ροή ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό των τρομοκρατών

Δείτε φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό των "άγουρων" τρομοκρατών, που θέλησαν με τα καλάσνικοφ να αλλάξουν την κοινωνία. Διαβάστε τι ισχυρίζονται οι αστυνομικοί που τους "σάπισαν" στο ξύλο...

Συγκεχυμένα συναισθήματα προκαλούν οι φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων για τη ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης, που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική διάταξη, καθώς είναι εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού που υπέστησαν, αλλά και η προσπάθεια της αστυνομίας, όπως καταγγέλεται, να τα κρύψει, με photoshop.


Με τη δημοσίευση των φωτογραφιών το Twitter πήρε φωτιά, με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για βασανιστήρια, να γράφουν Tweets στα αγγλικά και άλλες γλώσσες, ώστε να τα διαβάσουν χρήστες σε όλο τον κόσμο και να ειρωνεύονται με σύγκριση εικόνων το άτεχνο Photoshop της αστυνομίας.

Πράγματι στην φωτογραφία του Ν. Ρωμανού, ο εμπνευστής της "καλλιτεχνικής παρέμβασης", έχει κρύψει το πρήξιμο στο μάτι, ενώ αλλοιωμένες είναι και οι άλλες φωτογραφίες, με στόχο να μη φανούν τα σημάδια του ξυλοδαρμού.



Δύο από τους συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και θα δικαστούν για τα "τρομοδέματα" των "Πυρήνων της Φωτιάς". Αποτυπώματα του τρίτου (Ν. Ρωμανός), βρέθηκαν σε δυο γιάφκες της οργάνωσης. Ο ρόλος του τέταρτου ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική.

Έξω από τη ΓΑΔΑ βρέθηκαν την Κυριακή, συγγενείς των νεαρών, ενώ η μητέρα του Μπουρζούκου, η οποία είναι γιατρός του ΕΚΑΒ, κατήγγειλε το γεγονός ότι οι συλληφθέντες κακοποιήθηκαν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα.


Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε ότι οι συλληφθέντες χτυπήθηκαν κατά τη "δυναμική επιχείρηση" που έγινε στο βαν στο οποίο επέβαιναν μετά τη ληστεία γιατί προέβαλαν αντίσταση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των αστυνομικών:

Ανακοινώνεται ότι την 01-02-2013 στη Βέροια, κατά τη διάρκεια σύλληψης τριών δραστών που έφεραν βαρύ οπλισμό (kalashnikov, υποπολυβόλο τύπου scorpion, πιστόλια και επαναληπτική καραμπίνα), που καταδιώκονταν για δύο ένοπλες ληστείες που είχαν διαπράξει το πρωί της 01-02-2013 στο Βελβεντό Κοζάνης καθώς και για αρπαγή ενός ατόμου, επιδιώχθηκε και επιτεύχθηκε ο αποτελεσματικός αφοπλισμός αυτών και η ασφαλής απελευθέρωση του ομήρου, αφού χρησιμοποιήθηκαν τα απολύτως αναγκαία μέτρα που επιβάλλονται για την αυτοπροστασία των αστυνομικών και για τη διαφύλαξη και προστασία των πολιτών, δεδομένου ότι η επιχείρηση σύλληψης εξελίχθηκε στο κεντρικότερο και πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης της Βέροιας και δεν υπήρξε απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης σύλληψης, προκειμένου να εξουδετερωθούν οι οπλοφορούντες ληστές και να απελευθερωθεί ο όμηρος, ασκήθηκε από τους επιχειρούντες αστυνομικούς, η απολύτως αναγκαία επιτρεπτά δικονομική καταναγκαστική σωματική βία, κατά τη συμπλοκή, τον αφοπλισμό και την εξουδετέρωση της προβληθείσας αντίστασης.
planet-greece

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/2/13 10:59

    ΤΑ καημενα..ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ; ΟΛΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΗΤΑΝΕ!
    Τι ξέρουν αυτά τα αραχτά κωλόπαιδα από πείνα και μεροκάματο; Είχαν ποτέ γονείς που έμειναν στην ανεργία επειδή την δουλειά τους την έφαγαν Αλβανοί και Πακιστανοί μπουκαδόροι ή μήπως δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους και έμειναν στην ανεργία επίσης από τους άνωθεν προαναφερόμενους;

    ΟΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/13 14:52

      αυτοι φίλε μου, έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουμε όλοι εμείς οι χέστες μαζί! μπας και τρέμει λίγο το κοκκαλάκι τους πριν ψηφίζουν ότι ψηφίζουν, πριν περνούν ότι νομοσχέδια ή φορολογικά περνούν.
      για τις δουλειές που έχασαν οι γονείς σου, φταίνε όλοι εκτός από τους Πακιστανούς. Επιχειρηματίες λαμόγια, που ΘΕΛΟΥΝ να δίνουν 300 ευρώ τον μήνα και να βάζουν τα υπόλοιπα τσέπη, το μπουρδεροκράτος που τους αναγκάζει, αφου τους φορολογεί έως και με 80%.
      ε.. και ξέχνα μωρέ τον Παπαδόπουλο. έχει ψοφήσει πολλά χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/13 11:04

    αισχος και παλι αισχος γιατι χτυπησαν τα παιδια που ...πηγαν για "ψωνια" με πολεμικο οπλισμο γιατι ουτε θα σκοτωναν κανενα ,ουτε θα ανατιναζαν κανενα απλα ειχαν οπλα ρε παιδια,π.χ οπως καποτε ειχαμε σφεντονες !!
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ??
    και αυτοι οι γονεις τους αντι να πανε να κρυφτουν απο προσωπου γης εχουν τα μουτρα και το θρασος να μιλανε και να υποστηριζουν τους δολοφονους που βγαλανε στη κοινωνια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/13 11:04

    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ.... ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 'Η ΟΧΙ?? ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ?? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ??? ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ PHOTOSHOP... ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/16 17:45

      Αν ηταν το παιδί σου όμως ρε μουνόπανο δεν θα τα ελεγες αυτα....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/13 11:06

    TI EPREPE NA TOYS ZITISOYN KAI SIGNOMH TA KOLOPEDA ANAXA8ITE POY TA IPOSTIRHZETE KIOLAS AFTO POY EINE STI FOTO HTAN FILOS TOY http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=189471&catid=3 PATE NA DITE SE ALLES XORES TI GINETE EPIDI DEN TA BGAZOYN STI FORA FENONTE OLA KALA H EPANASTASI DEN GINETE NA BAZIS SE KINDINO POLITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/13 11:09

    Δεξί direct αριστερό μάτι κλασικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/2/13 11:12

    Η Παντελία Βεργοπούλου του Δημητρίου, ιατρός της Προνοσοκομειακής Επειγούσας Ιατρικής, καταγγέλω ως μητέρα του συλληφθέντος την 1-2-2013 στην Κοζάνη, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, για την υπόθεση ληστείας στην περιοχή Βελβενδούς, ότι: ο γιος μου από φωτογραφία προσώπου που αναρτήθηκε στα ΜΜΕ είναι εμφανώς τραυματισμένος και κακοποιημένος στο πρόσωπο και στο κεφάλι,καθώς και στα μάτια.

    Πάρα της επίμονες παρακλήσεις μου προς τους υπεύθυνους Ασφαλείας Κοζάνης και την επισήμανσή μου ότι ειναι πρόσφατα χειρουργημένος στα μάτια και ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, οι αρμόδιες αρχές αρνήθηκαν την μεταφορά σε νοσοκομείο, ώστε να εκτιμηθεί από νοσοκομειακό γιατρό, να γίνουν οι απαραίτητοι απεικονιστικοί έλενχοι και εξετάσεις(αξονική εγκεφάλου, οφθαλμολογική εκτίμηση, κ.α) και να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη.

    Απαγορεύτηκε σε εμάς τους γονείς του όσο και στην συνήγορό του κ. Άννη Παπαρούσου η οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, καταστρατηγώντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

    Σήμερα 3-2-2013 και μετά από ανεπάλληλες προσπάθειες επικοινώνησα με τον γιο μου.
    Με ενημέρωσε ότι ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου όλες τις μέρες είναι δεμένος πισθάγκωνα αφού πρώτα επί τέσσερις ώρες τον είχαν πεσμένο στα γόνατα φορωντας του κουκούλα και τον χτυπούσαν στο πρόσωπο λέγοντας του πέραν των άλλων ύβρεων και απειλών "ήρθατε οι Αθηναίοι να κάνετε ληστεία..θα σας γαμήσουμε εμείς οι χωριάτες.."μια μικρή γεύση του μίσους με το οποίο αντιμετοπίστηκαν οι συλληφθέντες.
    Ανέφερε ότι έχει αιματουρία,έντονες ζαλάδες, έντονο πονοκέφαλο(κεφαλαλγία), υπνηλία και καταβολή.

    Οι διωκτικοί μηχανισμοί στην Ελλάδα ακολουθούνε τα πρότυπα βασανιστηρίων των φυλακών του Γκουαντάναμο. Ο γιος μου και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν αντιμετοπίστηκαν όπως αντιμετοπίζονται άλλοι για παραβάσεις ποινικού κώδικα,
    αλλά με ιδιαιτερο μίσος επειδή είναι αναρχικός.Οι βασανιστές κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες μένουν στο απυρόβλητο.

    Ως πότε;

    Παραθέτω απόσπασμα από το άρθρο 137Α του ποινικού κώδικα που αφορά τα βασανιστήρια το οποίο μπορεί όποιος επιθυμεί να το βρει στη σελίδα του υπουργίου δικαιοσύνης:

    http://www.ministryofjustice.gr/site/kodikes/%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF/%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%A3/tabid/432/language/el-GR/Default.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 11:45

      Κυρία μου αφού ήταν "χειρουργημένος" ο κανακάρης σου τι τα ήθελε τα καλάσνικοφ και τις ληστείες? Τότε δεν κινδύνευε η αποκόληση του αμφιβληστροειδούς του? Οταν μπούκερνε μέσα στις τράπεζες και "κατά λάθος" καθάριζε κανα δυό πολίτες ή αστυνομικούς, αυτοί δεν είχαν μητέρες και πατέρες? Να λες και ευχαριστώ που δεν έπαθε χειρότερα γιατί τέτοια αποβράσματα της κοινωνίας όπως τα μεγάλωσες, τους χρειάζεται 10κις ισόβια. Οσο για το γκουαντάναμο θα ήθελα πολύ να μάθω πως θα αντιδρούσες αν κάποιοι "κανακάριδες" όπως ο δικός σου έβαζαν βόμβες και έκαιγαν πολίτες και καθάριζαν και κανα δικό σου πρόπσωπο, τότε πως θα αντιδρούσες? Εχεις και το θράσος να γβαίνεις και στο ιντερνετ και να παραπονιέσαι. Αλλά τι περιμένει κανείς από μπουμπούκια σαν και σένα που μεγάλωσες τέτοιες "μπουμπουκάρες"?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/13 12:08

      ντροπη τοσο ψεμα!για ποιον τοση προπαγανδα? χρυση αυγη? ληστεια στους ληστες ολων μας και υπερασπιζεστε τους αρχιληστες τραπεζιτες? στα αρχιδια μας ρε η τραπεζα σας!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/2/13 14:45

      Μα δεν έχει να κάνει αν ήταν ληστές, τρομοκράτες κλπ. Την ποινή τη δίνει το δικαστήριο. Όχι η αστυνομία, όχι οι πολίτες. Επίσης όλοι είναι αθώοι, έως αποδείξεως του αντιθέτου (ακόμα και να ομολογήσουν, γιατί ενδέχεται να καλύπτουν άλλους). Αυτό είναι το δικαστικό σύστημα. Αν δε μας αρέσει να το αλλάξουμε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/2/13 13:23

      kala tou ekanan kai eprpe na ta skotosoun en psixro ta mpastarda

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/13 11:15

    Εκεί στην ΓΑΔΑ πρέπει αμέσως να προσλάβουνε ένα κομμωτή πολύ χάλια ρε παιδί μου τους βγάζουν χαλάν όλη την μόστρα τους στα καημένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 13:01

      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/2/13 11:15

    ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΦΆΓΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/2/13 11:20

    Προς 11:12
    Μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 21:29

      αυτο το ειπε ενας εβραιος πισωγλεντης, τι δουλεια εχει εδω μεσα?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/16 17:57

      Ο εβραιος πισωγλεντης, εισαι εσυ????

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος4/2/13 11:22

    Αυτά τα καλοπαίδια είχαν ξεφτηλύση το κράτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/2/13 11:24

    η Αστυνομία, με εισαγγελική εντολή, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τεσσάρων συλληφθέντων. [Απ' ό,τι φάινεται πρέπει για κάποιο λόγο να βλέπουμε επειγόντως τα πρόσωπα ιερόδουλων, αναρχικών και διαδηλωτών. Αν είναι Χρυσαυγίτες ή αστυνομικοί δεν χρειάζεται - είδε ποτέ κανείς τη φάτσα αυτού που δολοφόνησε τον Πακιστανό με το ποδήλατο; Έμαθε το όνομά του;] Πηγή: www.lifo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/2/13 11:25

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6123.html AYTOS O IPALILOS TI EFTEGE POY EFAGE KSILO APO KATI TSOKLANIA SAN KAI AYTA 8A EINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/2/13 11:28

    Το χειρότερο είναι ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να μπορούν να βγάζουν μόνοι τους στη δημοσιότητα αποδεικτικά βασανισμού και η κοινωνία να μην αντιδρά...
    Σε ένα ευνομούμενο κράτος, ο εισαγγελέας εκτός από τη διάταξη για τη δημοσίευση, θα διέτασσε και προκαταρκτική εξέταση για τη διαφαινόμενη κακοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 11:53

      Ποιός σου είπε ότι δεν αντιδρά η κοινωνία! Αντιδρά λέγοντας "καλά τους κάνανε" ρίχτε τους και άλλο ξύλο.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος4/2/13 11:37

    Όλοι εσείς οι ψυχοπονιάρηδες που αγανακτείτε γιατί είδατε τις μελανιές στα μούτρα αυτά, ξεχνάτε ότι αυτοί είναι τρομοκράτες δολοφόνοι με βαρύ οπλισμό που μόλις είχαν διαπράξει ληστεία και είχαν απαγάγει ενα πολίτη με το αυτοκίνητο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 14:46

      Ληστές ναι, τρομοκράτες γιατί;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος4/2/13 11:37

    Με πολιτική απόφαση τα βαριά και απάνθρωπα βασανιστήρια σε μικρά παιδιά που συνελήφθησαν για τη ληστεία της τράπεζας του Σάλλα(Αγροτική). Το καθεστώς του Μνημονίου έχοντας την πλήρη στήριξη ακροδεξιών κωμάτων(Καμένοι-ναζιστές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και το χαζοκουβελι) προχωρά στην βίαιη συμπεριφορά του προς το εσωτερικό .’Έχοντας αναπτύξει μία συνολική και επιθετική προπαγάνδα προς οτιδήποτε αμφισβητεί έστω και στο ελάχιστο την κυριαρχία του καθεστώτος, βιώνει ως καθεστώς την ανάγκη να επιβάλλει ακραίες συνθήκες κρατικής βίας.

    Τα πολύ νέα παιδιά που συνελήφθησαν στην Κοζάνη βασανίστηκαν απάνθρωπα από πάνοπλους αστυνομικούς που ούτως ή άλλως έχουν αναλάβει την διαφύλαξη του καθεστώτος του Μνημονίου και τη διαφύλαξη της κοινωνικής σφαγής της Ελλάδας. Είναι οι ίδιοι πάνοπλοι και απάνθρωποι αστυνομικοί που συνεργάζονται εναντίων του λαού με του ναζιστές, είναι οι ίδιοι απάνθρωποι και πάνοπλοι αστυνομικοί που βασανίζουν διαδηλωτές, πρόσφυγες που προστατεύουν διαφθαρμένους επιχειρηματίες και τραπεζίτες και βέβαια πολιτικούς. Αυτή η αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας βασάνισε στην Κοζάνη εικοσάχρονα παιδιά που τραυμάτισαν την εικόνα ασφάλειας των τραπεζών και δη του Σάλλα που λεηλάτησε την αγροτική μετά από σωρεία πολιτικών παρεμβάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 11:52

      "Μικρά παιδιά"? Σώπα ρε μεγάλε.... νήπια ήτανε.... μόλις 20 χρονών!!!!! Με οπλισμό που θα τον ζήλευαν και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Αντε ρε που θα μας τους βγάλεις τώρα και αγγελούδια. Ποιός ξέρει πόσες ληστείες σε σπίτια και τράπεζες κάνανε και μας το παίζεις και υποστηριχτής τους. Αλλά της ίδια φάρας θα είσαι και συ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/13 12:11

      ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ε?ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ??????????????????????????????????????????????????????? ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/2/13 18:31

      Εσυ αγορι μου πρεπει να εισαι της καθοδηγησης. Αυτα που γραφεις στα στειλανε με fax η φωτοτυπια?Εαν τους συλλαμβανανε στα καθεστωτα που ονειρευσαι γραψε μας τι θα τους κανανε και αν τους ξαναβλεπε η μανα τους.Πες τη μαμα σου να σε στειλει στα καθεστωτα που εχεις προτυπο να προκοψεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/2/13 21:17

      Καλά, πόσα κιλά μαλάκας είσαι μας λες; Από πότε η ένοπλη ληστεία είναι κοινωνικός αγώνας και από πότε κακοποιά στοιχεία που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές υπαλλήλων της τράπεζας και περαστικών είναι επαναστάτες; Κωλόπαιδα του κερατά είναι, όλη η αφρόκρεμα, από τον εγγονό του Νάσιουτζικ μέχρι το γιό της οφθαλμιάτρου που δεν του φτάναν τα φακελλάκια της μητέρας του, ήθελε να βγάζει και μόνος του λεφτά ...
      Αν μη τι άλλο, ύποπτη η μανία σας να τους κάνετε τους δικηγόρους.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος4/2/13 11:39

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/20.html ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΩ ΨΗΦΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/2/13 11:41

    Κανείς δεν είναι κάτω από 18, άρα είναι ενήλικοι και υπεύθυνοι. Αυτό με τα παιδιά κόψτε το -βαρεθήκαμε της μακακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/2/13 11:41

    ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!!!
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 11:57

      Ρε για να έχεις αξιοπρέπεια πρέπει να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος εχεις δουξέψη ποτέ παπαγαλάκι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/13 12:20

      οταν καταλαβεις οτι η μισθωτη σκλαβια σε καταντησε δουλο του συστηματος τους ελπιζω να μην ειναι αργα για να ξαναβρεις τον ανθρωπο μεσα σου! (εχω εργαστει για να μπορω τωρα να εκφρασω κ να υπερασπιστω τα δικαιωματα και την αποψη μου σε αυτες τις πασιγνωστες αξιοπρεπεις συνθηκες μαυρης εργασιας) Αυτο δε σημαινει οτι ανεχομαι αυτο συστημα και επιτρεπω να αυθαιρετει χωρις να φερω αντισταση!(και αντισταση δεν ειναι η διεκδικιση ενος καπιταλισμου με πιο ανθρωπινο προσωπο) το φαι να ανταλλασσεται με κερματα κ χαρτια ειναι οτι πιο εξευτελιστικο αποδεχθηκε ο ανθρωπος!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος4/2/13 11:45

    Τώρα τα άπλυτα θα πλυθούν μια και καλή μέσα στην ψειρού με τους πακιστανούς αυτούς ντε που υποστειρίζουν θα τους ζείσουν και θα τους δούν από κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 13:07

      πω πω μαλακα.. ο 1ος φασιστας-χρυσαυγιτης που θα καταφερει εδω μεσα να γραψει 2 συνεχομενες προτασεις σωστα, να αναρτησει και το ονοματεπωνυμο του να του στησουν αγαλμα τα υπολοιπα ασπονδυλα..

      εμα τοιμει χρεισοι αβγει

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος4/2/13 11:46

    ...αίμα, τιμή ...Χρυσή Αυγή ...τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα ...Καμπά http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/10/aima-timi-xrisi-augi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/2/13 11:46

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΤΕ ΑΤΕΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/2/13 11:49

    11:41 KOPSE TIS MALAKIES 8A SE PIASOYN KAI SENA ME TIN IP TOY PC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/2/13 11:53

    Εσείς που τώρα κοιτάτε την δουλειά σας.. αύριο μετανάστες θα είναι τα παιδιά σας!!!
    αιμα θα σταξει ο κωλος σας και των αφεντικων σας αρρωστα αιμοδιψη ΑΝΘΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!
    ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/2/13 11:56

    ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ?ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/2/13 12:18

    το παθος για την λευτερια ειναι δυνατοτερο απ ολα τα κελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος4/2/13 12:22

    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΥΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος4/2/13 12:31

    ΑΚΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/2/13 12:32

    Εκεί μέσα μέσα μέσα στην φυλακή οι σύντροφοι μας που φιλοξενούνται και κατι μελαμψούς λαθρομετανάστες...έτσι για να συσφίξουν τις σχέσεις μεταξύ των επαναστατών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος4/2/13 13:27

    αντι να σας αποσχολει το γεγονος οτι 20χρονα παιδια εχουν καταφυγει στην ΕΝΟΠΛΗ παλη καθεστε και γραφετε βλακιες που καμια σχεση δεν εχουν με το πραγματικο προβλημα..

    και για να δειτε ποσο κοντοφθαλμοι ειστε εδω μεσα, θα χρησιμοποιησω το "επιχειρημα" σας (οτι ηταν παιδια απο πλουσιες οικογενειες) για να σας το αποδειξω. αναρωτηθειτε, λοιπον, τι μπορει να οδηγησε παιδια που δεν ειχαν καποια ιδιαιτερη οικονομικη αναγκη στο να καταφυγουν σ αυτη τη μορφη αντιδρασης.. οταν απαντησετε σ αυτο το ερωτημα, δικαστες του καναπε, ισως δειτε και την πραγματικη οψη του προβληματος!

    να στε σιγουροι οτι σε μερικες μερες, μετα απο "ερευνες" της φοβερης μας αστυνομιας θα "προκειψουν" στοιχεια(!!!!) που θα ενοχοποιουν αυτους του 4 και για την επιθεση στο mall και για την επιθεση στο γραφεια της νδ μη σας πω και για τις ληστειες που εγιναν σε καθε τραπεζα τα τελευταια 10 χρονια.. παγια τακτικη της ελας, βρηκαμε τον παπα ας θαψουμε 5-6!!

    ξυπνατε, θα σας πνιξει το αιμα των παιδιων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 13:34

      Καλή η ψυχαναλυτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν σχολίασε το ψυχολογικό και κυριολεκτικά “υπαρξιακό” μαρτύριο του ανθρώπου που απήγαγαν οι νεαροί επαναστάτες. Φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του, να σας σταματούν τέσσερις πέντε μαντράχαλοι με καλάσνικοφ στα χέρια, και μετά να σας πετάνε σε ένα φορτηγό προς άγνωστη κατεύθυνση.

      Γιατί συνταυτίζεστε όλοι με τον θύτη, όπως αυτοί που βλέπουν ντοκυμανταίρ άγριων αρπακτικών και δεν ταυτίζονται ποτέ με τη λεία; Δείγμα κοινωνικού αυτοματισμού; Πλύση εγκεφάλου; Ενδειξη της δύναμης της αριστερής κουλτούρας που επικράτησε στην κοινωνία;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/13 21:22

      Ποιά ένοπλη πάλη ρε μαλάκα κι εσύ; Ένοπλη ληστεία ήταν, μπορείς να δεις τη διαφορά; Και όχι από ανθρώπους που το κάναν επειδή πεινούσαν, αλλά από τον εγγονό του Νάσιουτζικ και από τη γιό της οφθαλμιάτρου που μόνο η ίδια ξέρει πόσα φακελλάκια έχει μαζέψει στην καριέρα της. Για να έχουν περισσότερα λεφτά να τρώνε στα κλαμπάκια στην Αράχωβα το χειμώνα και στη Μύκονο το καλοκαίρι, για να κάνουν σέρβις στα Καγιέν τους. Και έρχεστε όλοι εσείς οι δήθεν υποψιασμένοι μαλάκες να τους κάνετε τους δικηγόρους. Εάν θα σκοτωνόταν κανένας δικός σου σε μια ανάλογη ληστεία να δούμε τι σκατά φιλοσοφίες θα μας αράδιαζες.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος4/2/13 13:37

    Είχαν μανάδες που προφανώς αν ήταν όπως έπρεπε μάνες έπρεπε να ξέρουν και να βλέπουν ώστε να προβλέπουν.
    Το ότι έπεσε το ξύλο της αρκούδας είναι δευτερεύον..Κάποια άλλα εικοσάχρονα που και αυτά έχουν μανάδες και χειρότερο οικονομικό πρόβλημα διετάχθηκαν να ρισκάρουν την ζωή τους για να συλλάβουν τους μάγκες με τα καλάσνικοφ.
    Οποιος και αν ήταν στη θέση τους και ερχόταν σε άμεση συμπλοκή τα ίδια και ίσως χειρότερα χτυπήματα θα έδινε…Δεν ακινητοποιείς έναν ένοπλο όταν έρθεις σώμα με σώμα με παρακλκήσεις και λουλουδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/16 18:07

      Ο ξυλοδαρμός εγινε μεσα στο τμημα και οι μπατσοι δεν ειχαν να αντιμετωπισουν «ραμπο» αλλα 5-6 ατζαμήδες...

      Απο την στιγμή όμως που τους μπήκαν χειροπεδες, ο ξυλοδαρμός ήταν περιττός! Απο εκει και μετα αναλαμβανουν οι δικαστες! ΤΕΛΟΣ!

      Οι λόγοι ξυλοδαρμου ηταν:
      1. Οτι αυτα τα παιδακια ξεφτιλησαν ακομα περισσότερο το ήδη ξεφτιλισμενο κρατος
      2. Βγαλανε οι μπατσοι τα ψυχολογικα τους παιδικα τραυματικά αποθημενα πανω σε δεμενους ανθρωπους
      3. Οι φωτογραφίες δοθηκαν στην δημοσιότητα για να φοβάται ο κόσμος, περνώντας του το «μήνυμα» οτι «λαε κατσε καλα - κοίτα τι θα πάθεις»

      Τωρα κατσε στην καναπεδαρα σου και φαε το παραμυθακι που σου σερβιρισε το Α.Τ. Βέροιας (οπου δεν τιμωρήθηκε κανείς τους) οτι όλα εγιναν ετσι οπως τα λέει η «ανακοινωση»

      ΜΠΑΖΟΦΤΥΑΡΟ!

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος4/2/13 13:40

    Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ενώ τους έδωσαν εντολή, αυτοί αντιστάθηκαν με κάθε τρόπο στην σύλληψη. Άρα σύμφωνα με τα αμερικανικά πρότυπα, σήμερα θα είχαμε 4 κηδείες, με παρουσία όλων των στρατηγών της αριστεράς, για να αποδώσουν τιμή στους ήρωες της «επανάστασης». Μήπως τελικά αυτό ήθελαν, για αυτό και έχουν σκάσει από το κακό τους. Άντε, δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Και να μην ξεχάσω, εφόσον λένε ό τι θέλουν να αλλάξουν το σύστημα, τότε γιατί κλέβουν τράπεζες, και κρατάνε τα λεφτά. Εγώ στην θέση τους θα τα έκαιγα η θα τα μοίραζα στους φτωχούς. Μήπως τελικά απλώς πρόκειται για τεμπέληδες που προσπαθούν να βγάλουν μεροκάματο χωρίς να δουλέψουν. Δεν ρωτάται καλύτερα τον κ. Βούτση, κάτι θα του έχει πει ο κανακάρης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 18:13

      Οι τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης δεν πρόβαλλαν αντίσταση κατά τη διάρκεια της σύλληψης τους και επομένως δεν ευσταθεί το επιχείρημα της αστυνομίας, που αποδίδει στη συμπλοκή τα σημάδια κακοποίησης τους...
      http://tvxs.gr/news/ellada/apokleistika-sto-tvxs-den-ypirkse-symploki-stin-syllipsi-ton-draston-stin-kozani
      αναζιτοιτε στα σχωλοια φασηστας μαι γνοσης ωρθγραφηας τις αιληνηκις γλοσας :P

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος4/2/13 13:40

    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (οτι ηταν παιδια απο πλουσιες οικογενειες) ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ 700 ΕΥΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος4/2/13 13:55

    δεν προκειτε να κανω τον δικηγορο των συγκεκριμενων παιδιων και ουτε νομιζω οτι ανεφερα κατι για τον ξυλοδαρμο τους (γι αυτο αλλωστε διαταχθηκε και εδε).. ειπα απλως οτι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ αυτης της καταστασης ειναι οι πολιτικοι και οι ανωτατοι αξιωματικοι της ελας (το τονιζω αυτο, οχι οι απλοι μπατσοι των 700 ευρω, αλλα τα αφεντικα τους).

    οσο για τα χρηματα των ληστειων, επειδη ουτε εσυ ουτε εγω ξερουμε τι γινετε καλυτερα ας μην εκφερουμε γνωμη.. εχω ομως να σου θυμησω απαλλοτριωσεις σε σουπερ μαρκετ που τα τροφιμα πηγαν σε φτωχους.

    εχουν γινει μεχρι στιγμης 50 και βαλε συλληψεις ατομων που "εμπλεκοντε" με την συγχρονη μορφη τρομοκρατιας και αποτελεσμα 0. καθε λιγο ξεπηδανε και νεα ατομα.. αυτο θα επρεπε να σας λεει κατι.. το "προβλημα" εχει βαθειες ριζες και με ξυλοδαρμους μεσα σε αστυνομικα τμηματα δεν προκειτε να λυθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος4/2/13 14:23

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος4/2/13 14:32

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος4/2/13 15:18

    Η αστυνομία πάει να βγάλει τα σπασμένα από τους 4 μικρούς τρομοκράτες και να ξεχαστεί η τραγωδία με τους αστυνομικούς και τα ναρκωτικά; μάλλον.. ΝΑΙ καλά κάνατε και τους πιάσατε αλλά ΟΧΙ δεν θα βγάλεις την μιζέρια σου πάνω στα πρόσωπα 20άχρονων ότι και να κάνανε!!! Ναι να σαπίσουν στην φυλακή τα κωλόπαιδα γιατί έτσι τους αξίζει.. Αλλά ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ 20 ΧΡΟΝΏΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΠΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ;;; ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΕΤΣΙ ΡΕ?? ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΟΙ! ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος4/2/13 15:25

    για πολύ ξύλο είναι τα μαλακισμένα...κοίτα φάτσες..να τον δέρνεις χωρίς έλεος.αντιπαθητικά κακομαθημένα κωλόπαιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος4/2/13 15:54

    KALA TOUS EKANAN BRE ZOA ALLA OPIOS EXEI ANTITHETH GNOMH EUXOMAI H MANA TOU NA THN APAGAGOUN NA THN BIASOUN KAI META THELO NA DO TH THA LENE H KOLO SYRIZEOI
    DEN THA MAS KANETE AIGHPTO ALHTES SYRIZEOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος4/2/13 16:17

    Ποτε προλαβες και απεκτησες πολιτικα κινητρα ρε πορδη στα εικοσι σου χρονια ?Δεν εχεις προσφερει (ακομα) τιποτα στην κοινωνια λογω ηλικιας και μιλας ??Αιχμαλωτος της αριστεροαναρχικης πλησης εγκεφαλου που εχεις υποστει εισαι και τιποτα αλλο ρε αλητη !Τωρα θα πληρωσεις οτι και να πεις ! Επρεπε να σου ειχαν μαθει , κυριως οι αχρηστοι γονεις σου οτι σε αυτη την ζωη υπαρχουν συνεπειες , θετικες ή αρνητικες ,για καθε πραξη του ανθρωπου αργα ή γρηγορα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος4/2/13 17:26

    ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ON CAMERA ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος4/2/13 19:37

    PALI OI ASTYNOMIA 8A TIN PLIROSI GIA SYMFERONTA TON MEGALON NA XA8ITE KOTES POY KRIBESTE PISO APO OLLA ME TO XRIMA KANETE KOYMANTO GIA OLOYS LIPAME GIA EMAS POY ME 3 KAI 60 PROSPA8OYME NA EPIBIOSOYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος4/2/13 19:46

    Καλα δεν παιζόμαστε εμίς οι έλληνες...όταν έγινε η ληστεία στην εθνικη τράπεζα στην πλατεία κυπρου όλοι τάχθηκαν με το μέρος των ληστών.Αν βρείτε το σχετικό άρθρο εδω στο μπλογκ θα δείτε από τα σχόλια...τωρα τα ΜΜΠ (μεσα μαζικης προπαγανδας) έτρεξαν να τους κατηγορησουν για συμμετοχή σε τρομοκρατικη οργανωση και κατι τετοιες πιπες επιστημονικές.Οπως είπε ενας πιο πάνω τωρα που βρηκαμε παπα ας θαψουμε 5-6..Η πλυση εγγεφάλου πέτυχε πάντως

    Υ.Γ την φάτσα και το όνομα της παιδόφιλου καθηγήτριας γιατί δεν μας το δείχνουν στα κανάλια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος4/2/13 20:45

    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
    'Αρθρο 7: (Καμιά ποινή χωρίς νόμο, απαγόρευση βασανιστηρίων)

    1. Έγκλημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την τέλεση της πράξης και να ορίζει τα στοιχεία της. Ποτέ δεν επιβάλλεται ποινή βαρύτερη από εκείνη που προβλεπόταν κατά την τέλεση της πράξης.
    2. Tα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.
    **3. Η γενική δήμευση απαγορεύεται. Θανατική ποινή δεν επιβάλλεται, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στο νόμο για κακουργήματα τα οποία τελούνται σε καιρό πολέμου και σχετίζονται με αυτόν.
    4. Nόμος ορίζει με ποιους όρους το Kράτος παρέχει, ύστερα από δικαστική απόφαση, αποζημίωση σε όσους καταδικάστηκαν, προφυλακίστηκαν ή με άλλο τρόπο στερήθηκαν άδικα ή παράνομα την προσωπική τους ελευθερία. http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος4/2/13 20:51

    Με καλασνικώφ και κουκούλα μπορείς να κλέψεις μέχρι το πολύ 100 με 200 χιλιάρικα, για παραπάνω χρειάζεται να φοράς κοστούμι και ράσα, άσε που δεν περνάς και από βασανιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος4/2/13 21:18

    γαμημενοι μπασκινες τους πακιστανους τους φοβαστε!
    καθικια μονον σε Ελληνοπουλα κανετε τους νταηδες.
    καταρα στα παιδια σας.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος4/2/13 21:21

    'Αρθρο 7: (Καμιά ποινή χωρίς νόμο, απαγόρευση βασανιστηρίων)

    1. Έγκλημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την τέλεση της πράξης και να ορίζει τα στοιχεία της. Ποτέ δεν επιβάλλεται ποινή βαρύτερη από εκείνη που προβλεπόταν κατά την τέλεση της πράξης.
    2. Tα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.
    **3. Η γενική δήμευση απαγορεύεται. Θανατική ποινή δεν επιβάλλεται, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στο νόμο για κακουργήματα τα οποία τελούνται σε καιρό πολέμου και σχετίζονται με αυτόν.
    4. Nόμος ορίζει με ποιους όρους το Kράτος παρέχει, ύστερα από δικαστική απόφαση, αποζημίωση σε όσους καταδικάστηκαν, προφυλακίστηκαν ή με άλλο τρόπο στερήθηκαν άδικα ή παράνομα την προσωπική τους ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος4/2/13 21:22

    Ανώνυμος4/2/13 - 4:17 μ.μ.
    ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΓΚΑΜΑΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος4/2/13 21:26

    Ανώνυμος4/2/13 - 12:32 μ.μ.
    Εκεί μέσα μέσα μέσα στην φυλακή οι σύντροφοι μας που φιλοξενούνται και κατι μελαμψούς λαθρομετανάστες...έτσι για να συσφίξουν τις σχέσεις μεταξύ των επαναστατών.....

    ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΜ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος5/2/13 13:52

    AYTOI POY IPOSTIRIZOYN PERI AN8ROPINON DIKEOMATON MALON KSEXASAN TA PEDIA TIS DIAS POY TOYS ERIKSAN STO PSAKNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος5/2/13 18:57

    ΑΝΑΡΧΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ , ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΟΡΦΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΤΕ Ε???? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΟΜΩΣ ΟΠΛΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ?????
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ Ο ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ,ΡΟΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ.
    ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙΝΕ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ.
    Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος7/2/13 12:35

    που εισαι παπαδοπουλε??? να τουσ γα...ασ στο ξυλο! τα μπασταρδα τα ρεζιλια τησ ελλαδας! λεσ και πεινασαν ποτε τα κωλοπαιδια! αριστερα ξεφτιλα! γαμ..η και στρατιωτικο περιπατο που σασ χρειαζεται! θα φανε καλα τερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος8/2/13 03:34

    ε ρε μαγκες του πληκτρολογιου που γεμισε εδω μεσα...! αντε ρε πατε να στηριξετε το ΠΑΣΟΚ μιας και ζειτε στο "καστρο του" Ροδιτες ψευτομαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος8/2/13 20:03

    Με τετοια μυαλα που εχουν οι περισσοτεροι δεν τους λυπαμαι που τους γαμανε οι πολιτικοι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος9/2/13 10:21

    3:43 8/2/13 ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος9/2/13 21:17

    NEONAZI XOYNTIKOI AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

    ΕΜΠΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ...

    ΜΠΑΤΣ0Ι ΓΟΥΡ0ΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦ0ΝΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος14/2/16 18:14

    «Ο βασανιστής δεν γεννιέται, γίνεται. Στα αστυνομικά τμήματα και τις στρατονομίες, στα στρατόπεδα και τις φυλακές, στα σωφρονιστικά καταστήματα και τα ψυχιατρεία... [Και] βασανίζει γιατί -εκτός των άλλων- έχει εξασφαλίσει την κατανόηση των καλών πολιτών, των νομιμοφρόνων αλλά και των ανυποψίαστων, ώσπου η βία και η αυθαιρεσία θα χτυπήσουν και τη δική τους πόρτα.»

    - Κυριάκος Σιμόπουλος -
    "Βασανιστήρια και Εξουσία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *