ροή ειδήσεων

Ρόδος: Πήρε εξιτήριο και ... ξεψύχησε την επόμενη ημέρα

Τη διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο ενός 38χρονου Ροδίτη διέταξε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου...
Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο 38χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Νοσοκομείο της Ρόδου, έχοντας δυνατούς πόνους στη μέση. Μερικούς μήνες πριν είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και υπέθεσε ότι οι πόνοι στη μέση θα προέρχονταν από αυτό.

Οι γιατροί τον κράτησαν για εξετάσεις και το πρωί της Παρασκευής του έδωσαν εξιτήριο μαζί με την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.

Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας μέρας ένιωσε πάλι πόνους
και δυσφορία και όταν μπήκε στο νοσοκομείο η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Το μεσημέρι του Σαββάτου κι αφού η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί σε σοβαρό βαθμό, αποφασίστηκε η επείγουσα διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου με το ΕΚΑΒ.
Όταν πλέον έφτασε στο Βενιζέλειο, οι γιατροί διέγνωσαν τον θάνατό του.
ksipnistere.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/2/13 07:39

    ΔΗΣΤΥΧΩΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..Ο ΘΕΟΣ ΝΑΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΟΣ.ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/13 14:56

      ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ,ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/13 09:01

    "κλιστετο" το μπουρδέλο!!!πριν ένα χρόνο έχασα τον πατέρα μου μόλις τον "βγαλανε" από την εντατική!!!είναι για να πάνε μέσα πολλοί!!"κλιστετο"!!!!θa paθανει και άλλος κόσμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/13 16:43

      γιατί δεν τους βαζεις μέσα αφου φταίνε;Τι τα γράφεις εδώ;Μια που ξέρεις ονόματα και πράγματα πεσ'τα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/13 10:22

    Παιδιά είναι φοβερό αυτό που γίνεται στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου,αντί να έχουν έμπειρους γιατρούς έχουν μαθητευόμενους χωρίς πείρα,και μόνο αν τα βρούν σκούρα τότε φωνάζουν Αν δεν κοιμούντε ή αν δεν λείπουν κάπου αλλού γιατρό,πρόσφατα πήγεσυγγενικό μου πρόσωπο με πόνους στην κοιλιά,συμπτώματα ιλεού η Γιατρίνα που τον είδε ,μία που ήταν για κλότσους,¨καβαλημένη¨με φοβερή φιλαρέσκια,άτυροπη παντελώς,τον άφησε και έφυγε,γιατί απο ότι είδε στην ακτίνα δεν ειχε φοβο για ιλεό,την επόμενη ακριβώς ο άνθρωπος κόντεψε να χάσει την ζωή του,ίσα που τον προλάβαμε απο ιλεό βέβαια!

    "Owel"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/13 20:24

      ο ειλεός έδώ και χρόνια γράφεται με "ει"

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/13 10:40

    Στη Α παθολογική (του Κου Καραταπάνη)νομίζω, Οι νοσηλεύτριες κάθοντε στο γραφείο με καφέ &τσιγάρο, και περνάνε για νοσηλεία 3 φορές στη βάρδια τους,αν τώρα εσύ χρειαστείς κάτι ενδιάμεσα δεν πρόκειτε να σηκώσουν τον κώλο τους να σε βοηθήσουν,ζητάει βοήθεια ο κόσμος με τους ασθενείς και δεν συγκινούντε " θα περιμένετε στη νοσηλεία"λένε που είναι μετά απο 2 1/2 ώρες ας πούμε ,ασχετα αν έχει φύγει ο καθετήρας η έχει τελειώσει ο ορός!
    Το έζησα πρόσφατα, οι ξεδιάντροπες!Απορώ γιατί διάλεξαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα
    "Owel"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/13 18:55

      ΕΓΩ ΠΑΛΙ ,ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ, ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 3Ο+ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ-ΒΕΓΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙς ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/13 12:18

    Δυστυχώς το πρόβλημα δεν εστιάζεται στους γιατρούς ή στις νοσηλεύτριες, αλλά στον εκάστοτε διοικητή του νοσοκομείου που οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μόνο για τη καρέκλα και να προστατεύουν τα κόμματα τους...Ο νυν διοικητής είναι απο τους πιο απαράδεκτους που έχουν περάσει. Όλα δουλεύουν στον αυτόματο από το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας, τα Περιφερειακά Ιατρεία; Πρόσφατα έμαθα ασθενής ότι πήγε στο Κ.Υ όπου υπάρχει διορισμένος οδοντίατρος αλλά συνεχώς είναι απών, τα πάντα υπολειτουργούν αφού υπάρχει πλήρης αδιαφορία στον "αξιότιμο" διοικητή μας...Αλήθεια δύο χρόνια που στρογγυλοκάθεται στη καρεκλίτσα του πόσες φορές σηκώθηκε για να διαπιστώσει τι συμβαίνει σε όλα τα τμήματα υγείας μέσα και έξω από το Νοσοκομείο;Αναρωτιέμαι αν έχει παράπονα.... από τους μισθούς του... και γιαυτό τα γράφει όλα στα παλιά του τα παπούτσια...Α ρε ΕΛΛΑΣ στο μεγαλείο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/13 23:41

      Γεια στο στομα σου..εκοψε τα καφεδακια στις καφετεριες ο διοικητης?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/13 15:18

    θεος ασ τον συγχωρεσει..αλλα ευθηνη εχουν αυτοι που τον αφησασν να παθουνε τα ιδια ..στο νοσοκομειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/2/13 18:28

    Χαλαρωστε λιγο....μονο κατηγοριες!!!βαβαια μονο τα ''κακα'' λεγοντα και εχουν ενδιοαφερον...τι περναει το προσωπικο με ολες τις συνθηκες κανεις δεν μπορει να διαννοηθει!!!για χαλαρωστε λιγο,εκτιμειστε και καποια πραγματα βλ@κες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/2/13 22:07

    δυστυχως παιδια στα δημοσια νοσοκομεια ετσι ειναι τα πραγματα εχασα την αδελφη μου απο αλητες γιατρους που και μετα το θανατο της μια μασκα ψυχρη και αδιαφορη ηταν το προσωπο τους θυμαμαι εκλαιγα εξω απο την εντατικη και περασε διπλα μου ο γιατρος που την χειρουργησε και δεν γυρισε το βλεμμα του να με κοιταξει,σας λεω οι πιο πολλοι ειναι τερατα,αυτος που λεω την χειρουργησε για πολυποδα στο εντερο και πεθανε σε λιγες μερες απο περιτονιτιδα μεσα στο νοσοκομειο,αλητες ειναι που αδιαφορουν για τους αρρωστους.ευχομαι ο θεος να του το ανταποδωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/13 23:23

      όνομα υπαρχει;εαν θεωρείτε οτι είναι λάθος ιατρών να πατε στον εισαγγελέα,έλεος.....

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/2/13 22:56

    ooloi exoun ginei giatroi-krites....krima gia tis zwes pou xanontai,alla as doume to thema se vathos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/2/13 00:27

    ena tha sas po..ego exasa to fos mou sto deksi mou mati k piga sta epigonta...mou ipan oti itan krioma kai na vago stagones...telika itan skilirinsi kai to ematha stin athina...krimas to pedi..o theos na anapausi tin psihi tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/2/13 01:13

    ena tha sas pw,eixa ton patera moy se nosokomeio sth germania kai kathe meshmeri kai brady pernouse to proswpiko kai prosfere kolatsio stoys episkeptes toy mpampa moy.den syzhtw gia thn perithalpsi.aiwnes mprosta.panw apo ola antrhwpoi,me to xamogelo kai pote den elegan oxi.oi giatroi kathe 2 vres htan ekei kai oi noshleytes kathe 1o lepta sto dwmatio.an den ta zousa den tha ta pisteya.o theos na mas exei kala na eyxomaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/13 09:57

      Στη Γερμανία αναλογεί μία νοσηλεύτρια για 4 ασθενείς και 1 γιατρός για 10 ασθενείς. Στα Ελληνικά νοσοκομεία αναλογεί 1 νοσηλεύτρια για 50 ασθενείς κυρίως στα μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών και 2 εφημερεύοντες γιατροί για όλη τη κλινική και τα επέιγοντα. Δεν είναι δικαιολογία για το θάνατο του παιδιού, που φυσικά κανείς δεν ξέρει τι έγινε. Ας μην είμαστε κριτές και ας περιμένουμε τα αποτελέσματα. Επίσης κάποιος έγραψε ότι υπέγραψε και έφυγε. Αν όντως είναι έτσι τότε την ευθύνη την έχει ο ασθενής.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος14/2/13 10:18

    ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ???? (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ Ή ΟΧΙ)...

    ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/2/13 08:19

    Προς απάντηση στον κύριο’ ‘owel’ η προετοιμασία κάθε νοσηλείας διαρκεί 45 λεπτά η εκτέλεση της 1 ώρα και 45 λεπτά και αυτό 3 φορές σε κάθε βάρδια που αυτό συνεπάγεται 7 ώρες και 30 λεπτά σας ευχαριστούμε για την κατανόηση στο 30λεπτο διάλυμα μας ….επιτελούς κατανοήστε ότι τόσο οι νοσηλευτές όσο και οι γιατροί είμαστε εργαζόμενοι με τα ίδια δικαιώματα με εσάς …. Και όχι βολεμένα ρεμάλια τα οποία παρασιτούν σε βάρος σας …. Γι αυτό σας προκαλώ να έρθετε μονό για μια βάρδια να προσφέρετε εθελοντική εργασία ….και μετά θα έχετε κάθε δικαίωμα να σχολιάζετε και να κρίνετε αν είμαστε η όχι επαγγελματίες τέλος πάντων αρκετά με το κάθε αδαή που μέσα από την ανωνυμία λαμβάνει το βήμα να εκφράζει άποψη για πράγματα έξω από το γνωστικό του πεδίο
    Κ Διακομανώλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *