ροή ειδήσεων

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Συνελήφθησαν οι δύο από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - βιντεο

Βρέθηκε καμένο το λευκό ΒΑΝ
Στον εντοπισμό και σύλληψη δύο Αλβανών, που μετείχαν μες στην "συμμορία των 11" που απέδρασε εν μέσω βροχής πυροβολισμών από καλάσνικοφ, χθες το βράδυ στις φυλακές Τρικάλων, προχώρησε η αστυνομία...

Τη σύλληψη έκαναν άνδρες της ΟΠΚΕ. Εν των μεταξύ, πριν λίγο εντοπίστηκε καμένο το λευκό ΒΑΝ που χρησιμοποίησαν για την επίθεση οι ένοπλοι δράστες.



Συνολικά 11 σκληροί Αλβανοί κακοποιοί απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων! [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

- Πάνω από 700 κάλυκες έχουν μαζέψει οι αστυνομικοί!
- Ξεφτύλισαν το υπ. Δικαιοσύνης και αποκαλύφθηκαν τα ψέματα ότι γνώριζαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο

"Η συμμορία των έντεκα" θα μπορούσε να αποκαλείται το καλά οργανωμένο σχέδιο απόδρασης των 11 Αλβανών κακοποιών από τις φυλακές Τρικάλων, εν μέσω βροχής πυροβολισμών. Πάνω από 700 κάλυκες από όπλα διάφορων διαμετρημέτων έχει συγκεντρώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-greece, από το σημείο της ένοπλης συμπλοκής οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση. Όλα τα τελευταία νέα και βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της απόδρασης...

Πριν ακόμη μπορέσουν οι Αρχές να "χωνέψουν" την παρολίγο απόδραση με ελικόπτερο, που οργάνωσε ο Παναγιώτης Βλαστός, από τις φυλακές Τρικάλων, Αλβανοί μαφιόζοι οργάνωσαν απόψε νέα, επιτυχημένη αυτή τη φορά, απόπειρα απόδρασης με βοήθεια από αδίστακτους πιστολέρο, απ' έξω, που γάζωσαν τους φρουρούς των φυλακών. Στόχος των πιστολέρο, που επέβαιναν σε ένα λευκό ΒΑΝ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, ήταν η Γ2 πτέρυγα των φυλακών, εκεί όπου κρατούνται αποκλειστικά Αλβανοί κακοποιοί.

Συνολικά 11 κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν, αφού προηγουμένως είχαν φτιάξει αυτοσχέδιους γάντζους με σκοινιά και σεντόνια, με τα οποία κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην ταράτσα της πτέρυγάς τους, απ' όπου πυροβολούσαν του σκοπούς της φυλακής.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής. Τον ψηλό μαντρότοιχο των φυλακών πλησίασαν ένα λευκό ΒΑΝ κι ένα αγροτικό. Με καλά οργανωμένες κινήσεις, οι επιβαίνοντες βγήκαν από αυτό ανοίγοντας πυρ με καλάσνικοφ κατά των ανδρών της εξωτερικής φρουράς. Ταυτόχρονα, κρατούμενοι από την Γ2 πτέρυγα, κατάφεραν να ανέβουν στην ταράτσα και από εκεί να πηδήξουν προς την ελευθερία. Και οι δραπέτες ήταν οπλισμένοι.

Από τους πυροβολισμούς φαίνεται πως έχουν τραυματιστεί τρεις εξωτερικοί φρουροί. Ο ένας από τους τρεις, ηλικίας 40 ετών, φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Με πιο ελαφρά τραύματα οδηγείται στο νοσοκομείο ο δεύτερος φρουρός, ηλικίας 37 ετών. Η κατάσταση της υγείας του τρίτου φρουρού δεν εμπνέει ανησυχία και τους παρασχέθηκαν απλώς οι πρώτες βοήθειες.



Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων έχει σημάνει συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ομάδες ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ σπεύδουν στις φυλακές. Παράλληλα γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Εν τω μεταξύ, από τη βροχή των πυροβολισμών, μία από τις σφαίρες τρύπησε τη βιτρίνα καφενείου που βρίσκεται πολύ κοντά στις φυλακές και σφηνώθηκε στον τοίχο σε απόσταση ενός μέτρου από θαμώνα. 



Δύο ομάδες της ΕΚΑΜ από την Αθήνα και άλλες δύο από την Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν για τις φυλακές Τρικάλων, όπου έφτασαν περίπου στις 11.30.

Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε όλο τον νομό και οι έρευνες εντείνονται ολοένα και περισσότερο ακόμη και σε αγροικίες. Με το πρώτο φως της ημέρες συνδράμουν στις έρευνες από αέρος και 2 ελικόπτερα.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/13 20:29

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΕ C-130 ΚΑΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *