ροή ειδήσεων

Επιτέλους, Αντώνη, όρθωσε το ανάστημά σου, είσαι ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας...

Την ανάγκη διατήρησης της κοινωνικής συνοχής και ανακούφισης των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την κρίση, επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς...
κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», στο Ζάππειο.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως «σε αυτές τις κρίσιμες ώρες η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται μέρα - νύχτα να σηκώσει ψηλά την πατρίδα μας, για να προχωρήσει η ανάκαμψη».

Ο κ. Σαμαράς μάλιστα επισήμανε πως «για να έχουμε ανάπτυξη πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους και ειδικά στα νέα παιδιά για δουλειά», ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή η οποία «έχει τραυματιστεί αυτές τις δύσκολες ώρες», όπως είπε.

Χαρακτήρισε μάλιστα πρωτοφανές το γεγονός ότι η ανεργία στους νέους φτάνει το 60%. «Πιστεύω στο φιλότιμο και την καρδιά του Έλληνα και στον αγώνα που δίνουμε, είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες θα νικήσουμε σε αυτό τον αγώνα με έμπνευση, δουλειά, φιλότιμο και με αγάπη» τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς εξήρε το έργο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» τονίζοντας πως έχει πίστη στη θέληση και το φιλότιμο του Έλληνα ιδίως σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η, όπως είπε, η πατρίδα.

«Το σπουδαίο έργο του Ιδρύματος πηγαίνει κόντρα στην κρίση και ήδη μεγαλώνει και μας δίνει κουράγιο» είπε ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας και το έργο πολιτισμού που γίνεται στο Δέλτα του Φαλήρου και το οποίο θα δημιουργήσει, όπως τόνισε, χιλιάδες θέσεις εργασίας.
dailynews24.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/2/13 11:25

    ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟ8ΗΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΛΚΣ? ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟ8ΗΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΡΟΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΝΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΗΣ 8ΕΛΑΤΑΙ ΤΟ ΜΛΚ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ 8Α ΠΛΥΡΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΗ ΤΠΤ ΠΕΡΗΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑ8ΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/13 11:46

      Ασχετα απο το τι εκαναν και οι αλλοι, ενα μεγαλο μερος που πληρωνουμε ακομα, ειναι η δικια σου βλακεια, να ψηφηζεις τους καθε λογης παπανδρεου. Και οχι μονο αυτο, βλεπεις τα αποτελεσματα και μυαλο δεν εβαλες. Ρε το ψωμι που λες οτι ετρωγες, το πηρες απο το στομα των απογονων σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/13 11:55

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΕΥΗΚΑΝ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/13 15:14

      ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΡΑ ΟΛΗ 8Α ΕΧΑΜΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΗΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΗ ΟΙ ΦΗΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΑΙ ΤΗΣ ΣΗΝΤΑΚΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΗΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΗΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΗΑ ΤΟΥΣ.ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ 8Α ΕΡ8Η Ο ΤΣΗΠΡΑΣ 8Α ΤΑ ΚΑΝΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΗΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ 8Α ΑΣΧΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΜΑΖΗ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/2/13 16:08

      Σου το ξαναλεω σκατοπασοκε: Εφαγες αυτα που λειπουν απο τα παιδια και τα εγγονια σου τωρα.
      Η σκατοφαρα του πορνογερου μας εφερε εδω που ειμαστε. Καποιοι που βολεψανε με ανταλλαγμα την ψηφο τους, σαν κι εσενα δηλαδη κατι ζωα, ακομα φωναζουν υπερ του σκατοκομματος που κατεστρεψε την ελλαδα.
      Σε ενα πραγμα μονο σου δινω δικιο. Με τοσα ζωα που υπαρχουν με δικαιωμα ψηφου, μετα τον κωλοτουμπα αντωνη, μπορει να δουμε και τον ανδρεα τον δευτερο στην εξουσια , που δεν ειναι αλλος απο τον τσιπρα.
      Επιτειδες τους εγραψα με μικρα, τοσο τους εκτιμω.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/2/13 02:18

      re 3:14 eleos kaneis orthografika den peirazei alla mhn kaneis lathos to oxi re file oxh to oxi

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/2/13 14:11

      ΑΡΑ ΛΗΠΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΒΓΗ ΧΟΥΝΤΗΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΗΣΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΧΑΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΡΑ ΟΛΟΙ 8Α ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ 8Α ΠΗΝΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΗΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/13 11:32

    "Ο πρωθυπουργός τόνισε πως «σε αυτές τις κρίσιμες ώρες η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται μέρα - νύχτα να σηκώσει ψηλά την πατρίδα μας, για να προχωρήσει η ανάκαμψη»..... μην αγωνίζεστε τόσο σκληρά κύριοι της κυβέρνησης γιατί από την "σκληρή" δουλειά σας τόσα χρόνια φτάσαμε έως εδώ που φτάσαμε. Αρκετά σκληρά αγωνίστηκες κύριε Σαμαρά και στο παρελθόν για να ανοίξεις τα σύνορα στους κάθε λογής Αλβανούς εγκληματίες που λημαίνονται τώρα την Ελλάδα και έριξες με την "σκληρή" σου δουλειά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και να συγκαλύψετε τα τόσα σκάνδαλα. Φτάνει πιά η σκληρή σου δουλειά, κάνε και λίγο ρεπό για να ανασάνει αυτή η χώρα. Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/13 12:14

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΠΕΤΥΧΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ....ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!! ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΟΙ ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕ ΠΕΙΝΑΝΕ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ...ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΕΙΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/13 14:35

    ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/2/13 14:57

    prothipourgos......xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *