ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σπείρα Αλβανών με Έλληνα αρχηγό λήστεψε γριούλα

Ένας 44χρονος Έλληνας ήταν ο «εγκέφαλος» μιας τριμελούς σπείρας Αλβανών κακοποιών που λήστεψαν μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στον Αρχάγγελο Ρόδου... όταν τους αντιλήφθηκε να προσπαθούν να κλέψουν. Η συμμορία εξαρθρώθηκε και τώρα ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες ή διαρρήξεις.

Πρώτος εντοπίστηκε στην περιοχή Αφάντου και συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την 77χρονη γυναίκα ως ένας από τους δυο κακοποιούς που είχαν εισβάλει τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι της στον Αρχάγγελο και, μόλις τους πήρε είδηση, την ακινητοποίησαν για να ερευνήσουν ανενόχλητοι τα δωμάτια. Στη συνέχεια, διέφυγαν με το αυτοκίνητο του 23χρονου, στο οποίο τους περίμενε ένας ακόμη ομοεθνής συνεργός τους.

Ο νεαρός ομολόγησε τη ληστεία και «έδωσε» τον 44χρονο Έλληνα που την οργάνωσε και κατεύθυνε τον ίδιο και τους ομοεθνείς του. Ο αρχηγός της σπείρας συνελήφθη και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητό του και αυτό του 23χρονου, στην κατοχή του οποίου βρήκαν ακόμη ένα ζευγάρι γάντια και ένα κατσαβίδι. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για το εντοπισμό των άλλων δυο Αλβανών.
Πηγή: protothema.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *