ροή ειδήσεων

Το Outlook.com αντικαθιστά το Hotmail μέχρι το καλοκαίρι

Η Microsoft τερματίζει την δοκιμαστική λειτουργία του Outlook.com, που πλέον είναι έτοιμο να διαδεχθεί το Hotmail. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η λειτουργία του Hotmail θα σταματήσει το ερχόμενο καλοκαίρι....

Επίσης ανακοινώθηκε η χρήση της νέα υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από 60 εκατομμύρια χρήστες, ένα νούμερο που φέρνει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον, με τη Microsoft να στοχεύει στην σταδιακή μεταφορά όλων των χρηστών της στο Outlook.com.

Να αναφέρουμε εδώ, πως από σήμερα, που τελείωσε η δοκιμαστική έκδοση (beta), η λειτουργία του Outlook.com αναμένεται να είναι απολύτως σταθερή και χωρίς να παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Γεγονός είναι πως και κατά τη διάρκεια της beta έκδοσης δεν είχαν παρατηρηθεί σημαντικά προβλήματα.

Όταν τερματιστεί η λειτουργία του Hotmail, οι χρήστες θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο σύστημα “παίρνοντας” μαζί τους όλα τα εισερχόμενα τους, τους κωδικούς και όλους τους φακέλους.

Μάλιστα, η Microsoft κυκλοφόρησε και ένα διαφημιστικό βίντεο για τη προώθηση της νέας υπηρεσίας, που εστιάζει στην ταχύτητα που μπορεί κανείς πλέον να μοιραστεί τα αρχεία του (φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο κτλ) μέσω του Outlook.com.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *