ροή ειδήσεων

Η Ρόδος "σέρβιρε" Ελληνικό Πρωινό και κέρδισε τις καρδιές του κοινού...

Το Ελληνικό Πρωινό της Ρόδου και τα τοπικά προϊόντα γεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το κοινό, επαγγελματίες του τουρισμού...
τα ΜΜΕ και ειδικοί του χώρου, το περασμένο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.
Τη συμμετοχή της Ρόδου, οργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων & Δωδεκανήσου.



Οι γεύσεις επικοινώνησαν με τρόπο μοναδικό τον προορισμό στους χιλιάδες επισκέπτες της HORECA. Το σύμφωνο Ελληνικού Πρωινού που υπέγραψε το 2012 η ΕΞΡ με το ΞΕΕ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, είναι το κινητήριο ερέθισμα για την εξάπλωση των παραδοσιακών συνταγών της Ρόδου στα πρωινά των ξεν/χείων. Αυτό είναι το νέο προϊόν που θα απολαύσουν και θα εκτιμήσουν οι επισκέπτες στη σαιζόν 2013. Θα αποτελέσει δε, δυνατό στοιχείο πιστότητας και επιλογής του προορισμού.
Τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων που εργάστηκαν με δημιουργική φαντασία και έδωσαν την ψυχή τους για την επιτυχία της διοργάνωσης ήταν: κ. Τρουμούχης Γιώργος, κ. Σβανάς Αθανάσιος, κα Κρητικού Βαρβάρα, κ. Κρητικός Νίκος, κ. Κρητικός Μανώλης, κ. Σαμαράς Γιώργος, κ. Κιρμητζόγλου Δημήτρης, κ. Γιορδαμνής Μανώλης, κ. Τζιτζιος Επαμεινώνδας με επικεφαλής των πρόεδρο της Λέσχης αρχιμαγείρων κ. Χριστοφόρου Νίκο.
Την ομάδα των chef, συνεχάρησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξεν/χων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, οι αντιπρόεδροι κα Αντα Καραγιάννη & κ. Άρης Σουλούνιας, τα μέλη του ΔΣ καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κα Λίτσα Φτακλάκη. Το περίπτερο της Ρόδου και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης, κα Μίκα Ιατρίδη, ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξεν/χείων Ρόδου κ. Γ. Ματσίγκος, πολλοί ξενοδόχοι και φίλοι της Ρόδου.

Η συμμετοχή της Ρόδου ήταν αποτέλεσμα ένθερμης υποστήριξης από επιχειρήσεις που πρόσφεραν υλικά, προϊόντα, υπηρεσίες άμεσα και συνέβαλαν στην επιτυχία της ενέργειας. Οι μεταφορές της ομάδας των chef έγιναν από την Blue Star Ferries, Cyprus Airways, Auto Trip. Η διαμονή τους ήταν προσφορά του ξεν/χείου ΜΟΥΣΕΙΟΥ και του ξεν/χείου SOFITEL Athens Airport, το οποίο διέθεσε χώρους και κάθε βοήθεια στην προετοιμασία από την ομάδα της κουζίνας με τον chef κ. Στάθη Φάνη. Κεράσματα πρόσφεραν απλόχερα τα ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ, οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΕΣ, η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ, τα ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΕΡΓΑ, η CAIR, το ΑΙΓΑΙΟΝ. Υλικά προσέφερε η εταιρεία ΔΙΜΕΛΗΣ, προϊόντα οι ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΗ & οι ΦΟΥΡΝΟΙ ΡΟΔΟΥ, η ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΑ – ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ.
Στους εκλεκτούς Ρώσους προσκεκλημένους tour operators και παράγοντες του τουρισμού, προσφέρθηκε το εκλεκτό Ροδίτικο μέλι ανάμεσα στο καλάθι με τα δώρα στα πλαίσια του συνεδρίου που ακολούθησε.

Η Ρόδος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις, πρωτοπόρα σε πολλά θέματα, με λαμπερή παρουσία, επαγγελματίες του χώρου, θέληση να πάει μπροστά, με συνέργιες και εκτός των άλλων διαθέτει γαστρονομικούς θησαυρούς που αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία.
money-tourism

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/2/13 16:00

    polla foumara ae ayto to nhsi,metallia diakriseis photografies,na plirwsoun oi xenodoxoi omws xexnane,thimountai mono perikopes asxetous allodapous kai hmedapous me meson na ergazontai kai apo servis mapa to karpouzi,tyxeroi pou legete rodos alla tha girisei i roda kapote kai ta provata tha voskisoun ekei pali,giati gia provata milame o kosmos ekei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/13 16:12

    σιγά ρε έξυπνε εσύ! Εχεις ξαναδει στον ύπνο σου τέτοια ξενοδοχεία και τέτοιο επίπεδο τουρισμού εκεί που βόσκεις τα δικά σου πρόβατα;;; Η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά να μη θίγεις όλους τους Ροδίτες επειδή ένα αφεντικό δε σε πλήρωσε! Αντε κάνε κανενα τάμα να ρθεις σε τέτοιο τόπο γιατί αλλιώς μόνο θα τον ονειρεύεσεαι και θα λές κακίες μήπως φανείς καλύτερος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/13 17:47

    an exw dei tetoia xenodoxeia vre tsopani pou mono to yes kai to no kai ayto spasta to lete?14 xronia ergazomai sto nhsi katagwgomai apo ayto topikistara asxete,sxolh roufianwn prepei na exeis teleiwsei gia na aneveis kai kolitilikia kai to xereis polu kala kai oloi sto nhsi alla gargara oloi mipws kai xasoume thn doulitsa mas volepsakides!! kathiste opws kai oi poio poloi sto nhsi aplirwtoi na krdizoun ta eyshma aytoi pou roufianeyoun kalutera,roditis eimai perifaneuomai gia ton topo mou all ta xenodoxeia vlaka xereis polu kala pws ftiaxtikan kai ti apasxoloun poious kai giati,volepsakias eise alla otan sto telos peinasoun oloi kai ta mathitoudia tha einai mono sthn douleia tote apantise mou pali,olo to nhsi to lei esy vgikes o xazos na peis alla,mallon eise ektos topou kai xronou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *