ροή ειδήσεων

Σαρώνει στο διαδίκτυο: Είμαστε και εμείς έλληνες - βιντεο

Τον γύρο του facebook κάνει το βίντεο της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με μήνυμα: «Τα παιδιά των μεταναστών που έχουν φέρει τα παιδιά τους στην Ελλάδα δικαιούνται την Ελληνική ιθαγένεια»...

Όπως θα δείτε παιδάκια με σκιστά μάτια, κίτρινα, μαύρα (όπως θέλετε πείτε τα), που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην χώρα μας προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι Έλληνες.

Την χώρα καταγωγής τους δεν την γνώρισαν και θεωρούν την Ελλάδα πατρίδα τους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που «σαρώνει» στο διαδίκτυο.


to-palouki.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/2/13 10:14

    EINE APO TIS LIGES FORES POY DEN KSERIS TI NA PIS EKTOS KAI AN EDO STHN ELLADA EINE KALHTERA GIA AYTOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/13 11:34

    Στους 1000 μετανάστες οι 10 αξίζουν, αλλα η γνωστη παροιμία σε όλους μας δεν έχει άδικο. Μαζί με τα ξερα καίγονται και τα χλωρά. Όταν αφήνουν να μπαίνουν στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι δίχως κανέναν έλεγχο για το ποιοι ειναι και για την υγεία τους, τότε βλέπουμε τα σημερινά φαινόμενα που μαζί με αυτούς αμαυρώνουν και όλους τους υπολοιπους ομοεθνείς τους που δεν φταίνε σε τίποτα. Στους 1000 οι 990 είναι εγκληματίες, φονιάδες, βιαστές, κλεφτες, πρώην φυλακισμένοι. Απόδειξη? σχεδόν όλοι έρχονται με πλαστά χαρτιά...γιατί?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/2/13 11:53

    να ανοίξουν κανένα λεξικό πρώτα όσοι έφτιαξαν το βίντεο...

    Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό! Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!

    Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!!

    Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!! Εδώ που είναι οι ρίζες μας!! Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!! Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!!

    Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω! Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας! Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας! Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;; Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/13 12:31

      Ο κοσμος αλλαζει ρε ρατσισταρε και καλο ειναι καποιες σκουριασμενες ιδεες σου να τις αλλαξεις και εσυ. Να γινεις πιο ανθρωπινος και πιο λεβεντης. Τιποτα δεν σου ανηκει. ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ......

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/2/13 12:59

    12.31 απλά είσαι μαλάκας με χαζές ιδέες, καλύτερα να τις αλλάξεις εσύ, πήγαινε τουρκία και παίξτό εκεί λεβέντης, δεν έχω δει κανένα μετανάστη να μένει Τουρκία για παράδειγμα και να ζητά εκει ιθαγένεια μια που είναι και μουσουλμάνοι και πέχουν ανάπτυξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/13 13:28

      na ginoume tourkoi loipon?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/2/13 14:14

      1.28 Να ΓΙΝΟΥΝ τούρκοι λοιπον!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/2/13 15:50

      h eukolh lysh einai na tou anathematiseis kai na tous kynhgiseis fortwnontas tous se kapoious allous. den lew einai ontws para poly. alla ws ellhnas pou exei deiksei ta fwta tou politimou opws oloi leme twra teleutaia tha eprepe na dykolepsoume ligo to myalo mas vrisskontas mia allh pio politismenh lysh. ekei tha deixname thn magkia mas. an exoume akoma... auta ta tsekouri kai fwtia pou akougontai einai ap tis megalyteres ntropes ths xwras kai autou pou presvevoun oi arxaioi progwnoi mas. an diafwneis dikaioma sou. egw pistevw imoun arketa katatopistikws kai politimenos.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/2/13 13:23

    Έλληνας δεν γίνεσαι, γεννιέσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/2/13 13:59

    ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!

    ...ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/2/13 15:45

    Οι γονείς μου ήταν μεταναστες στην Αμερική,εγώ γεννήθηκα εκεί,οι γονείς μου δεν εχουν αμερικάνικη υπηκοότητα ενώ εγώ όπως και ολοι που γεννήθηκαν εκει εχουν αμερικανικο διαβατήριο.Δεν άκουσα πουθενά αυτά τα πραγματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 04:50

      Λες τους Ιθαγενείς Αμερικάνους να τους ρώτησε κανείς ( ΙΝΔΙΑΝΟΙ); μιλάς για μια χώρα που φτιάχτικε από μετανάστες και κατακρεούργισε τοθς ιθαγενείς...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/2/13 18:34

    Fotia kai tsekouri stous proskinimenous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/2/13 19:11

    Για 3 45 Η Αμερική ειναι μια χώρα με 200 χρόνια ιστορία. Οι λαοί που ζουν εκει εχουν ενα κοινο λογο υπαρξης, Το χρημα. Δεν υπαρχει η έννοια του εθνους και ο πολεμος μέχρι εσχατων υπερ βωμών και εστιών. Αν σταματήσει να εχει χρημα η αμερική όλοι οι μεταναστες θα πάνε αλλου. Κατι τέτοιο δεν ισχύει και στην Ελλάδα. Και ερωτώ πόσοι από τους γονείς των παιδιών στο βίντεο θα παρουν όπλο και θα θυσιαστούν για την Ελλάδα; όπως αντίστοιχα πόσοι Ελληνες που βρίσκονται στο Dubai ή στην Αιγυπτο ή στην Γερμανία θα έπερναν όπλο για να υπερασπίσουν με την ζωή τους τις παραπάνω χώρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *