkinos επέλεξε να εργαστεί με την Walt Disney Company. Πέντε χρόνια αργότερα έγινα υπεύθυνος μάρκετινγκ για τα καταστήματα της Disney στην Ευρώπη, ενώ υπήρξε και αντιπρόεδρος στο τμήμα μάρκετινγκ –και στη συνέχεια εκτελεστικός αντιπρόεδρος- των αμερικάνικων Virgin Megastores.

Όμως ο χώρος της μόδας ήταν εκείνος που τον κέρδισε τελικά, εστιάζοντας στο κομμάτι εκείνο που έχει να κάνει με παλιές δημιουργίες μεγάλων οίκων. Ο Garkinos έχει το ταλέντο να ανακαλύπτει σπουδαία κομμάτια υψηλής ραπτικής, τα οποία στη συνέχεια διαθέτει στα καταστήματά του. Στην πελατεία του συγκαταλέγονται γνωστοί σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και μέλη του διεθνούς τζετ σετ. Μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες όπως η Wall Street Journal και η The New York Times του έχουν αφιερώσει εκτεταμένα άρθρα, ενώ συχνά σημαντικά περιοδικά μόδας όπως η Vogue τον φιλοξενούν στις σελίδες τους.

Ο Garkinos έχει καταγωγή από τη Ρόδο και σε κάθε ευκαιρία μιλάει για τις ελληνικές του ρίζες.
moneypro.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *