ροή ειδήσεων

Μαρτυρία-σοκ: "Εστησαν το Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας γραπτώς"!

Δύο ένορκες καταθέσεις προστατευόμενου μάρτυρα για στημένο ματς με γραπτή συμφωνία (!) αποκάλυψε... η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ". Ο μάρτυρας κατέθεσε στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γ.Καλόφωνο στις 26/10/2012 και στις 23/11/2012 και ισχυρίζεται ότι "οι ... πρόεδροι του Εθνικού Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος και του Διαγόρα Κώστας Χρυσοχοϊδης χειραγώγησαν τα μεταξύ τους παιχνίδια στη Football League το 2009 και το 2010".
Μάλιστα ο προστατευόμενος μάρτυρας, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση μόνον του ανακριτή, καταθέτει ότι "οι δύο πρόεδροι είχαν συμφωνήσει εγγράφως για το στήσιμο των αγώνων έναντι 150.000 ευρώ!". Ο μάρτυρας εμπλέκει τους προπονητές Σούλη Παπαδόπουλο και Αντώνη Μανίκα στην υπόθεση, ισχυρίζεται ότι ο τερματοφύλακας Θεόδωρος Γκίτκος έχει μαγνητοφωνήσει τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια του Εθνικού Αστέρα και τονίζει ότι "υπάρχει ένα κύκλωμα στον χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο μας εκβιάζει ότι αν μιλήσουμε μπορεί ακόμα και να μας σκοτώσουν ή να βρούμε δουλειά σε αλλη ομάδα". Στην εκπομπή παρενέβησαν ο Κώστας Χρυσοχοϊδης και ο Θεόδωρος Γκίτκος και διέψευσαν τον μάρτυρα.
skai.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/2/13 13:14

    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ, ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΤΗΣΙΜΟ. ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. Akis p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/13 19:44

    σχεδον ολοι οι ντοπιοι ποδοσφαιριστες που επαιξαν στην ροδο και συναμα δημαρχος ειταν ο Γιαννοπουλος και προεδρος της ΔΕΥΑΡ ο καλι,τωρα ειναι μονιμοι στον δημο και στην ΔΕΥΑΡ.οπως και επαγγελματιες τραμπουκοι με ραστα(Δημος) και επαγγελματιες οπαδοι της κακιας σκαλας(ΔΕΥΑΡ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/2/13 00:01

    Τί έγινε ρε οβριοί νομίζατε ότι θα στήνατε παιχνίδια και δεν θα το μάθαινε ποτέ; ε επαγγελματίες ναρκομανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/13 08:23

    επαγγελματίας ναρκομανής, τραμπούκος και παράσιτο είσαι εσύ και η παρέα σου. Ψευτόμαγκα με τα κέρατα τράβα να βλέπεις τους ομοίους σου στα χωράφια που σας ξεφτυλιζουνε. Παράσιτα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/13 02:02

      καλά τώρα με την ακρίβεια στο πετρέλαιο , οι δουλείες με το γκάζι δεν πάνε καλά; και σου είπα μην το βάλεις όλο με΄σα στον κώλο σου!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/13 21:33

    12:01 επαγγελματια κερατα και επαγγελματια πουστη ασε η καραμελα ελιωσε.εστησες τοτε με τον ολυμπιακο,εστησεσ την ανοδο με καστορια,εστησες ολα τα μπαραζ και κραζατε οι μισοι τους παικτες και οι αλλοι τον προπονητη ε και καπιοι λιγοι που δεν τουσ βολεψε ο καλιστος σε δουλεια τον εβριζαν και αυτον γιατι μετα τους βρηκε δουλεια ο τονυ χαχαχαχχαχ ο μαρτινης αχχααχ θεε μου τι αντρας.αλλα ροδος και αντρας δεν κολαει..τωρα που θα ξαναβρεθουμε παλι στο τοπικο να δουμε που θα κρυφτητε παλι λαγουδοελαφα αδερφαρες..ε ρε ξυλο που θα μαζεψετε παλι χαχαχαχ που ειναι τα πανο σας ρουφιανοι πρασινοι λαγοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/13 02:01

      καλά ρε πάλι χαλασμένα πήρες;;; ρε ξέρεις στούς πόσους βαθμούς παγώνει το νερό;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος23/2/13 16:12

    Ελαφάρες ανοίγουν οι φυλακές και σας περιμένουν. Ένας,ένας θα περνάτε μέσα για χρέη και στημένα.Λαμόγια, στην Πάτρα, στον Βόλο και στο Αγρίνιο ακόμα γελάνε. Μπόχα, καταστρέψατε το ποδόσφαιρο στην Ρόδο, λαμόγια, τεμπελαράδες που ζούσατε με τα λεφτά των άλλων. Πόσα μέλη σας θα πάνε φυλακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *