ροή ειδήσεων

Έστηνε αγώνες ο Τζιμπούρ κι έβγαζε λεφτά από στοίχημα;

Ερευνάται για φοροδιαφυγή και στοιχηματισμό ο Ραφίκ Τζιμπούρ σύμφωνα με δημοσίευμα. Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρει το δημοσίευμα...
Καταγγελίες για μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων επί σειρά ετών και εισροή χρηματικού ποσού από στοιχηματική εταιρεία σε λογαριασμό του στην Ελλάδα, σε βάρος του επιθετικού του Ολυμπιακού και της Εθνικής Αλγερίας Ραφίκ Τζιμπούρ, διερευνούν οι δικαστικές αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.capital.gr.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ της Super League, βρίσκεται στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων μόλις λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό για ακόμη τρία χρόνια.

Αιχμή της έρευνας είναι ο έλεγχος "ύποπτου" εμβάσματος ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που εντοπίστηκε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς στην Ελλάδα.

Το έμβασμα φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προέρχεται από στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού με αποδέκτη τον 28χρονο σέντερ φορ. Τα χρήματα φέρονται να εμβάστηκαν στον επίμαχο λογαριασμό το 2011.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, με παραγγελία τους προς την Οικονομική Αστυνομία ζητούν να διερευνηθεί πως έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ στον Αλγερινό παίκτη και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα του η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Θεωρείται μάλιστα πολύ πιθανό οι αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν και στην υποβολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς τη χώρα όπου εδρεύει η εταιρεία στοιχημάτων προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το επίμαχο έμβασμα.

Επιπλέον, το ενδιαφέρον των εισαγγελικών λειτουργών προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση στη χώρα μας από το 2007 (!). Βέβαια υπό διερεύνηση θα τεθεί και το ερώτημα αν ήταν υποχρεωμένος καθώς έχει εισόδημα στην Ελλάδα να υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις ή όχι.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/2/13 19:06

    ena mpoyrdelo eimaste apo poy na arxisis kai poy tha teliosis;gamo tin dimokratia sas.alloi pethenoyn apo tin pina kai alloi kavatzonoyn akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *