ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1100 ΕΥΡΩ... ΓΙΑ 4 ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ...
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ!!!!!!

Εκτελώντας διαταγές άνωθεν, στην δημοτική αστυνομία έχουν καταντήσει ως ταγματασφαλίτες και τουρκοεβραιοτσολιάδες κατά του λαού??!!!!

Δεν είναι δυνατόν να απειλούν και να εκφοβίζουν ένα άνεργο άνθρωπο που προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα οικονομικά και οικογενειακά του προβλήματα.
Οπότε δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε πονηρά πλέον για το ποιος δεν θέλει τον Βαλάντη στην παλιά πόλη ? Το Αλβανό και την Αλβανίδα που πουλούν ψιμύθια και τυρόπιτες γιατί δεν τους ενοχλούν αυτούς??

Θα ήσασταν χαρούμενοι αν μαθαίνατε οτι ένας ακόμη άνεργος Έλληνας με νεογέννητο παιδί αυτοκτόνησε??

Στην νέα μαγνητοσκόπηση που ακολουθεί ο Βαλάντης τα λέει έξω από τα δόντια δείτε την.... ΕΔΩ

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/13 23:26

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΛΑΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/13 23:43

    ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ,,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ,,,ΠΕΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/13 00:23

    ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ????

    σοβαροί χαβαλέδες για σοβαρους αρμοδιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/13 00:37

    αν δεν σου ειναι κοπος, μπορεις να μου πεις απο που συμπερανες πως ειμαι κομματοσκυλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/13 00:46

    Η αλήθεια είναι οτι απο όλα όσα μπορεί να επιληφθεί η δημοτική αστυνομία ασχολείται με τον τύπο . Αυτό είναι υπερβολικά ηλίθιο και προκλητικό ακόμα και για τους άχρηστους μαϊντανούς του facebook και της δήθεν νύχτας, που πληρώνουμε για δημ. αστυνόμους.
    Υπάρχουν απείρως πιο σημαντικά προβλήματα να ασχοληθει η δημοτική αστυνομία αλλα ασχολείται μόνο με αυτα και με τις κλήσεις για τα χαρτάκια του parking.

    Βέβαια απο την άλλη πλευρά, απο το παληκάρι με την φραπεδιά στο χέρι, και τα πεντε ψημυθάκια πάνω στο βεσπάκι, Ουτε χερι λείπει, ούτε πόδι!!!! και τυγχαίνει να γνωρίζω οτι θα μπορούσε να έχει άλλη, πιο κερδοφόρα δουλειά, αλλα ίσως να κουραζοτανε, οπότε... χαλαρααα.
    Για το νεογέννητο είναι αλήθεια. ζεί με την μάνα του καπου εκει μεσα στην π.πόλη. Εχει οικονομικό πρόβλημα, όντως, αλλα πολλοί τον έχουν πει αρχιτεμπελαρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/13 01:41

    Για τους αλλοδαπούς που πουλάνε τσάντες και παπούτσια (και μάλιστα μαϊμού) στους δρόμους και στα πανηγύρια, παράνομα CD στις παραλίες και για τα γυφτάκια που με το άνοιγμα της σεζόν θα εγκατασταθούν στις πύλες και στα περάσματα του Μανδρακίου και της παλιάς πόλης, ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/13 02:10

    ο βαλαντης δουλευε σε γνωστο ντελιβεραδικο στην παλια πολη αλλα κουραζοτανε και την παρατησε.
    αρκετοι μικροπολητες ειναι νομιμοι, σκανε καθε χρονο ενα καρο χρηματα για την αδεια αλλα ο βαλαντης και η οικογενεια του (πουλανε και εκεινοι κουλουρια) ειναι εξυπνοι και δεν βγαζουν, για ΦΠΑ ουτε λογος φυσικα και αμα τους την πεσει καμια δημοτικη αστυνομια, κλαιγονται στο γυαλι..

    αντι να διαμαρτυρηθουν οι καντινες και οι νομιμοι μικροπολητες, διαμαρτυρονται οι παρανομοι.. οπως η αλλη που εκλεβε ρευμα για την καφετερια της και εκραζε μετα τη δεη που της ξηλωσε τον μετρητη(θυμαστε;)

    οσο για το: "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ..." ασχολιαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/13 08:00

    ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ????? ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΣΤΕ ΠΕΣ ΤΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΟΣ!ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΥΛΛΗΤΙΣΜΟ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΠΑΔΟΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ,,ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙ,,,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ,,ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,,ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/3/13 10:25

    SERIFHDES DHMOTIKOI YPALLHLOI THS P.....S POY OTI TOYS LENE KANOYN!!!!KRIMA GIATI STO NHSI YAPARXEI TOSH PARANOMIA K TOSH KLEPSIA POY DEN PAEI ALLO K TA VAZOYN M ENA FTWXOPAIDO,AN EINAI DYNATON!!ALHTES POLITIKOI NA SAS FANE OI ARRWSTIES!!!!!XOYNTA THELETE,THN KATARA MOY NA XETE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/3/13 11:16

    den pane napia soyne aftoys poyden kovoyne apodixis ego paragila soy vlakia apo tin agia ana stasia stin stani apenati kemoy efere gia apodixi analisi para gelias les ke i me mala kas fanta soy posa mavra vga zoyne anti na pane eki pane ston valanti mpravo sta pedia tis dimotiks kai ston sdoe poy kimate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αιρετικος96723/3/13 13:32

    Συμφωνω οτι ειναι εντελως ηλιθιο η δημοτικη αστυνομια να ασχολειται με το Βαλαντη μη εχοντας κατι αλλο νακανει αλλα ρε παιδεια δε μπορει και αυτος να βγαλει μια αδεια μικροπωλητη και να ειναι νομιμος;
    Και κατι αλλο για τα χαλια τα δικα μας δε μας φταινε ουτε οι εβραιοι ουτε οι τουρκοι ουτε και οι πουστηδες παρα μονο εμεις και αυτους που ψηφιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/3/13 23:15

    εσεις οι δυο κύριοι του βιντεο γιατι αφου είστε τοσο καλοι δεν βοηθατε το παληκάρι οικονομικά; συγκεκριμένα εσυ που κανεις και τον ρεπορτερ μονο στις παρελασεις ξερεις να φωνάζεις αν εισαι τοσο μαγκας και αντρας γιατι δεν βρισκεις μια άλλη δουλειά στο παληκάρι αφου είναι τοσο προθημος να εργαστεί; αλλα μαλλον κι αυτος ειναι σαν εσενα μονο φωνάζει και τα βαζει με τους άλλους , θέλει αρχ....α η ζωη όχι φωνές και με μαλ..ες ,μεγάλε...και κατι ακόμα μεγάλε με τα γυαλια πες μας εσύ τι δουλειά κάνεις; μηπως βαστας κι εσυ κανεναν καφέ και γυρίζεις σαν τον Αρναούτογλου στον όμορφο κόσμο; για ηρεμισε λιγο και δεν θα βαλεις εσυ τους κανονες στην κοινωνία...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/3/13 20:53

    ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΗ αυτο το βλεπο εξω απο την εθνικη να πουλα κουλουρια.εχω παρατηρηση οτι ειναι ευγενηκος και χωρης να ενοχλη κανεναν.ελεος...ας αφησουμε τον ανθρωπο να βγαλη το ψωμη του.τοσα χρονια πουλαγε το ζευγαρη απο την αλβανια...τους πειραξε κανενας??χωρης ιχνος ρατσισμου.μονο απορια.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *