ροή ειδήσεων

ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΗ

Απλήρωτο παραμένει το προσωπικό του GRAND HOTEL KAI LE PETIT PALAIS οσον αφορα το δώρο των Χριστουγέννων και τα (επιδόματα, άδειες κ.τ.λ) που δίνονται στο προσωπικό με το κλείσιμο της σεζόν. Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους αφού...
ο ομιλος του κ.Μητση δεν καταβαλει τα συγκεκριμενα χρηματα. Οι παρανομιες πλεον ειναι καθημερινο φαινομενο στα ξενοδοχεια αφου ο ελεγχος απο ειδικες υπηρεσιες ειναι σχεδον ανυπαρκτος οποτε ο καθενας κανει οτι θελει το προσωπικο του. Υπηρχε και θα υπαρχει παντα ο φοβος της απολυσης σε περιπτωση που καποιος υπαλληλος καταφυγει σε καταγγελια.Απο το τελος της σεζον πολλοι ξενοδοχουπαλληλοι επισκεφτηκαν τον εισαγγελεα Ροδου κ.Μπουτσικο για να παραπονεθουν ομως μεγαλο αποτελεσμα δεν υπηρξε. Ο εισαγγελεας καλεσε τον προεδρο των ξενοδοχων κ.Καμπουρακη για να του κανει τις καταλληλες συστασεις ομως ουτε αυτες απεδωσαν. Στα συγκεκριμενα ξενοδοχεια υπαρχει σωρεια παρανομιων παντως. Οι αλλοδαποι που απασχολουνταν το καλοκαιρι οπως Τσεχοι, Ρωσοι κ.α δουλευαν σε επισιτιστικα τμηματα χωρις να εχουν βιβλιαρια υγειονομικου ελεγχου. Δεν δινονται ουτε δοθηκαν ποτε αναλυτικες αποδειξεις μισθοδοσιας στους υπαλληλους μονο τους εβαζαν να υπογραφουν σε ενα χαρτι οτι πηραν τα χρηματα τους.Το ποιο τραγικο ειναι οτι το δωρο των Χριστουγεννων που δεν δοθηκε δεν εκτελεστηκε ουτε για το τυπικο ο αυστηρα κατα τα αλλα νομος που υπαρχει στο θεμα του αυτοφωρου. Αλλα τωρα να μην γελιομαστε ποιον να πιασουν στο αυτοφωρο τον κ.Μητση η τον κ.Λυδακη αρχιλογιστη του ομιλου του.Ειναι σκανδαλο και πασιφανες πλεον οτι συμφεροντα καλυπτουν ολα αυτα τα παρανομα στοιχεια. Ο κ.Μητσης συνεχιζει να χτιζει ξενοδοχειο στη νοτια Ροδο χωρις να εμποδιζεται απο κανεναν και παραμενουν απληρωτοι τοσοι υπαλληλοι στην πολη μεσα.
Αν παντως ειναι ψεματα και συκοφαντιες ολα αυτα που γραφονται προκαλουμε τον καθε υπευθυνο του ομιλου να παρει θεση και να αποδειξει πρακτικα και εγγραφως οτι δεν ισχυουν αυτα. Το ξερουμε οτι απαντηση δεν θα δοθει διοτι συνεχιζονται να καλυπτονται απο ανωτερα στελεχη αυτου του τοπου που λεγετε Ελλαδα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Νίκος17/2/13 09:19

    Δεν ανήκω στον κλάδο απλά λέω την άποψή μου.Πιστεύω οτι εχεις σοβαρό κόμπλεξ για να μιλάς έτσι....περαστικά ,κάποια στιγμή θα έρθει και σε μας το πρόβλημα εαν δεν έχει έρθει ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/13 10:22

    Να τον κλείσουν μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/13 10:23

    Να το κόψη τα χέρια η παναγιά και τα πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/13 17:46

      Αυτός είναι Ταοϊστής, δεν έχει τον θεό του.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/13 10:41

    ΤΟ ΛΕΒΑΝΤΕ ΜΠΗΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝ ΠΑΛΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/14 10:00

      Κανεις δεν ξερει και για αυτο . Η κοροιδια παει συννεφο και κανεις δεν ειναι στο πλευρο σου δυστυχως. Ολοι φοβομαστε να μη χασουμε τις δουλειες μας αλλιως δεν θα υπογραφαμε σαν ανωνυμοι. Δουλευουμε μεσα στον εκβιασμο. Μια κοπελα εκανε καταγγελια σε ενα απο τα αναφερομενα ξενοδοχεια και απολυθηκε αυτοματα εννοειτε μεσα απο ολη αυτη τη κλικα που θα ξαναβρει δουλεια ;;;; Ο εισαγγελεας τι κανει για αυτο ;; Τιποτα .. εθελοτυφλουν απλα ..Κρατανε χρηματα να τοκιζονται να χτιζουν και εμεις να πειναμε . Ευχομαι με ολη μου την καρδια να μην εχουν να φανε μια μερα ενα κομματι ψωμι..

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/2/13 11:06

    ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΕΠΙ 25 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΗΣ ΚΤΙΖΕΙ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/2/13 11:33

    να ήταν ΜΟΝΟ αυτός που δεν πλήρωσε!!!! ΟΛΟΙ Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ χρωστάνε την άδεια και το επίδομα.
    αλλά βέβαια χειρότερο είναι να χρωστάνε και τους υπόλοιπους μήνες. άραγε πως ζούμε??? και μετά θέλουν να είμαστε και χαμογελαστοί στους πελάτες και γενικά θέλουν το 1000% από εμάς. εκείνοι τι δίνουν? ένα ξεροκόμματο και αυτό καθυστερημένα? ΝΤΡΟΠΗ!!! ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥς! και αν δεν είστε ικανοί να κρατάτε επιχειρήσεις, πουλήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/2/13 12:00

    να μην του επιτρέψουν να ανοίξει ξανά σεζόν,αν δεν εξόφληση το προσωπικό.έχει και το τσουτσέκια του τους manager τον τμημάτων που κοκορεύονται.ψάχνουν προσωπικό...μα καμια ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/2/13 13:54

    an to ekanan se mena kai afou o nomos den litourgi, tote kai mono tote litourgi o nomos tis vias.Tou to vazeis fotia kai meta na do pios 8a riskari ksana na afisi apliroto prosopiko .
    Oso gia tous asxetous sindikalistes pou exoume sto nisi to mono pou kseroun einai na pernoun eikosarika
    a)den entaksan sintirites kai alles eidikotites stin simvasi ton ksenodoxoypalilon me apotelesma na einai panta ksekreemasti( stin kriti tous entaksane)kai den ftani afto tous piran kai sindromi 20 euro koroidevontas tous (zitiste ta piso kai kraxte tous).
    kai an sas rotisoun ti eidikothta eistai pite tous ASIMOKERIS
    b)miosan tis imeres ergasias textita pleon vgenoun 23 imeres anti 25 (psakte to)

    SINDIKALISTES KAI POLITIKOI = VROMA KAI DISODIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/2/13 14:09

    οποιος ξερει και ασχολειτε να τους κραξει διεθνως σε σαιτ που κλεινουν δωματια και γενικα κανουν κρατησεις...Να ξερει και ο ξενος σε ποια ξενοδοχεια να ερθει και σε ποια οι ιδιοκτητες ειναι καφροι και κλεφτες....Εχουμε εκατονταδες ξενοδοχεια ας μεινουν οι καλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/2/13 14:14

    Να γίνει κατάσχεση και του Grand hotel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/2/13 14:28

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΑΙΤ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ (ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ) ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠ'ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΙΤ?ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/2/13 15:17

    www.tripadvisor.com.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/2/13 15:24

    http://www.tripadvisor.com.gr/


    episis na vgaloume fei volan,na enimerosoume tous touristes gia ta provlimata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/2/13 17:44

    "Ο εισαγγελεας καλεσε τον προεδρο των ξενοδοχων κ.Καμπουρακη για να του κανει τις καταλληλες συστασεις" ..... Θα τρελαθούμε σε αυτή την χώρα, το διανοηθήκατε αυτό το πράγμα που έγινε? Ο εισαγγελέας λέει "παρακάλεσε" έναν διαμεσολαβητή (με άσχετα καθήκοντα και αρμοδιότητες να κάνει "ντα" τον τάδε εργοδότη) για να πληρωθούν οι υπάλληλοι!!!!! Ρε παιδιά την επόμενη φορά να πάτε στην καθαρίστρια του δήμου να κάνετε τα παράπονά σας. Θα εισακουστείτε καλύτερα!!!! Αν αυτό είναι το κράτος το Ελληνικό, τότε να πάμε να πνιγούμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/2/13 21:44

    Έρχεται και η σειρά του καμπουράκη με μικρό Κάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/2/13 18:12

    Μονο εσεις οι εργαζομενοι θα κανετε κατι αν περιμενετε απο κρατος-νομο ζητω που καηκατε.
    Ολοι στο ιντερνετ δυσφημιση στα ξενοδοχεια που χρωστανε απο tripadvisor μεχρι τη πιο μικρη ιστοσελιδα που βρειτε.
    Δυσφημιση και οταν ανοιξουν τα ξενοδοχεια αφισες εξω απο το ξενοδοχειο οτι ακομα να πληρωσουν το προσωπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/2/13 23:54

    ΚΑΠΟΥ ΕΜΑΘΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥ 2012.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/2/13 14:19

    Στο Grant έκανα την αίτηση κ κάτω δεξιά με πολύ μικρά γράμματα έγραφε το εξής:
    Ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να εκπεδευση τον εργαζόμενο για 14 ημέρες άνευφ αποδοχών.
    Δηλ.εγώ κατάλαβα ότι στο Alila στο φαληρακι παίρνουν τον κόσμο να τους καθαρίσει το γιαπί κ μετά θα τους διώξουν κ δεν θα μπορέσουν να κάνουν κ τίποτα ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/2/13 18:14

    Δίκιο έχεις φίλε κ εγώ το άκουσα αυτό πήγα μια μέρα κ εκεί έχουν μόνο ξένους εκμετάλέυση στο φουλ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/5/13 21:31

    Εφτασε Μάης & ακόμη περιμένω την περσινή αποζημίωση.. Ημουν υπάλληλος σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο του Μήτση εκτός Ρόδου. Βλέπω όμως ότι σε όλα τα ξενοδοχεία εχει ακριβώς την ίδια τακτική. Επιπλέον αυτό που παρατήρησα τα χρόνια που εργαζόμουν στον όμιλο είναι ότι αυτους που προωθεί για υπεύθυνους δεν τους κρίνει βάσει προσόντων αλλά με το πως θα μπορούν να του καλύπτουν τις λαμογιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/6/13 18:06

    ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΚΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΕΝΣΗΜΑ Η΄ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ.ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΜΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ? ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/9/13 06:20

    ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ NORIDA BEACH, SUMMER PALACE K' FAMILY VILLAGE ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 !!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ! ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/5/14 04:00

    paidia kai edw sthn krhth ta idia akrivos ginonte apo ta ksenodoxeia tou mitsi..misthous tis pinas plirwnh kathe 3 mhnes kai oxi me eksoflis kai telos ths sezon sou afinh upolipo apo misthous kai epidomata kai ta pernhs tou xronou.h ales magkies pou kanei????an se doun me tsigaro exeis 700eur prostimo kai feughs me kinito epishs kai pola ala...den se afinoun na kaneis oute ena dialima ton 5 lepton pios nomos to epitrepi auto??kai apo thn stigmh pou den mporhs na katsis oute 1 lepto simenh oti den vazhs oute mia mpoukia sto stoma kai pola pola akoma..egw piga liges meres kai meta eksafanistika ekei psaxnoun gia exmalotous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/10/14 08:47

    αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος εργοδοτης
    http://rodosmagazine.blogspot.gr/2014/09/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/5/15 10:09

    Τι συμβαίνει σήμερα τέλος Μαίου 2015 σχετικά με τις οφειλές των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Μήτση ? Υπάρχουν ακόμη διαμαρτυρίες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *