ροή ειδήσεων

Φέρσου έξυπνα! Φτηνό δώρο – ακριβή αγκαλιά για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Σταματήστε να βασανίζετε το μυαλό σας, αλλά και την τσέπη σας ψάχνοντας το κατάλληλο δώρο που θα της κάνετε για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Οι γυναίκες μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση και δηλώνουν... πως δεν θέλουν ακριβά κοσμήματα για να τους δείξουμε την αγάπη μας, αλλά μια ζεστή αγκαλιά!

Σύμφωνα με νέα έρευνα που έγινε στη Βρετανία, οι γυναίκες δήλωσαν πως το καλύτερο δώρο για την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, είναι κάτι συμβολικό, όπως ένα ποίημα, μια αγκαλιά, ή ένα γεύμα υπό το φως των κεριών.

Πάνω από το ¼ των γυναικών που συμμετείχαν, είπαν πως το ιδανικό δώρο θα ήταν ένα ποίημα γραμμένο από τον σύντροφό τους, ενώ το 8% δήλωσε πως θα ήταν ευχαριστημένο μόνο με θερμή αγκαλιά.

Εντάξει, δεν είναι όλες τόσο… οικονομικές, αφού επίσης ¼ των συμμετεχόντων δήλωσε πως θα ήθελε ο σύντροφός τους να τους ετοιμάσει μια ρομαντική, αλλά και πολυτελή, απόδραση μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Ο αρμόδιος για τη διεξαγωγή της έρευνας, Μάικ Τέιλορ, σχολίασε τα αποτελέσματα λέγοντας: «Η έρευνα δείχνει ξεκάθαρα πως δεν χρειάζεται να χαλάσουμε τεράστια χρηματικά ποσά για να εντυπωσιάσουμε το άλλο μας μισό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου». Και συνέχισε: «Μια ρομαντική κίνηση, όπως μια αγκαλιά ή ένα σημείωμα αγάπης, είναι αρκετό για να τις καλύψει!».

Πάρτε, λοιπόν, χαρτί και μολύβι, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και κάντε την κοπέλα σας ευτυχισμένη!

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *