ροή ειδήσεων

Η «Αποστολή» στηρίζει άπορες οικογένειες σε Πάτμο, Αρκιούς, Κάλυμνο και Λέρο


«ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
Στην Πάτμο βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο του φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» με επικεφαλής...
τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα με σκοπό την διανομή τροφίμων σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά την παρέμβαση του κ.κ. Ιερωνύμου, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Δημάρχου Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικου να ενισχυθούν οι 160 καταγεγραμμένοι άποροι του νησιού συμπεριλαμβανομένου και του νησιού Αρκιοί, στο οποίο ζούν λίγοι κατοίκοι που δυσκολεύονται να επιβιώσουν στη σημερινή οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα μας.

Η «Αποστολή» με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο κ. Δήμτσας ενισχύει αυτή την φορά εκτός από την Πάτμο και τους Αρκιούς και την Κάλυμνο και την Λέρο με τόνους τροφίμων, φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσιος, ευχαρίστησε την «Αποστολή» και τον Αρχιεπισκοπο Αθηνων για την βοήθεια σε τρόφιμα και φάρμακα τονίζοντας οτι σ αυτή την κρίση οι ακρίτες έχουν πληγεί και η Μητρόπολη περιθάλπτει πάνω απο 300 άπορους που ζούνε κάτω απο τα όρια της φτώχειας.

«Ειναι απιστευτο δεν περιμεναμε να συναντησουμε σ αυτά τα νησιά ανθρώπους να ζουν με δυσκολία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο πλευρό ανήμπορων συνανθρώπων μας που υποφέρουν. Σταθμός μας σε αυτήν την προσπάθεια η Πάτμος και οι Αρκιοί, η Λέρος και η Κάλυμνος όπου θα ενισχυθούν με επαρκείς ποσότητες τροφίμων, 160 άπορες οικογένειες για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου ,μετά της προσφάτου συναντήσεως μου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου μεταβάινουμε στη Λέρο να ενισχύσουμε τους κατοίκους με φάρμακα και υγειονομικό υλικό και να προβούμε στους απαραίτητους εμβολιασμούς με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και τους συνεργάτες μας», τόνισε ο κ.Δήμτσας.

«Η Κάλυμνος τροφοδοτείται με τρόφιμα προς ενίσχυση των συσσιτίων και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως σύμφωνα με τις υποδείξεις τουΣεβασμιωτάτου κ. Παϊσίου. Δεν αφήνουμε κανέναν αβοήθητο θα έχουν όλοι κοντά τους την «Αποστολή» όταν την χρειάζονται. Είμαστε περήφανοι που χιλιάδες συνάνθρωποι μας και ιδιαίτερα οι νησιώτες ακρίτες μας που έχουν μεγάλες δυσκολίες να βρίσκουν καταφύγιο και προστασία μέσα από τις ταπεινές μας προσπάθειες. Μεγαλώνει η οικογένεια της Αποστολής, δημιουργούνται άρρηκτοι δεσμοί αλληλεγγύης φροντίδας και ανθρωπιάς», συνέχισε.

«Θα συνεχίσουμε να έχουμε ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κύριε Δήμτσα, είμαστε ευγνώμονες που κοντά μας. Εχουμε την «Αποστολή». Δεν νιώθουμε μόνοι και αυτό το οφείλουμε στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και στον Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Φροντίζετε τις ανάγκες μας και ανακουφίζετε οικογένειες που έχουν καταρρεύσει οικονομικά και έχουν βρεθεί στο αδιέξοδο. Δίνετε ζωή στο νησί με αυτήν την υποστήριξη και οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου εκ μέρους της τοπικής αρχής. Νιώθουμε μέλη της οικογένειας της Αποστολής,αναγνωρίζουμε το έργο σας, το οποίο μας τιμά και δεν θα ξεχάσουμε. Εύχομαι ο Οργανισμός να συνεχίσει να βοηθά τον κόσμο γιατί το έργο που κάνετε είναι ευλογημένο και σπουδαίο», δήλωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος.
ethnos.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *