ροή ειδήσεων

Σοκ στον αέρα! Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο στην Κω

Kεραυνός χτύπησε αεροπλάνο καθώς απογειωνόταν από την Κω με προορισμό τη Ρόδο.
Ευτυχώς οι 16 επιβάτες του αεροπλάνου είναι όλοι καλά στην υγεία τους, παρά το γεγονός ότι...
τρομοκρατήθηκαν από το ισχυρό χτύπημα του κεραυνού.

Το συμβάν αυτό είναι από μόνο του συγκλονιστικό και αρκετά ανησυχητικό, το περίεργο είναι όμως ότι ίδια μέρα ένα χρόνο πριν, στις 14 Φεβρουαρίου 2012 κεραυνός παραλίγο να χτυπήσει αεροπλάνο πάνω από την Κω κατά την προσγείωση του. Στην περιοχή υπήρχαν πολύ άσχημα καιρικά φαινόμενα και όταν το αεροπλάνο επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κω, ένας κεραυνός έπεσε ακριβώς δίπλα από το αεροπλάνο. Το αεροπλάνο τραντάχτηκε από τον κεραυνό με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι επιβάτες. Ο κυβερνήτης έκρινε πως η προσγείωση δεν ήταν ασφαλής και επέστρεψαν στην Αθήνα απ’ όπου είχε ξεκινήσει η πτήση.

Αρκετά ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι αυτή η σύμπτωση , κατά την οποία η φύση δίνει ένα ισχυρό μήνυμα πάνω από τον κρατικό αερολιμένα της Κω. 14 Φεβρουαρίου 2012 – 14 Φεβρουαρίου 2013 Κεραυνός σοκάρει επιβάτες πτήσης πάνω από το νησί του Ιπποκράτη!

Πόσες οι πιθανότητες να χτυπήσει κεραυνός αεροπλάνο, στο ίδιο σημείο, την ίδια ημέρα δυο συνεχόμενες χρονιές; Μια σύμπτωση που σίγουρα εξάπτει το ενδιαφέρον όλων και για μια ακόμη φορά μένουμε άναυδοι στην επιβλητικότητα της φύσης!

Ποιος θα επιλέξει να ταξιδέψει με αεροπλάνο για Κω ή από Κω στις 14 Φεβρουαρίου 2014;
tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/2/13 09:22

    Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ενημερωτικό έντυπο τηςν εταιρίας μέσα στο αεροπλάνο, ο κεραυνός δεν έχει απολύτως καμία επίδραση στα συστήματα του αεροσκάφους, παρόλα αυτά αποτελεί επιλογή και πολιτική της εταιρίας, τις σπάνιες φορές που συμβαίνει αυτό το φαιπόμενο, να ακολουθεί ενδελεχής έλεγχος όλων των συστημάτων του αεροπλάνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το συγκεκριμένο επέστρεψε στην Αθηνα αντί να συνεχίσει για Ρόδο (που είναι και πολύ πιο κοντά ως απόσταση).
    Η τελευταία φράση είναι επιπόλαιη και επικίνδυνη διότι είναι δυνατό να προκαλέσει ανησυχία χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποιος πιο καχύποπτος μπορεί να θεωρήσει οτι παίζει το παιγχνίδι των εφοπλιστών σε βάρος της αεροπορίας.

    Β.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/13 09:32

      Megalo lathos agapite mou Athina-kos 210 milia
      Athina-Rodos 265 milia
      opote diafora Kos-Rodos 55 milia
      kalo einai na eleksis tin apopsi sou

      f.x

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/13 09:48

      Κατά τη δική σου λογική λοιπόν η απόσταση των 55 μιλίων που είναι το Κως-Ρόδος είναι μεγαλύτερη από τα 110 μίλια που είναι από Κω μέχρι Αθήνα.
      Τι αν πω, μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά η αριθμητική της 1ης δημοτικού λέει άλλα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/13 09:50

    mikroteri einai i apostasi leo esi aneferes oti einai kailiteri i epistrofi stin Athina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/13 09:57

      Λοιπόν, ο κυβερνήτης είχε δύο επιλογές.
      1. Να συνεχίσει για Ρόδο που είναι μικρότερη απόσταση αλλά δεν υπάρχει τεχνική βάση για τον έλεγχο των συστημάτων.
      2. Να επιστρέψει στην Αθήνα που είναι διπλή απόσταση και θα υποχρεωθεί να μεταφέρει δωρεάν τους επιβάτες στη Ρόδο, αλλά θα εφαρμοστεί ο κανονισμός της εταιρίας και θα ελεγθεί το αεροπλάνο.

      Αποφάσισε το δεύτερο και αυτό έπραξε. Τόσο απλά.

      Β.Τ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/13 09:51

    ;-) και απο αριθμητικη καλα παμε, και απο αντιγραφη καλυτερα... Με κανατε και γελασα! Καλη μερα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/13 09:58

      Σε τι γλώσσα σκέφτεσαι?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/13 20:29

      Οταν το εγραψα, ειχε πεταχτει ο αλλος να την πει στο προηγουμενο για την αριθμητικη του, και εκανε κι αυτος λαθος στα μιλια, ενω θα μπορουσε απλα να ειχε αντιγραψει το αποτελεσμα της αφαιρεσης.
      Σκεφτομαι σε Κισουαελι. Εσυ;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/13 09:59

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ...ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ....ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ...ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΚΟΥΩ ΑΦΑΝΤΕΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ: EKΑΝΕ 3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ Ή ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ....
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ...
    ΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΒΛΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/13 10:03

      Ακριβώς αυτό !!!
      Ένα βασικό πράγμα που αγνοούν όσοι ταξιδεύουν με αεροπλάνα είναι ότι όποτε ανησυχούν, κατά 99,9% δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Επίσης όποτε υπάρχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα (μηχανικό ή ηλεκτρονικό) κατά 99,9% δεν πρόκειται να το πάρουν χαμπάρι. Τέλος, όποτε υπάρξει δομικό πρόβλημα (εξαιρετικά σπάνια περίπτωση) κατά 99,9% δεν προλαβαίνουν να το πάρουν χαμπάρι.

      Β.Τ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/13 13:26

      OΙ αφαντενοί ξέρουμε απο αεροπλάνα, επομένως μην μας την μπαίνεις!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/2/13 06:32

      Σωστος ο φιλος. Οπως ολοι, τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω, οτι τα αεροπλανα δεν τα πιανει ο κεραυνος.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/13 18:02

    ΓΗ Κ ΧΩΜΑ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ....ΓΗ Κ ΧΩΜΑ..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/2/13 20:13

    Αφαντενέ.. Λες παπαριές και το ξέρεις. Ασχολήσου καλύτερα με το γκαζόν στον κήπο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/2/13 10:50

    Σατανάς στο αρχαίο στάδιο Ρόδου.Ο Σατανάς (Εβραϊκά Satan) σημαίνει «αντίδικος, αντίπαλος, εχθρός». Η Καινή Διαθήκη αποκαλεί το Σατανά, άρχοντα των δαιμόνων.

    Είναι ο βασικός εχθρός του Θεού και της ανθρώπινης ψυχής. Αλλα ονόματα που του αποδίδονται είναι τα εξής: «Διάβολος, Όφις αρχαίος, Πλάνος της οικουμένης, Άρχοντας αυτού του κόσμου, Πονηρός, Πειράζων, Αππολύων, Αβαδδών, Βελλίαλ, Βεελζεβούλ» κ.α. Είναι αυτός που εξωθεί τους ανθρώπους στην αμαρτία και στην αποστασία από τον Θεό.

    Ο Σατανάς πριν ξεπέσει, ήταν ένα Χερούβ του Θεού. Μια περιγραφή του έχουμε στην Παλαιά Διαθήκη στο βιβλίο του Ησαΐα ιδ΄ 12-15, που μεταφορικά γράφεται για το βασιλιά των Βαβυλωνίων, και έχει τα εξής λόγια: «... Πως έπεσες εκ του ουρανού, Εωσφόρε, υιέ της Αυγής! Συνετρίφθης κατά γης, συ ο καταπατών τα έθνη! Συ, δε, έλεγες εν τη καρδία σου. ‘‘Θέλω αναβεί εις τον ουρανόν, θέλω υψώσει το θρόνο μου υπεράνω των άστρων του Θεού, και θέλω καθίσει επί το όρος της συνάξεως, προς τα μέρη του βορρά, θέλω αναβεί επί τα ύψη των νεφελών, θέλω είσθαι όμοιος του Υψίστου’’. Εις τον Άδη όμως θέλεις καταβεί, εις τα βάθη του λάκκου». Για να δει κάποιος το ρόλο του Σατανά, αρκεί να διαβάσει το πρώτο και το δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου του Ιώβ, στην Παλαιά Διαθήκη. Ο Σατανάς είναι ένας ψευτοποιμένας, σε αντίθετη με τον αληθινό Ποιμένα τον Ιησού Χριστό.

    Αναφέρεται και ως μάταιος ποιμένας, στα εβραϊκά «Χαελίλ» όπου το ουσιαστικό «ελίλ» (από τη ρίζα «αλάλ», δηλαδή, είμαι αδύνατος, ανεπαρκής), σημαίνει: «ανεπάρκεια, αναξιότητα». Αυτό είναι λοιπόν και ο Σατανάς. Ανάξιος και ανεπαρκής. Το έργο του είναι η καταστροφή των ψυχών. Προσπάθησε να, ματαιώσει τον ερχομό του Μεσσία Ιησού Χριστού δίχως αποτέλεσμα. Από αρχής επιτέθηκε στην ανθρώπινη φυλή για να τη διαφθείρει και να μην έρθει το «Σπέρμα» ο Ιησούς (βλέπε Πράξεις Αποστόλων ιγ΄ 23). Αυτό φαίνεται στην σαρκική επαφή των δαιμόνων με τις γυναίκες των ανθρώπων (βλέπε Γένεσις:s’ 1-4, και Ιούδας:εδάφια 6 και 8) όπου προσπάθησε ο σατανάς να δημιουργήσει μια γενιά δαιμονικών ανθρώπων για να αποκλείσει μέσω της διεφθαρμένης αυτής γενιάς τη γέννηση του Ιησού Χριστού γιαυτό ο Θεός κατέστρεψε με κατακλυσμό όλη την ανθρώπινη φυλή, σώζοντας μόνο το Νώε και την οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *