ροή ειδήσεων

Αποκαλύψεις βόμβα για τις σπατάλες του Γιώργου Παπανδρέου!

Τι αναφέρουν οι αποκαλύψεις βόμβα για τις σπατάλες του Γιώργου Παπανδρέου στη θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών;
Η σφοδρή επίθεση που δέχτηκαν... από μία νεαρή Ισπανίδα οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και δη ο πρόεδρός της, Γιώργος Παπανδρέου άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου».

Η νεαρή κοπέλα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, κατήγγειλε την πολυτέλεια στην οποία διαβιούν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής.

Ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και δείπνα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής των Σοσιαλιστών της Διεθνούς και του επικεφαλής τους κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Σήμερα ο Αθανάσιος Έλλις στην Καθημερινή κάνει αποκαλύψεις – βόμβα για τις σπατάλες την περίοδο που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν Υπουργός Εξωτερικών.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στην πρωθυπουργία, αλλά και, κυρίως, της πολυετούς παρουσίας του στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Παπανδρέου δεν σεβάσθηκε προϋπολογισμούς.
Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του λάτρευαν τα πεντάστερα ξενοδοχεία με τις πολυτελείς σουίτες και τα υπερσύγχρονα γυμναστήρια, όπως και τα ακριβά εστιατόρια. Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις όπου επειδή προφανώς το ελληνικό κράτος είχε τεράστια πλεονάσματα –«λεφτά υπάρχουν»– τα οποία οι υπεύθυνοι δεν ήξεραν πού να διοχετεύσουν, έκλειναν περισσότερα πανάκριβα δωμάτια ξενοδοχείων από αυτά που χρειάζονταν, με αποτέλεσμα να χρεώνονται στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών, και κατ” επέκτασιν του ελληνικού κράτους, έξοδα για δωμάτια που παρέμεναν άδεια.

Ο κ. Παπανδρέου, που σίγουρα δεν έδωσε «μάχη στους δρόμους», είναι, δυστυχώς, το κατ” εξοχήν παράδειγμα ενός ηγέτη που δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα, ενός πρωθυπουργού που ενώ η χώρα του βίωνε δραματικές καταστάσεις, αυτός ταξίδευε στον… Αγιο Δομίνικο για να προεδρεύσει της Σοσιαλιστικής Διεθνούς».sarotiko.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/2/13 21:07

    Eνα κακομαθημένο κολόπαιδο που μας το φυτέψανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/13 09:30

    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟ8ΗΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΤΟΡΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΑΚΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΚ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΤΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΑΙ ΤΟΡΑ. ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΟΣΕ ΛΕΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΗ ΑΧΑΡΗΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑ8ΕΤΑΙ ΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/13 11:08

    Ολοι τους φταινε για την κατασταση που ζουμε αυτην την στιγμη τα τρωγανε (και συνεχιζουν) και τα πληρωνουμε εμεις. Εχουν καταστρεψει τα παντα και προσπαθουνε να μαζεωουν τα αμαζευτα καταστρεφοντας κ αλλα....ανεργεια, χωρις υγεια, χωρις παιδεια, πλεον αυτο ειναι το μελλον μας...ποιο μελλον μας δηλαδη μας το εχουν παρει και αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *