ροή ειδήσεων

Ένα τουριστικό τριήμερο...

Ο υπουργός Εξωτερικών, σε μιά από τις συχνές επισκέψεις του στις ΗΠΑ, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη (από απόγευμα 20 και) 21 Φεβρουαρίου 2013, τυπικά κι επίσημα γιά.... ''επαφές στον ΟΗΕ'' (δηλ. ''τακτοποίηση'' ονόματος ''Μακεδονία'', ΑΟΖ, νέο σχέδιο Ανάν γιά Κύπρο, γεύμα με υποτιθέμενους ''επενδυτές'', συνάντηση με αρχιεπίσκοπο και πιθανά με American Jewish Committee). Μετά, υποθέτουμε, θα περάσει το ''κενό'' τριήμερο 22, 23, 24 Φεβρουαρίου με τον γιό του, που σπουδάζει στην Βοστώνη, ενώ οι συνοδεύοντες αυτόν 6 πρέσβεις και ''παράγοντες'', θα κάνουν τα... ψώνια τους στο Μανχάτταν. Σημ.: Ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε και με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, που εκπροσωπεί ποσοστό 17-20% της Ομογένειας ΗΠΑ, αλλά παρουσιάζεται ως... ηγέτης της, άσχετα αν το 80% ούτε θέλει να τον ξέρει.
Θα ακολουθήσει το ταξίδι στον Καναδά (Τορόντο, Μόντρεαλ, Οττάβα) 25-27 Φεβ. Η επίσκεψη του υπουργού στον Καναδά, γιά τα 70 χρόνια διπλωματικών σχέσεων, είχε αναβληθεί τέλη Οκτωβρίου, τότε που, εξαιτίας... προαναγγελθείσας κακοκαιρίας, ήρθε ΗΠΑ, παρέμεινε στην Βοστώνη και μετά γύρισε άπραγος στην Αθήνα.
Σημ.: Ο υπουργός, δεν θα ασχοληθεί με τα σκάνδαλα σπατάλης των ελληνικών προξενείων στον Καναδά και αλλού. Γι' αυτόν είναι... ''μηδαμινά και ασήμαντα''. Το ίδιο έκαναν και οι προκάτοχοί του, GAP και Ντόρα.
Το επίσημο πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλου, ολοκληρώθηκε στη Νέα Υόρκη το απόγευμα της Πέμπτης 21ης Φεβρουαρίου '13. Οι επόμενες υποχρεώσεις αρχίζουν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου, στον γειτονικό Καναδά (Τορόντο). Το ''κενό'', από απόγευμα 21 Φεβρουαρίου ίσαμε πρωί 25 Φεβρουαρίου '13, ο υπουργός και οι συνοδεύοντες αυτόν υπηρεσιακοί παράγοντες, το περνούν ως... τουρίστες, με φαγοπότια, ψώνια κ.ά. Φυσικά, τα έξοδα διαμονής σε πολυτελές ξενοδοχείο, διατροφής, μετακίνησης κλπ, τα πληρώνουν τα μόνιμα... ''κορόϊδα''.
Από το www.kalami.net.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *