ροή ειδήσεων

Στο αυτόφωρο ο φαρσέρ της πτήσης Κως - Αθήνα

Στο αυτόφωρο θα δικαστεί σήμερα 55χρονος κάτοικος Κω ο οποίος χθες το απόγευμα ακινητοποίησε αεροπλάνο ισχυριζόμενος ότι έχει τοποθετηθεί σε αυτό βόμβα. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για... «διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροσκαφών», «διατάραξη της ειρήνης των πολιτών» και «παρακώλυση συγκοινωνιών».
Χθες το απόγευμα, άγνωστος τηλεφώνησε σε γραφείο αεροπορικής εταιρείας, αναφέροντας ότι σε αεροσκάφος που θα εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο της Κω με προορισμό την Αθήνα, είχε τοποθετηθεί βόμβα.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν, αστυνομικοί του Αερολιμένα Κω, οι οποίοι με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στο αεροσκάφος και σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου, χωρίς αποτέλεσμα.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από αξιοποίηση στοιχειών εντοπίστηκε στον χώρο του αερολιμένα ο 55χρονος, ο όποιος εξεταζόμενος παραδέχτηκε ότι πραγματοποίησε το απειλητικό τηλεφώνημα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *