ροή ειδήσεων

Κόρη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ λέει «βλάκες με περικεφαλαία» τους μαθητές που ύψωσαν την γαλανόλευκη!

Βλάκες με περικεφαλαία χαρακτηρίζει σε επιστολή της η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου...
Κοτσώνη, Ηλέκτρα τους μαθητέες σχολείου της Κορίνθου που σε επίσκεψη τους στο Βρετανικό Μουσείο σήκωσαν τις Ελληνικές σημαίες μπροστά στα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα και φωτογραφήθηκαν.

Την επιστολή της Ηλέκτρας Κοτσώνης που σύμφωνα με πληροφορίες ζεί και εργάζεται στο Λονδίνο δημοσιεύει το lifo.gr

Διαβάστε τι λέει:

Οταν ήμουν στη δευτέρα λυκείου το 2004, το σχολείο μου μας πήγε μια εκδρομή στο Λονδίνο, από την οποία και προφανώς δεν έλειψε η καθιερωμένη περιήγηση στο Βρετανικό μουσείο. Δεν ήταν και η καλύτερή μου – πολύ πιο ώραια πέρασα το βράδυ που είδαμε τον Tobey Maguire να μπαίνει σε ένα σινεμά στη Leicester Square για την πρεμιέρα του Seabiscuit.

ΕΙχε ερθεί και ο Σοφοκλής στην εκδρομή όμως οπότε δεν θυμάμαι να με πείραξε και πολύ. Εως τη στιγμή που μπήκαμε στην αίθουσα με τα μάρμαρα. Δεν ξέρω για έσας, αλλά ως έφηβη μου ήταν αρκετά δυσκολό να ενδιαφερθώ για ένα μάτσο αρχαίες πέτρες. Είχα ήδη περάσει τη μισή ζωή μου συνάμενη από γονείς και δασκάλους στα αρχαιολογικά μουσεία της επικράτειας και την άλλη μισή παπαγαλίζοντας μια ιστορία που ξεκινά κάπου στη κυκλαδική περίοδο και τέλειωνει με την επανάσταση του 1821.

Ηθελά να δώ κάτι διαφορετικό, να μάθω κάτι καινούριο, και είχα και εκνευριστεί πολυ από το θέαμα των ένα, δυό χαζών καθηγητών και συμμαθητών που θρηνούσαν τα Ελγίνεια με μια περίλυπη εκφραση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Πήρα λοιπόν το Σοφοκλή από το χέρι και την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια για την αιθουσα με τα Αιγυπτιακά εκθέματα.

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν εκείνη την ημέρα με είχαν βάλει να ανοίξω τη γαλανόλευκη μες το μουσείο. Μπορεί και να είχα πεθάνει από την ντροπή μου. Δεν ξέρω όμως και τι να σκεφτώ για τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου που έπεισαν τους μαθητές τους οτί μια τέτοια πράξη αποτελεί κάτι αξιέπαινο και πάνω από όλα λογικό. Δεν ξέρω και πως να τους χαρακτηρίσω ακριβώς, αλλά τείνω προς το βλάκες με περικεφαλαία.

Ηλέκτρα Κοτσώνη

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/13 20:35

    κακομαθημενη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/13 20:42

    Να σε χαίρονται οι γονείς σου μαλακισμένο. Παντρέψου και μια εγγλέζα αδερφή και κάτσε εκει που είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/13 21:34

    ta paidia einai opws ta matheis..........................prodwres toy genous..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/13 01:29

    then skoliazo an eseis oi i kopela echetai dikio oi ochi ala ochi mai tetia ubristika skolia .
    posy apo sas episkefthikatai museia stin Ellada kai sto exoteriko kai ochi mai enan skolio ?
    posy apo sas xeroun pios eitanai o Lord Elgine ?
    kakos pou ta peirai kai ta ekposai kommatia ia na ta metaferei kai vouliasanai 1 oi 2 plia mai to fortio tous ala glitosanai tin megali ekriksei stin Acropoli kai to oneiro enas apo tous germanos vassilias tis Elladas na ktisei to palati tou stin Acropolis .
    Kai eftichos apo totai einai sai ena mouseio kai then tous chalasai " air pollution "
    Emeis to kalavamai ligo arga kai valamai teleftai orismena agalmata sai museio .
    kai ta teleftea 35 kronia outai ena 5 % ton touriston episkeptetai ena archeoliko choro oi mouseio stin Ellada .
    Fcharisto an katalvatai ti egrapsa kai then kriasetai kanena skolio ia ta ftocha ellinika mou . Eimai Ellinas oi Ellinida kai agapo tin Ellada ta archea , ta choria tous agrotes kai choriates kai tin fisi " Panida kai Chlorida "
    Then askoloumai mai politika . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/2/13 01:30

    Ρε πως γινεται πολλα απο αυτα τα κολο παιδια πλουσίων και των βορειων προαστιων και απο γονεις βολευτας που δεν εχουν ζωριστει καθολου στην ζωη μας βγαινουν τοσο μα τοσο κολοπαιδια και τοσο αγνωμονες αντι να λενε ενα μεγαλο ευχαριστο για την ωραια ζωη που ειχαν κατα λαθος χωρις να το αξιζουν της περισσοτερς φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/2/13 01:35

    Καί όμως δέν είχαν αγάπη (γονείς) στην ζωή τους και γιαυτό μισούν όλο τον κόσμο μαζί και την πατρίδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/2/13 05:28

    Πατσαβούρα, και τρισάθλια, Να καταλάβουμε ποιοί μας κυβερνούν. Κοιμισμένοι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/2/13 10:05

    Και διπλα τι εκανες με τον ΣΟΦΟΚΛΗ?Χαιδευες τα αρχαια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/2/13 21:57

    Να τους χαιρονται ολοι αυτοι που ψηφιζαν τους πατεραδες τους για δεκαετιες και φτασαμε εδω που ειμαστε αντε και παλι να τους ξαναψηφισουν!!!70000 καλοβολεμενοι ψηφοφοροι του πασοκ πηγαν να ακουσουν τις γνωστες μαλακιες τους!!!Αντε και κουραγιο πατριωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/2/13 22:20

    το θεμα δεν ειναι τι ειπε αλλα ο αλητικος τροπος που τα ειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/2/13 01:51

    Εαν ειχε διαβασει λιγη... μονο λιγη ιστορια η δεσποινις, δεν θα εξεφραζετο τοιουτοτροπως... ναι μεν το νεαρον της ηλικιας, ναι μεν το σκιρτημα του ερωτος πλην ομως κατα βαθος δεν πταιει η ιδια. Φταιμε ολοι εμεις, που τα δεχομεθα ολα. Που δεν μας ενοχλει που τα παιδια μας μενουν αγραμματα. Που βλεπουν τις τηλεοπτικες σειρες της γειτονος...Που δεν μπορουν να εκφρασθουν στα Ελληνικα...που δεν μαθαινοθν να σκεπτονται...Φταιμε οι γονεις. Φταιμε οι δασκαλοι. Και οι πολιτικοι. Και οι ξενοδουλοι υπουργοι παιδειας. Και οι στρατιωτικοι... Ποτε ειδατε να τιμουν τη σημαια στη χωρα σας? Ειδατε ομως να την καινε. Ποτε ειδατε τηλεοπτικη σειρα για τον Αλεξανδρο το Μεγα? Ειδατε ομως για το Σουλειμαν. Ποτε ανοιξατε τελευταια φορα βιβλιο ιστοριας? Ποτε διαβασατε Ηροδοτο, Θουκιδιδη η' Παπαρηγοπουλο? Γιατι λοιπον η συμπαθης δεσποινις να τα ξερει? Ας μεριμνησουμε τουλαχιστο φιλοι μου τα υπολοιπα παιδια και εμεις οι ιδιοι να τα μαθουμε. Ολα τα παιδια ειναι δικα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/2/13 09:38

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 1:51 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Η ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ (ΑΤΟΜΩΝ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΜΟ ΜΙΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/2/13 16:27

    Ομονοια αγαπητοι μου χρειαζεται και αλκιφροσύνη. Οχι να κατηγορουμε μα να νουθετουμε και να εξευγενιζουμε. Νυν υπερ παντων ο αγων. Η Ελλας κινδινευει δεινως. ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/2/13 11:25

    Αυτούς ψήφιζες μαλάκα Έλληνα τόσα χρόνια.

    ΆΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/2/13 03:44

    Εγω δεν απορώ για το ύφος & το ήθος της ψώλας,άλλωστε και απο την άλλη μεριά ο αντιπαθέστατος εβραιόδουλος βαρβιτσιώτης(υιός)είχε δηλώσει δημόσια πως ο καθένας είναι ελεύθερος να καίει την Ελληνική Σημαία.Αυτό το άθλιο υποκείμενο είναι σήμερα βολευτής και καλά βολεμένος επειδή κάποιοι κάφροι Ανθέλληνες τον ψηφίσανε.Τελικά εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων που ψηφίζουν ελαφρά τη καρδία τραβιόμαστε ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ σήμερα και δεν βλέπω να φέγγει και λίγο φως στο τούνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/2/13 02:08

    το ζητημα φιλοι μου ειναι πως τους ανεχομαστε. γιατι ειμαστε δειλοι απογονοι γενναιων προγονων. και βολεμενοι στην πολυθρονα και τον καναπε παρακολουθουμε τις βλακειες που μας σερβιρουν. και τους ψηφιζουμε. αν ομως νομιζετε οτι χωρις αγωνα χωρις ενθουσιασμο και χωρις αιμα αυτα που ζουμε μπορουν να αλλαξουν, φοβαμαι πως πλανασθε πλανην οικτραν. ετσι ειναι. η επανασταση γινεται με λογχες και οπλα και οχι με τηλεκοντρολ και πιτσες κατ' οικον. ετσι ηταν παντοτε. ετσι ειναι και τωρα. ετσι θα ειναι παντα. κι οταν οι τουρκοι πατησουν στη Μεγιστη, απλως αλλαξτε καναλι... γιατι δυστυχως, αυτο ειναι το φρονημα που μας καλλιεργησαν σκοπιμως. πραγματικα κριμα. αξιοι της μοιρας μας και οχι αξιοι της ιστοριας και της δυναμης μας. να το θυμαστε. οι ελληνες ηττωνται μονον απο ελληνες. γι αυτο μας θελουν διχασμενος. διχονοια ειναι με μια λεξη η ιστορια μας. ευχαριστω για τη φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *