ροή ειδήσεων

Μάθημα επιβίωσης στη δουλειά που σιχαίνεσαι!

Η οικονομική κρίση και οι δυσκολίες της, έχουν κάνει τους πάντες να αναζητούν δουλειά. Τί γίνεται όμως, όταν η δουλειά που βρήκες... αν και σου λύνει το βιοποριστικό, σου είναι βαρετή, ή και απωθητική;

Το queen.gr, σας προτείνει τέσσερις τρόπους, ώστε να “νικήσετε το τέρας” που ονομάζεται “ανιαρή εργασία”, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ'όλα, αισιόδοξα!

Γνωρίστε τον σκοπό της εργασίας σας: Είτε δεχθήκατε τη θέση για τις οικονομικές απολαβές, είτε επειδή νομίζατε ότι θα σας αρέσει (αν και δε σας άρεσε στην πορεία), καλό θα είναι, να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας, τί ακριβώς σας προσφέρει η δουλειά σας.

Να θυμάστε αυτό που θέλετε πραγματικά: Πολλές φορές, μία φρικτή θέση μας βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνουμε. Μην διστάσετε να κρατήσετε σημειώσεις- ακόμα κι αν αυτές είναι στο μυαλό σας. Όσο βασανιστικό κι αν σας φαίνεται το παρόν, σκεφτείτε ότι, τουλάχιστον, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που ψάχνετε στο μέλλον.

Καθορίστε τα κίνητρά σας: Εάν δε θέλετε επουδενί να αφήσετε τη βαρετή δουλειά σας, κάντε σαφές στο μυαλό σας, το τί σας παρέχει η συγκεκριμένη δουλειά. Έτσι, θα γίνει κίνητρο να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και να φέρετε εις πέρας τις προσδοκίες σας.

Σκεφτείτε ότι, “δουλειά είναι και περνάει”: Όσες ώρες και να σας απασχολεί η εργασία σας, σίγουρα οι ώρες που είστε ελεύθεροι να κάνετε αυτό που θέλετε, είναι περισσότερες. Σκεφτείτε λοιπόν, τί θα κάνετε μετά τη δουλειά, ώστε να πάρετε δύναμη να συνεχίσετε!


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *