ροή ειδήσεων

Ο «Χάρος» ήταν ο «μαχαιροφόρος» του Ελληνικού

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Φιλόπουλου αναζητείται για τα επεισόδια του τελικού
Δύο οπαδοί, ένας του Ολυμπιακού και ένας του Παναθηναϊκού, συνελήφθησαν και άλλοι τρεις αναζητούνται... για συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού...

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεκριμένοι οπαδοί εντοπίστηκαν μετά από διερεύνηση των εικόνων που έδειξε η κρατική τηλεόραση.

Ο ένας, ομογενής από την Αλβανία, εντοπίστηκε να σπάζει καθίσματα και να τα πετά στις αστυνομικές δυνάμεις, ο δεύτερος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού με τα στοιχεία Κ.Μ και εντοπίστηκε εντός του αγωνιστικού χώρου να συμμετέχει σε συμπλοκές και φθορές.

«Ενδιαφέρον» όμως αποτελούν οι ταυτότητες των τριών αναζητούμενων για τα επεισόδια.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ο άνθρωπος που φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα να κρατά μαχαίρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αντιπαρατίθεται με αντίπαλους οπαδούς, έχει κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάιο του 2007 στο δολοφονικό ραντεβού των οπαδών στη Λ. Λαυρίου στην Παιανία.

Ο γνωστός στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ο Ι.Α, με το προσωνύμιο «Χάρος», όταν είχε συλληφθεί για την δολοφονική συμπλοκή, ζούσε στον Κορυδαλλό και εργαζόταν ως οδηγός εκδότη οικονομικής εφημερίδας.

Θεωρείται από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Ολυμπιακού, και παρευρίσκεται, σύμφωνα με τους αξιωματικούς του αρμόδιου τμήματος, σε όλες τις συγκρούσεις της ομάδας και πως έλαβε ενεργό μέρος στη δολοφονία του Φιλόπουλου, τον οποίο χτύπησε με μαχαίρι.

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν πήγε καθόλου στην Παιανία και δεν έλαβε μέρος στα γεγονότα που έγιναν εκεί. «Προς απόδειξη των ισχυρισμών του επικαλέστηκε και μάρτυρες οι οποίοι βεβαίωναν ότι σε χρόνους κοντινούς με τον επίδικο ήταν αλλού, όμως για τον επίδικο χρόνο δεν βεβαιώνουν με σαφήνεια την παρουσία σε άλλο χώρο», αναφερόταν στο σχετικό βούλευμα.

Ο δεύτερος αναζητούμενος, ο Ι.Η, είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού από τα Βόρεια Προάστια και ορκισμένος εχθρός του «Χάρου», με τον οποίο φαίνεται πως για ακόμη μία φορά βρέθηκε αντιμέτωπος μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Ελληνικού.

Ο συγκεκριμένος οπαδός έχει και αυτός συλληφθεί αρκετές φορές για επεισόδια σε αθλητικούς και μη χώρους, ενώ το 1999 ήταν από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Βόλο, που τον είχαν απαγάγει μετά από ντέρμπι αιωνίων από την Κηφισιά και τον εγκατέλειψαν στη Στυλίδα. Τον είχαν ξυλοφορτώσει και κάψει με αναπτήρες, τον είχαν ξεγυμνώσει, του είχαν κόψει τα μαλλιά και τον φωτογράφιζαν ως τρόπαιο! Οι 7 κατηγορούμενοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «έφαγαν» συνολικά 62,5 χρόνια φυλάκισης!

Ο τρίτος αναζητούμενος με τα στοιχεία Μ.Π, είναι και αυτός οπαδός του Ολυμπιακού, μικρότερης «αναγνωρισιμότητας», από την Κόρινθο.

Σήμερα Τρίτη έγινε η πρώτη καταμέτρηση των ζημιών στο κλειστό του Ελληνικού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρχαν 36 σπασμένα καθίσματα και 242 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Yπενθυμίζεται ότι σε διαθεσιμότητα τέθηκε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που φέρει το βαθμό του Ταξίαρχου και ήταν επικεφαλής για την τήρηση των μέτρων τάξης στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού για τα επεισόδια που έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίσθηκε να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος 24 αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας «προκειμένου να διερευνηθούν οι τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, κατά τη λήψη των μέτρων τάξης».
Πηγή: newsit.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/2/13 13:51

    Ο χαρος είναι από τα καλυτερα παιδιά .όταν όμως έχει να κάνει με αδελφές σαν του βαζελους γίνετε άλλος άνθρωπος .Βαζελακια είστε όλοι σας καφροι και αλήτες .οπιος θέλει φασαρία την έχει για αυτό σκάσμος και καθίστε μέσα στο καβούκι σας.Φλορακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/13 14:07

    Ακου βλάκα 1:51. Μόλις εξαφανιστούν μ..ς σαν κ εσένα θα πάει αυτή η χώρα μπροστά...!! Είσαι ένας αλήτης, τιποτένιος και καφενόβιος. Δεν προσφέρεις τιποτα σε αυτόν το κόσμο εκτός από ντροπή!!! Εύχομαι τουλάχιστον να μην είσαι Ελληνας.. έτσι ντρέπομαι λιγότερο για σένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/13 15:15

    MORI LOUGKRA Ανώνυμος13/2/13 - 2:07 μ.μ. BAZELOS EISAI MORI????????
    BROMIARA EXEI DIKAIO O FILES EINAI APO TA KALYTERA PAIDIA O XAROS ALLA TON PROKALOUN TYPOI SAN ESENA KAI META LENE OTI FTAIEI O FONIAS

    KILOTA BAZELE BROMIARI ALHTH KATASTROFH TON ATHLIMATON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/13 17:45

    BAZELOS KAI KALOS EINAI MONO O NEKROS
    TREXATE LAGOUDAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/13 17:47

    TOU FILIPOPOULOY O KOLOS TA ITHELE TI THES EKEI RE FILE
    AFOU HRTHES ANTE GEIA BLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/13 18:40

    Ο ταξιαρχος ηταν καμμενος απο την στιγμη που του ανατεθηκε αυτη η αποστολη.Αν τους γαμουσε τη μανα και τους εκανε σαν τους τρομοκρατες θα τρεχανε σαν τις πουτανιτσες να λενε για απροκλητη αστυνομικη βια και οι βρυκολακες των καναλιων θα τον θαβανε.Τωρα που δεν τους εσκισε τον κωλο την πληρωνει για ανυπαρξια.Μονα-ζυγα χαμενος ητανε.Αφου το ιδιο το συστημα και οι "νομοι" θρεφουν αυτη τη βρωμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/2/13 01:10

    τετοια καμενα μυαλα εισται και δεν ερχονται στα γυπεδα οικογενειες οπως σε αλλες χωρες
    βλαμενοι ε βλαμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/13 00:35

    εσυ που λες για τον φιλοπουλο να σε νεκροφιλισει η μανα σου πουτανασ γιε γαμο την βρωμα που σε κσερναγε.ψωλοχυματα γαυροι οπου σας βρισκουμε ξυλο μουναρες μονο λογια ειστε πουτανακια της τρουμπας..στην ροδο πουθενα λαγοκοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/13 17:16

    είστε για τα μπάζα και οι μεν και οι δε. οπαδοί της δεκάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *