ροή ειδήσεων

Καμμένος: Καταργούν την πρωτογενή παραγωγή

Σκοπός της τρόικας, σκοπός των δανειστών, είναι να καταργηθεί η πρωτογενής παραγωγή, να μην υπάρχουν χωράφια καλλιεργημένα στην πατρίδα μας, να μην είναι αυτάρκης η Ελλάδα σε αγροτικά προϊόντα, να μην υπάρχει η αυτοδυναμία της χώρας για να θρέψει το λαό της...

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων από τη Λάρισα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος, στην προσυνεδριακή συνάντηση του κόμματος στη Λάρισα.

Και εξήγησε: «Αυτό που θέλουν, και το έχουν περιγράψει, είναι να μεταβάλουν τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της χώρας σε φωτοβολταϊκά πάρκα. Είναι ξεκάθαρο αυτό στο Μνημόνιο ΙΙ. Αν διαβάσετε ό,τι περιέλαβαν μέσα στο Μνημόνιο ΙΙ, το περίφημο πρόγραμμα "Ηλιος", θα δείτε ότι ο σκοπός τους είναι να μετατρέψουν όλες τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε εργοτάξια φωτοβολταϊκά, όχι των ιδιωτών, τα οποία τα έδωσαν και εν συνεχεία τα φορολόγησαν με 30% επί του τζίρου, αλλά στα οποία την παραγωγή του ρεύματος θα έχουν γερμανικές εταιρείες.

»Και πώς θα το καταφέρουν αυτό; Βήμα βήμα το έχτισαν. Πρώτα απ' όλα προχώρησαν με παράνομο τρόπο στο κλείσιμο της Αγροτικής Τράπεζας. Εκλεισε η Αγροτική Τράπεζα. Ούτε επωλήθη ούτε συνεχωνεύθη. Απέκρυψαν από τον ελληνικό λαό και από τη Βουλή των Ελλήνων τα στοιχεία εκείνα της έκθεσης της BlackRock για τις τράπεζες, προκειμένου να αποκρύψουν ποια είναι τα οικονομικά στοιχεία αυτού που αγοράζεται, δηλαδή της Αγροτικής, και αυτού που αγοράζει», είπε ο κ. Καμμένος.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *