ροή ειδήσεων

Διοργάνωση σεμιναρίου από «Το Αμπερνάλλι»

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο: «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ», το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων.... που θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους στα πλαίσια της δουλειάς τους, διαμορφώνοντας έτσι ένα πιο αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις συγκρούσεις που προκύπτουν και να είναι διεκδικητικοί απέναντι στους υφισταμένους και προϊσταμένους τους, διατηρώντας παράλληλα ένα αρμονικό και δημοκρατικό κλίμα στις εργασιακές τους σχέσεις .

Το σεμινάριο αποτελείται από δύο ενότητες:

1.) Δεξιότητες επικοινωνίας. Διαρκεί 20 ώρες και θα διεξαχθεί σε 4 διαδοχικές συναντήσεις 5 ωρών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 17/2, 24/2, 3/3 και 10/3, 12.00-19.00.

2.) Δεξιότητες παρουσίασης και επίσημη αγγλική αλληλογραφία. Διαρκεί 5 ώρες και θα διεξαχθεί σε μία συνάντηση την Κυριακή 24/3, 12.00-19.00.

Επικοινωνία: Ηλέκτρα Διακολαμπριανού: Ψυχολόγος – Σύμβουλος ψυχικής υγείας. (τηλέφωνο επικοινωνίας 6944061377 και mail: Elektra.dlk@gmail.com).

Εκ του ΔΣ

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

www.ampernalli.gr
www.youtube.com/ampernalli
www.facebook.com/ampernalli
ampernalli@gmail.com
fax: 22410-41170



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *