ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Σε χρηματοδοτούμενα συνέδρια από τον κερδοσκόπο Σόρος ο Τσίπρας

Τον... ισοπέδωσε ο "μπουλντόζας"
Ολομέτωπη επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα, με σαφή υπονοούμενα περί χρηματοδότησης του ταξιδιού των 10 ημερών στην Αμερική, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τον μεγαλο-κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος! Δείτε τι είπε...
«Είναι απαράδεκτο ο ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει σε συνέδρια χρηματοδοτημένα από διεθνείς κερδοσκόπους, όπως ο κ. Σόρος», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Υπενθυμίζεται ότι γερμανικό περιοδικό υποστήριξε πρόσφατα σε δημοσίευμά του ότι ο κερδοσκόπος Τζωρτζ Σόρος, χρηματοδότησε το ταξίδι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ΗΠΑ.

Το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche υποστηρίζει σε εκτενές αφιέρωμα στον πολυεκατομμυριούχο ότι το ινστιτούτο INET του Σόρος χρηματοδότησε το υπερατλαντικό ταξίδι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

Το αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας, δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου.

Γράφει συγκεκριμένα το γερμανικό περιοδικό, όπως αναδημοσιεύται στα Νέα:

«Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, εξόρκισε τον φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και τον νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ.

Γιατί άραγε ο Σόρος γίνεται σπόνσορας ενός αντικαπιταλιστή δημαγωγού όπως ο Τσίπρας που επιτίθεται στη Γερμανία; Μήπως συμμερίζεται τις θέσεις του; Συνάδελφοί του από τη Wall Street μιλούν γι' αυτό μόνο συγκαλυμμένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος για την επιρροή του Σόρος. Ωστόσο σε συνομιλία με κάποιον μάνατζερ συχνά ακούγεται η φράση "ο Σόρος θέλει να εκδικηθεί τη Γερμανία"».

Το γερμανικό δημοσίευμα εδώ
Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την επίθεση κουκουλοφόρων στις Σκουριές

Εμμέσως πλην σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τις επιθέσεις στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Στηρίξατε πολιτικά την τρομοκρατική επίθεση στις Σκουριές. Δεν είπατε τίποτα και οι σιωπές είναι πιο αποκαλυπτικές των προθέσεων γιατί είναι στοιχείο της γλώσσας και αυτές, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παιδιάστικα τα επιχειρήματα Τσίπρα

Και συνέχισε αναφερόμενος στους Αγρότες, και όλα όσα έθιξε ο Αλέξης Τσίπρας:

Όσα ακούστηκαν είναι πολύ λίγα για να απαντήσουν στην αγωνία των αγροτών, που αναρωτιούνται αν θα παραμείνουν στην Περιφέρεια και αν θα έχουν εισόδημα από την αγροτική παραγωγή. Δεν ειναι απάντηση, τα φυτά που μπορούν να καλλιεργηθούν στην ελληνική επικράτεια".

"Έκριναν ότι το μέλλον της χώρας είναι η ανάπτυξη με τα δάνεια και όχι με τον πρωτογενή τομέα. Δεν σας άκουσα να πείτε κουβέντα για το τι έχει επιφέρει αυτή η κοινή αγροτική πολιτική στον αγροτικό τομέα. Οδηγήσατε τους αγροτές σε μια κουλτούρα μη παραγωγικότητας".

"Το ερώτημα είναι το εξής: Θέλουμε σε αυτή τη χώρα να έχουμε πρωτογενή παραγωγή; Να απαντήσετε στην κραυγή αγωνίας των αγροτών που διεκδικούν αξιοπρεπή ζωή και εισόδημα".

Και πρόσθεσε: "Μιλάνε για ανάπτυξη εκείνοι που έχουν καταργήσει κάθε προοπτική για ανάπτυξη. Αυτοί που προκαλούν ύφεση και ανεργία. Το μόνο που αναπτύσσει ο κ.Σαμαράς είναι πολιτική κατά της ανάπτυξης. Πήγατε μέχρι το Κατάρ, αλλά όχι μέχρι τη Λάρισα και την Κρήτη για να κουβεντιάσετε με τους αγρότες. Ο αγώνας τους δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αλλά αγώνας για την ίδια την ανάπτυξη".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει: Να αρχίσουμε έστω και τώρα την προσπάθεια να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις και σε αυτά που έχουμε. Πρώτα από όλα από τον εθνικό πλούτο και τους ανθρώπους που τον παράγουν. Γιατί χωρίς αυτούς ή με σκλάβους αυτούς, δεν παράγεται πλούτος. Παράγεται μόνο πλούτος για δανειστές και δυνάστες μας".

"Θέλουμε επενδύσεις από εξωτερικό και τις χρειαζόμαστε. Αλλά χρειαζόμαστε επενδυτές, όχι πειρατές. Κι εσείς θέλετε να προσελκύσετε πειρατές. Η δική σας πολιτική έδιωξε τους επενδυτές, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε οι πολίτες που βγαίνουν στους δρόμους. Η Deutche Bank ήταν έτοιμη να χρηματοδοτήσει 14 εκατομμύρια ευρώ την Deutche Oil για να επενδύσει στην Ελλάδα σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά δεν πάιρνουν την άδεια, γιατί οι άδειες πήγαν στους κολλητούς και τους διαπλεκόμενους".

"Εμείς προτείνουμε να επαναφέρουμε τον κατώτερο μισθό και την κατώτερη σύνταξη στα επίπεδα που ήταν πριν. Το τολμάτε; Να δώστε φτηνό ρεύμα, να μειώσετε το ΦΠΑ, να κοστίζει το πετρέλαιο τουλάχιστον όσο κοστίζει στον Ισπανό ή το Γάλλο αγρότη. Αν αυτά δεν τα τολμάτε, μην μας κάνετε μαθήματα για την ανάπτυξη. Όλα όσα αποφασίζετε είναι εναντίον της ανάπτυξης. Μην ψάχνετε να βρείτε ηθικούς αυτουργούς γιατί έσεις είστε που σκοτώνετε την ανάπτυξη. Μην παριστάνετε τον σωτήρα του λαού".


  planet-greece


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/13 20:29

    Τι λεει μωρέ ο τόφαλος???? τώρα θυμήθηκε τους αγρότες? τώρα είναι αργά...πολύ αργά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/13 10:45

    Το παγκοσμίως άγνωστο γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche γράφει τις μαλ....ες του και τα πράσινα παπαγαλάκια -με χαρά- επαναλαμβάνουν... Ο χοντρός που κατάφερε το 42% να το κάνει 12 και στη συνέχεια 6, χτές είπε τις προγραμματικές του δηλώσεις, νομίζωντας προφανώς, ότι απευθύνεται σε ηλίθιους: Θα, θα θα....Δεν είναι στην κυβέρνηση; Τι νόημα έχει το "θα πρέπει να...."; Ας το κάνει. Για την ταμπακέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε το δημοσίευμα. Και για να μην ξεχνάμε πολλάκις ο ΓΑΠ είχε επαφές με τον ίδιο τον Σόρος και έχει εκφραστεί κολακευτικά για την σκέψη του. Τέλος, είχε ενδιαφέρον ότι η βασική ρητορική των κυβερνώντων στην Βουλή είχε να κάνει με την λαϊκίστικη "κατατρόπωση" του ΣΥΡΙΖΑ. Σωστά, ο καθένας ασχολείται με αυτό που τον απασχολεί περισσότερο. Συγκεκριμένα τα επαπειλούμενα κάγκελα στη γειτονιά του Γαβαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *