ροή ειδήσεων

Ένα - ένα τα στελέχη της ΝΔ εγκαταλείπουν το καράβι

Κάποιος στο τέλος θα μείνει μόνος του. Παραιτήθηκε ο Θύμιος Δρόσος
Σαν «βόμβα» έπεσε στο γαλάζιο στρατόπεδο η επιστολή παραίτησης από τη ΝΔ που έστειλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Θύμιος Δρόσος. «Γέννημα- θρέμμα» της Νέας Δημοκρατίας... και πρώτος εκλεγμένος σε σταυρούς, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, παραιτήθηκε και κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα.

Στην επιστολή του αναφέρει:

“Κύριε Πρόεδρε, μετά από 38 χρόνια ενεργού παρουσίας και δράσης, αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτησή μου από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και να καταθέσω την κομματική μου ταυτότητα. Η απόφαση αυτή είναι για μένα επώδυνη, αλλά υπακούει στο πρόσταγμα της συνείδησής μου που δεν αποδέχεται την μετάλλαξη της ΝΔ από κόμμα του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού σε ένα καθαρά νεοφιλελεύθερο κόμμα.

Η κοινωνία αιμορραγεί, ο κόσμος της εργασίας δοκιμάζεται, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι στενάζουν από τις άδικες περικοπές, η ανεργία φτάνει στο 27%, οι πολίτες υφίστανται άγρια φοροεπιδρομή και την ίδια ώρα οι «λίστες» πάνε και έρχονται με τους μεγάλους φοροφυγάδες στο απυρόβλητο.

Το πολιτικό σύστημα δείχνει αδύναμο να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αυτοκάθαρσή του και να κάνει την ανατροπή εκ των έσω. Ανατροπή με ευθύνη. Αποχωρώ από το οργανωτικό σχήμα της ΝΔ, αλλά παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες που μας ενέπνευσε ο ιδρυτής της παράταξης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Θα συνεχίσω τον αγώνα για Εθνική Αξιοπρέπεια, Κράτος Δικαίου, Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή, για ένα Σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Με τιμή, Ευθύμιος Β. Δρόσος”.

ΠΗΓΗ: zoomnews

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *