ροή ειδήσεων

Ομογενής από την Αμερική για τη Ρόδο: "Αντιμετωπίζετε τα ζώα όπως τα σκουπίδια"

Αγαπητοί κύριοι,
Ονομάζομαι Μαρία Ελένη Σ. και ζω στην Αμερική, συγκεκριμένα στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. Οι γονείς μου είναι Έλληνες αλλά εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ. Πολλές φορές ερχόμαστε στην Ελλάδα κυρίως για διακοπές. Οι γονείς μου είναι από τη Ρόδο.... κι έτσι έχουμε πολλούς συγγενείς εκεί. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν αποφασίσαμε να έρθουμε να τα γιορτάσουμε εκεί. Παρόλο που περάσαμε υπέροχα, αν και άδειο το νησί το χειμώνα είναι πολύ όμορφο, υπήρξαν κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν. Ένα από αυτά ήταν τα πολλά νεκρά ζώα που κείτονταν στη λεωφόρο Ρόδου- Λίνδου, κυρίως γάτες, τα οποία ήταν, κυριολεκτικά, πεταμένα στην άκρη του δρόμου και σάπιζαν ή ήταν πατημένα εκατοντάδες φορές από τα διερχόμενα οχήματα με αποτέλεσμα να έχουν γίνει μια άμορφη μάζα. Με τις βροχές μάλιστα που είχε τότε, φημίζεται το νησί για τις βροχές του, έβλεπες κουφάρια ζώων να επιπλέουν σαν βάρκες. Κανείς δε νοιάστηκε να μαζέψει τα νεκρά ζώα από τη μέση του δρόμου. Ακόμα και αν έγινε ατύχημα, τουλάχιστον βγάλε το από το δρόμο, γιατί να το χτυπήσει κι άλλος; Εκτός του ότι δεν σέβεσαι το θάνατο του ζώου, δεν σέβεσαι ούτε τον άλλο οδηγό που μπορεί να το χτυπήσει και να τραυματιστεί και ο ίδιος.
Ακόμα γύρω από τα ξενοδοχεία, παρατήρησα πως κυκλοφορούσαν πάρα πολλά αδέσποτα, σκελετωμένα, άρρωστα και πεινασμένα, προφανώς λόγω της έλλειψης κόσμου. Τώρα που το καλοκαίρι έφυγε, οι τουρίστες επέστρεψαν στις πατρίδες τους και τα ξενοδοχεία έχουν κλείσει ή λειτουργούν πολύ λίγα δωμάτια, τα αδέσποτα δεν έχουν κανέναν να τα ταΐζει και να τα προσέχει, με αποτέλεσμα, λόγω της πείνας, να βγαίνουν στο δρόμο προς αναζήτηση τροφής και να σκοτώνονται από τα αυτοκίνητα. Σε μια από τις βόλτες στην παλιά πόλη είδαμε ένα τσιγγανάκι να σέρνει ένα μικρό κουτάβι που είχε δεμένο με ένα σχοινί. Βέβαια και οι μη τσιγγάνοι ιδιοκτήτες ζώων δε φαίνεται να έχουν καμία διαφορά από τα μικρά τσιγγανάκια στη συμπεριφορά των ζώων. Όσα ζώα είδα ήταν δεμένα σε αυλές ή αφημένα να τριγυρνούν μόνα τους για βόλτα, καθώς οι ιδιοκτήτες τους, προφανώς βαριόντουσαν να τα πάνε με λουράκι. Σίγουρα πολλά από αυτά καταλήγουν μαζί με τα σκουπίδια στην άκρη του δρόμου.
Όταν ρώτησα τους συγγενής μου για όλα αυτά μου απάντησαν πως είναι συνηθισμένα φαινόμενα και πως ο κόσμος τα προσπερνάει απλώς. Δυστυχώς από αυτά που είδα και άκουσα κατάλαβα πως ο κόσμος αντιμετωπίζει τα ζώα όπως τα σκουπίδια, ίσως γι' αυτό ήταν πεταμένα στην άκρη του δρόμου όλα μαζί. Πτώματα και σκουπίδια να πλέουν στην βροχή μέσα στις λάσπες.
Δεν ήταν πρώτη φορά που έβλεπα κάτι αντίστοιχο. Παρόμοια είδα με τα μάτια μου και σε άλλα μέρη, όπως Κρήτη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη ακόμη και στην πρωτεύουσα Αθήνα. Από τη Ρόδο όμως κατάγεται η οικογένεια μου και μου φαίνεται χειρότερο να το αντιμετωπίζω. Στο αίμα λένε είμαι Ελληνίδα, για την Ελλάδα όμως δεν ξέρω πολλά περισσότερα από όσα βλέπω σε μερικές διακοπές και όσα βλέπω στην τηλεόραση και το ίντερνετ. Δε μ αρέσουν ούτε όσα βλέπω στις διακοπές μου, ούτε όσα μαθαίνω από μακριά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ντρέπομαι που κατάγομαι από την Ελλάδα. Ελπίζω πως η επιστολή μου αυτή θα διαβαστεί από τις αρχές εκείνου του τόπου και κυρίως από το δήμαρχο κ. Κουσουρνά...
Με εκτίμηση,
Μαρία Ελένη Σ.

www.trupokarudos.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/2/13 21:20

    ΑΜΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ Σ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/13 22:19


      Κόρακος εξελεύσεται «κρα».
      Η μόρφωση δεν προέρχεται από την πολυμάθεια, αλλά από το αν έχει απαλλαγεί κανείς από τα πάθη του. Πυθαγόρας

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/13 22:03

    Εσείς οι συγγενείς της εκλεπτισμένης ομογενούς, για ενημερώστε μας πόσα ψώφια ζώα σταμάτησε για να μαζέψει από το δρόμο όσο καιρό ήταν εδώ.

    Α.... και πείτε της να πολιτογραφηθεί αμερικάνα για να συμπεριφέρετε στους ανθρώπους και στις χώρες ανά τον κόσμο, χειρότερα και από τα ζώα όπως κάνουν και οι υπόλοιποι αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/13 22:33

    Κυρία Μαρία Ελένη Σ. έχετε δίκιο, δυστυχώς έχουμε χάσει το μέτρο εδώ στην Ελλάδα, μην περιμένετε από ανθρώπους που όπως είπε ο Αριστοτέλης "Η πενία πολλών εστιν ενδεής, η δ’ απληστία πάντων" βάζουν το χρήμα υπεράνω κάθε άλλης αξίας. Οπως είπατε είδατε ωραία κτίρια, θαλαμηγούς, πολυτελεί αυτοκίνητα, πολύ χρήμα αλλά οι άνθρωποι είναι "φτωχοί" στο πνεύμα. Αλλωστε αυτό συμπαιρένετε και από τα σχόλιά τους που όπως φαίνεται δεν τηρούν το του Χίωνος "Η γλώσσα σου μη προτρεχέτω του νου". Αντί να αναλύσουν και να δουν την αιτία των γεγονότων αυτών υβρίζουν ασύστολα. Σε αυτούς λοιπόν λέγω την ρήση του Ζήνωνα "Δύο ώτα έχομεν, στόμα δε έν, ίνα πλείονα μεν ακούωμεν, ήττονα δε λέγωμεν". Οσο για τους άρχοντές μας, αφήστε καλύτερα..... ασχολούνται με αλλώτρια παρά χρήσιμα και χρηστά. Αυτά για τους Ελληνάρες. Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/13 23:13

      Δεν πας και συ να της κάνεις παρέα στο αμέρικα?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/13 23:01

    Ela mori mpoumpou ,sssstoamerikana na ta mazepsis esi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/2/13 23:19

    DISTIXOS MARIA OPWS VLEPHS EXEIS NA KANEIS ME EYRWPAIOYS APO TIS APANTHSHS MERIKON KATALAVENIS TO EPIPEDO TOYS ALLA DEN FTENE AYTI ALLA H PAIDIA TOYS KAI H NOMI TIS ZIMPAMPOYAS POY ZOYNE KAI VOLOVONTE EDOSA POLLA STA ZWA KAI AKOMA DINO ALLA DISTIXOS DEN YPARXOYN NOMI GIA TA DIPODA ARA KANOYN OTI THELOYN EDW SE KATIKIMENES PERIOXES SXOLIA GYPAIDA TREXOYN ME 100 XORIS NA YPOLOGIZOYN TI THA SINVI AN TREKSI ENA PAIDI STON DROMO TA ZWA THA YPOLOGISOYN POIOS TOYS ELENXI KANEIS MONO OTAN EINAI GIORTES VGENOYN KAI GRAFOYN ARKETOYS MONO KAI MONO GIA NA EISPRAKSOYN H KLEYTES POY MAS KYVERNOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/2/13 00:38

    exeis dikio,alla den eimaste oloi to idio.apo to 100% to 80% h rodites eimaste filozoi,kai min mou peis oti ekei pou breiskese den ginonte auta kai min sou po kai xeirotera,loipon prfosexe ta logia sou gia tous rodites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/2/13 01:43

    ενώ στην αμερική σκοτώνονται οι άνθρωποι, ακόμα και μικρά παιδιά, σαν ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/2/13 04:08

    Sorry Mary but you are wrong. I didn't even bother to read all if your letter!!! I PERSONALLY have taken in FOUR stray dogs even though it's tough for my pocket. So don't insult ALL the Rhodians! I can't believe you stated that you are embarrassed to be Greek! SHAMEH ON YOU!! Because Americans are perfect??? I read SO MANY HORROR STORIES about killings, child rapeings, abuse and you're talking about animals? I'm embarrassed to be a US citizen with all that I read. GET A LIFE QUICK!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/2/13 04:16

    Στο μόνο που έχει δίκιο ειναι τα νεκρά ζώα στους δρόμους που όντως ειναι αηδία και λυπηρό και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ !!! ΑΥΤΟ όμως κυρία Μαίρη ειναι δουλειά του κράτους, όπως και στην Αμερική ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ τα μαζεύει. Εδώ δεν έχουν να μαζέψουν τα σκουπίδια το road kill μας μαρανε! Όπου μπορώ εγω προσωπικά μαζεύω και πετρες απτο δρόμο που περνώ και μεγάλα αντικείμενα. Δεν μπορώ όμως πχ στο Τσαιρη να βγω να μάζεψε το σκύλο και να σκοτωθω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/2/13 09:48

    ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΠΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!!!! ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ, ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟΥ ΡΟΔΙΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΥΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!! ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/2/13 10:17

    ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑ. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΑΥΤΟΣΟΣΗΜΕΣ.. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΥΠΟΥ 'ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ', ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/13 10:50

      ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ 10.17 ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΔΙΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟΡΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος25/2/13 11:07

    ΚΥΡΙΕ 10.50 ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΟΗΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑΓΚΗ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η΄ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ-ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/13 11:49

      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΡΣΤΕΡΑ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΑΓΑΠΩ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 1 ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ 4 ΓΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΟΗΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ,ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.....

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25/2/13 12:11

    KYΡΙΕ Η' ΚΥΡΙΑ 11.49 ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΩΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ. Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΗ, ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/2/13 15:54

    Το θέμα των αδέσποτων το αντιπαρέρχομαι κυρία μου, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ακόμα και όταν υπήρχε πολύ χρήμα, άλλωστε είναι υπόθεση των "ανεπαρκέστατων" πολιτικών μας. Εκεί που θα ήθελα να σταθώ είναι το θέμα του "ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα", αν, και λέω άν είστε μορφωμένη γυναίκα και γνώστρια της Ελληνικής (αμφιβάλλω) και Αμερικανικής Ιστορίας που φαντάζομαι την διδαχθήκατε στο σχολείο εκεί πέρα και είχατε την στοιχειώδη γνώση και αυτοκριτική ώστε να συγκρίνετε την Ελληνική με την Αμερικάνικη Ιστορία και παιδεία, τότε θα έπρεπε να ντρέπεστε για τα αίσχη που έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν οι αμερικάνοι όλα τα χρόνια στην παγκόσμια ανθρωπότητα. Είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που είναι σε διαρκεί πόλεμο με όλη την ανθρωπότητα. Προφανώς ζήτε σε "αριστοκρατικό" προάστειο και δεν έχετε επισκευτεί τα γκέτο των μαύρων τύπου Χάρλεμ για να δείτε πως ζουν οι άνθρωποι-ζώα εκεί, όπου η ζωή ενός "ανθρώπου" κοστίζει 2 δολάρια!!!! για τόσα σε σκοτώνουν για την πρέζα τους. Εμείς πάντα θα είμαστε ωραίοι σαν Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/13 17:21

      ΩΡΑΙΟΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος25/2/13 21:12

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Η ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ; ΤΟ ΩΡΑΙΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; Η ΛΑΜΠΡΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ; ΠΟΙΑ ΑΙΣΧΗ; EINAI ΠΟΛΛΑ..ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.ΧΟΝΤΡΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ. ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ Η' ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. Η ΒΙΑ ΔΕ, ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΓΚΕΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ. ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΡΟΤΥΠΟ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ...ΑΘΛΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/3/13 03:32

    εχει δικιο η κ. μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *