ροή ειδήσεων

Τα Playmobil αγρίεψαν! – Οπλοφορούν και ληστεύουν τράπεζα

Οι περισσότεροι από εσάς μεγαλώσατε με τα Playmobil να αποτελούν αναπόσπαστο και αγαπημένο κομμάτι της παιδικής σας ηλικίας! Μπορεί να τα έχετε συνδέσει με τα χρόνια της αθωότητάς σας, αλλά εκείνα φαίνεται πως… αγρίεψαν και δεν διστάζουν να οπλοφορούν αλλά και να ληστεύουν τράπεζες!

Αυτό είναι το νέο «σκηνικό» της αναπαράστασης που ετοιμάζει να κυκλοφορήσει η εταιρεία που εκμεταλλεύεται εμπορικά τα χαριτωμένα ανθρωπάκια. Η ύπαρξη όμως των όπλων έχει ξεσηκώσει τεράστιες αντιδράσεις από τους ενάντιους των όπλων.



Ειδικά μετά από τα τελευταία περιστατικά που έχουν σημαδέψει την Αμερική, σχετικά με την οπλοφορία αλλά και την πρόσβαση παιδιών και εφήβων σε αυτά, η εταιρεία δέχεται τεράστιες κριτικές από τις κοινότητες εκείνες που θέλουν να υπάρξει απαγόρευση της οπλοκατοχής. Επίσης, αναρωτιούνται: «Τι μηνύματα περνάμε στα παιδιά μας με αυτή την αναπαράσταση;».

Μάλιστα, η ηλικίες των παιδιών στις οποίες απευθύνεται το προϊόν, είναι ανάμεσα στα 4 και 10 έτη, κάτι που κάνει την εταιρεία να έρχεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση σχετικά με τις καταγγελίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Το σετ περιέχει ράβδους χρυσού, μετρητά, μια μεγάλη τσάντα (για να τοποθετηθούν τα κλεμμένα χρήματα), καθώς και ένα πιστόλι και κατσαβίδι ώστε να μπορέσει να ανοιχτεί το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών. Η τιμή του, αναμένεται να είναι, περίπου στα 50 ευρώ.

Αυτό που έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις, είναι πως στη συσκευασία αναγράφεται πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών, λόγω των μικρών κομματιών που περιέχει, αλλά το ότι απεικονίζει ένα εγκληματικό σκηνικό, φαίνεται να αφήνει τους υπεύθυνους αδιάφορους.
planet-greece


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/2/13 13:56

    MA8E PEDI MOY NA LISTEBIS MAKAKES!!!! NA MIN TO EPITREPSOYN STIN ELLADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/13 17:34

    Τι μαλακίες είναι αυτές ρε. Δλδ εγώ που είχα (και έχω συλλεκτικό πλέον) πειρατικό και κάστρο το οποίο είχε όπλα σπαθιά κτλ κτλ έπαθα τπτ; Κρίμα που δεν έχω γιο να του πάρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *