ροή ειδήσεων

ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ!

Έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο από τη συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει εδώ και καιρό να αφήνει απλήρωτο το προσωπικό της καθαριότητας στο νοσοκομείο της Ρόδου. Τον μισθό του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου έχουν να λαμβάνουν...
το προσωπικο και η κατασταση ειναι πλεον και τραγικη για τις οικογειενειες των υπαλληλων αλλα και εκρυθμη απεναντι στην εταιρια αφου εαν τις επομενες ημερες το προβλημα δεν λυθει υπαρχει το ενδεχομενο απεργιας και καταλαβαινουμε ολοι στο να σταματησει ο καθαρισμος σε ενα νοσοκομειο τι θα σημαινει.Η συγκεκριμενη ιδιωτικη εταιρια οπως και καθε ιδιωτικη εταιρια αναλμβανει με διαγωνισμο υπηρεσιες που αφορουν δημοσια ιδρυματα και πληρωνετε απο το δημοσιο και στην συνεχεια πληρωνει το προσωπικο.Υπαρχει μια σαδιστικη διαδικασια αφου το συγκεκριμενο ενταλμα υπογραφετε απο την διοικηση του νοσοκομειου στη συνεχεια παει στον παρεδρο του δημοσιου της περιοχης και επιστρεφει υπογεγραμμενο ωστε η εταιρια να εισπραξει τα χρηματα.Ομως εδω υπαρχει το αγκαθι της υποθεσης με την ιδιωτικη εταιρια.

Θα πρεπει να καταλαβει ο καθε ιδιωτης οτι το προσωπικο δεν ανηκει στο δημοσιο αλλα σε εκεινον οποτε δεν ειναι υποχεωμενοι ολοι αυτοι οι υπαλληλοι να περιμενουν να πληρωθει το ενταλμα απο το δημοσιο και ακολουθως να πληρωθουν οι ιδιοι.Οι συνεταιροι της εταιριας ισχυριζονται οτι οι ιδιοι δεν εχουν τα χρηματα να πληρωνουν το προσωπικο οποτε ριχνουν το μπαλακι στο δημοσιο.Ουτε λογος παντως στο να μιλησει μια κοπελα απο εκει μεσα αφου κινδυνευει με απολυση.Η συγκεκριμενη εταιρια παντως διαπρεπει ανετα και στο αεροδρομιο στην Alpha Bank αλλα και στο δικαστηριο.Τις επομενες ωρες παντως θα ενημερωθει και ο εισαγγελεας κ.Μπουτσικος για την κατασταση που επικρατει με την συγκεκριμενη εταιρια αφου εχει και την αναιδεια να ξαναλαμβανει μερος στον διαγωνισμο που θα γινει για την αναληψη και παλι της καθαριοτητας του νοσοκομειου.Παντως υπαρχουν πλεον μικτα κλιμακια πλεον που ελπιζουμε στους ελεγχους που θα κανουν σε τετοιες εταιριες να βγαλουν αποτελεσμα αφου και φορολογικα το θεμα βρωμαει.Τις επομενες ημερες θα φτασουν και χαρτια μισθοδοσιας στα χερια της Σ.Δ.Ο.Ε οπου αποδεικνυουν οτι αλλα περνουν και αλλα δηλωνονται.Οταν η εν λογω εταιρια πληρωνει το προσωπικο της μεσω τραπεζης δεν μπαινουν ολα τα χρηματα αλλα καποιο μερος απο αυτα και τα αλλα δινονται στο χερι μετα απο καποιες ημερες.

Προειδοποιουμε καθε καθαρο ενδιαφερομενο και υπευθυνο για την κατασταση αυτη αν απο ολα αυτα ειναι κατι αναληθες να το αποδειξη εμπρακτως στην δικαιοσυνη και εμεις θα παρουμε ολα αυτα που κατηγορουμε για την εταιρια πισω.

ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
kerberos-hellas


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/2/13 12:17

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ.ΤΙ ΟΜΩς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/13 13:59

    κυριες μου και εσεις εξακολουθηται και δουλευται? αρα τον υποστηριζεται με καποιο τροπο και εσεις!!!!!! αρα οπως λεει και η παροιμια τα θελ............ο .........κ.......... σας αν αυριο το πρωι δεν πατε να καθαρισεται τι θα κανει θα μεινει ετσι ? και ο αγιος φοβερα θελει δεν βλαπτει και λιγος τσαμπουκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/13 14:22

    ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η SARP ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙ.ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΝΟΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΝΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/2/13 14:28

    Στην καθαριότητα του νοσοκομείου - αεροδρομίου (η ίδια εταιρία) έτσι και βρείτε περισσότερες από 5 Ελληνίδες η Έλληνες, τότε εμενα να με φτύσετε. Κα Μαρια, έχουμε πολλούς Ρόδιους και Ροδίτισσες ανεργους και προτιμάτε Ρωσίδες, Βουλγάρες, Πακιστανούς στην πλειοψηφία του συνεργείου σας. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ώστε να κάνετε αυτό το έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων? Να σας πω εγώ γιατί....γιατί πολύ απλά τους Έλληνες δεν μπορείτε να τους έχετε στο χέρι, και ούτε να τους εκβιάζεται και να τους απειλείται και να χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις εναντίων τους, για αυτό προτιμάτε αυτούς που τρέμουν την απέλαση και την επιστροφή στις πατρίδες τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/13 17:19

      ΡΟΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝ......ΚΑΙ ΡΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ .....ΧΑΧΑΧΑ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/13 14:48

    η δαμιανακη που ειναι προισταμενη δεν εχει καταλαβει οτι εχει αγριεψει πλεον ο κοσμος γιατι πειναει και πειναει απο ολες του τις μορφες.Χαλαρωσε μαρακι γιατι δεν θα σου αφησουν πολλα περιθωρια και ασε τα τσαμπουκαλικια οτι δεν φοβασαι τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/2/13 16:01

    NA PANE STO DIAOLO H ALBANEZES KAI H BOULGARES .
    MHN TOUS PLHROSETE POTE MPAS KAI PANE STON AGYRISTO H PALIO FARES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/13 17:21

      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΑΛΒΑΝΕΖΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΕΖΕΣ ΒΛΑΚΑ ΑΠΛΥΤΕ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
      ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΕΛΛΗΝΕΖΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ "ΕΖΑ¨"," ΕΖΟΣ" (ΓΕΡΜΑΝΕΖΟΣ ΙΤΑΛΕΖΑ) ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΕΣ (ΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ),

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/13 20:15

    καλα ρε που κολησατε τωρα στις καταληξεις?στο προσωπικο εκει μεσα σας πληροφορω δεν υπαρχουν μονο αλαβανιδες και βουλγαρες αλλα οι περισσοτερες πλεον ειναι ελληνιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/13 23:47

    αυτή η προϊστάμενη η Μαρία καλά πληρώνεται ας ρωτήσει και τις κοπέλες πως περνάνε και τι τρώνε!!!!μου αρέσει που τους είπε ότι θα στείλουν από 100 ευρώ στην καθεμία να τα βάλει εκεί που ξέρει,οι κοπέλες πεινάνε!!!!και δεν φτάνει ότι είναι απλήρωτες απειλεί και με απολύσεις το ΤΣΟΚΑΡΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/2/13 07:30

    δεσποινακι σταματα να κανεις την ρουφιανα της προισταμενης και να την μπαινεις στις κοπελες γιατι θα την απολαυσεις και εσυ ρουφιανα ε ρουφιανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/2/13 08:08

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/2/13 11:25

    ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΤΩΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΑΓΑΜΕΣ ,ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 8 ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΟΝΟΥΝ ΓΙΑ 6.... ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ???????? Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑΥΤΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/2/13 20:09

    ρε μαρακι απο τη μια λες εχω και παιδια και θα παραιτηθω και δεν μπορω αλλο και απο την αλλη δεν σκεφτεσε τις μαλακιες που κανεις στο προσωπικο!μην κανεις χαζομαρες κανε ηρεμα τη δουλεια σου γιατι δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει και εσυ υπαλληλος εισαι και η κοινωνια της ροδου ειναι μικρη.γιατι πρεπει να βγαλεις τετοιο ασχημο ονομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/2/13 15:46

    καλα αυτη νομιζει οτι θελουμε το κακο της εταιριας?απο αεκει τρωμε ψωμι αλλα με σεβασμο απεναντι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/2/13 17:59

    Παιδια ολα αυτα ειναι αληθεια....ΔΟΥΛΕΨΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ Κ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ,Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ...ΤΡΕΜΕ SARP ΤΡΕΜΕ ΜΑΡΑΚΙ ΤΡΕΜΕ ΚΥΡΙΕ ΘΟΔΩΡΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ Η ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *