ροή ειδήσεων

Βελτιώνεται (;) το καθεστώς visa για τους Τούρκους τουρίστες...

- Προς 5νθήμερη θεώρηση visa στον προορισμό που αποβιβάζονται
- Οι Τούρκοι ... επιστρέφουν στον Μωριά
- Το ενδιαφέρον τους δεν περιορίζετε στα νησιά αλλά πλέον επεκτείνετε και στην Πελοπόννησο μετά την Θεσσαλονίκη....
Ένα πολύ σημαντικό fam trip στο οποίο συμμετέχουν 32 τουριστικοί πράκτορες, από τα κορυφαία γραφεία της γείτονος χώρας, διοργανώνει το Club Hotel Casino Loutraki και τους φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του. Οι συμμετέχοντες του Fam Trip είναι Τουριστικοί πράκτορες της Τουρκίας, Marketing και Communication εταιρίες του Τουρκικού Τουριστικού κλάδου, εκπρόσωπος του Association of Health Tourism καθώς και θεσμικοί Αξιωματούχοι της Περιφέρειας της Σμύρνης. Η αναζήτηση νέων προορισμών στην ενδοχώρα της Ελλάδας για τους Τούρκους Πολίτες, φαίνεται να "προεξοφλεί" την θετική ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την χρονική επέκταση visas στους Τούρκους, που και η Ελλάδα υποστηρίζει, για αυτό και προετοιμάζονται.
Είναι βέβαιο ότι έγκαιρα προγραμματίζουν να κατευθύνουν την προσεχή "έκρηξη" αναζήτησης τουριστικών προορισμών για τους Τούρκους ώστε να αποσυμπιέσουν την διπλή πίεση εσωτερικού –εισερχομένου Τουριστικού κύματος και να διατηρήσουν για τον εισερχόμενο (συνάλλαγμα γαρ) το μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς τους.

Έτσι κρατώντας σταθερές τις ήδη ανεβασμένες από πέρυσι τιμές τους στα εισερχόμενα πακέτα αναζητούν λύση στην φθηνή σήμερα Ελλάδα για να κατευθύνουν τους Τούρκους και να αποσβέσουν τις πιέσεις που ασκεί η εκρηκτική οικονομική ανάπτυξη και οι αλλαγές των καταναλωτικών προτύπων που την συνοδεύει. Το αυξημένο Τουρκικό ενδιαφέρον, ακολουθεί το κύμα Τουρκικών επενδύσεων στην Ελλάδα (μαρίνες) και επιβεβαιώνει την καλή εικόνα που διατηρούν αλλήλως οι δύο λαοί ανεξαρτήτως των Πολιτικών και Διπλωματικών προβλημάτων.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι μετά την πρόσφατη ανακάλυψη της Τουρκίας από τους Έλληνες θα ακολουθούσε και η αντίστροφη κίνηση.
money-tourism

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *