ροή ειδήσεων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ροδιακέ Λαέ! Επειδή πολλά ανακριβή και κακόβουλα σχόλια έγιναν μέσω των τοπικών και αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης θεωρούμε πρέπον να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Σκοπός της επαναλαμβανόμενης διαμαρτυρίας μας κατά τις παρελάσεις ήταν... είναι και παραμένει η αφαίρεση από τους πολιτικούς του προνομίου να εκπροσωπούν τον Λαό σε Εθνικές επετείους με κάθε έννοια.(Καταθέσεις στεφάνων , εκφωνήσεις πανηγυρικών κ.τ.λ).
Και αυτό όχι αυθαίρετα αλλά επειδή οι εν λόγω πολιτικοί διαχειρίστηκαν με τον πιο χείριστο τρόπο την Λαϊκή εντολή την οποία απέσπασαν με εκβιασμούς και άλλες βρώμικες μεθόδους μεταξύ των οποίων ίσως και η νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος.
Επέβαλαν την απόλυτη εξαθλίωση σε έναν περήφανο νοικοκύρη Λαό την καθολική διάλυση όλων των κρατικών δομών και τέλος το ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου με την πρόφαση της αποπληρωμής των χρεών της Χώρας .
Οι πραγματικοί υπαίτιοι για τα δεινά του Λαού και του τόπου φιγουράρουν κάτω από τον ιστό της σημαίας και καταθέτουν στέφανα στους Ήρωές μας που προσβάλλουν καθημερινά, ενώ όποιος τολμήσει να καταγγείλει την κατάσταση χαρακτηρίζεται «Φασιστοειδές» και ακραίος εκφραστής της βίας ακόμη και δωδεκάθεος.
Ο φασισμός στην πιό ακραία του έκφραση είναι τα τρία καταστροφικά μνημόνια που υπέγραψαν και υπηρετούν με ζήλο αυτοί που μας χαρακτηρίζουν «φασίστες»!Οι 4000 και πλέον νεκροί Έλληνες αυτόχειρες,οι χιλιάδες άστεγοι ,οι ορδές των ανέργων,οι εξαθλιωμένες λαϊκές μάζες που στοιβάζονται στα συσσίτια για ένα πιάτο η νεολαία που ξενιτεύεται τα παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολειά είναι φασισμός!! Κουσουρνά ,Χατζηδιάκο ,Κόνσολα,Υψηλάντη και λοιποί μνημονιακοί παπαγάλοι των κομματικών γραμμών και ενημέρωσης είστε οι τελευταίοι που δικαιούστε να κάνετε μαθήματα Δημοκρατίας πάνω στα ερείπια της χώρας.
Η βία σωματική και ψυχολογική είναι το όπλο με το οποίο έχουν αυτοί καθυποτάξει τον περήφανο Λαό μας.
Αβάσταχτοι φόροι και χαράτσια, εργασιακός μεσαίωνας και βίαιη καταστολή της όποιας αντίδρασης με προβοκατόρικα χτυπήματα και άλλες μεθόδους που μας φέρνουν πίσω σε άλλες σκοτεινές εποχές.
Επιθέσεις με τυφλά χτυπήματα σε όποιον αντιδρά! Μια τέτοια επίθεση έλαβε χώρα και κατά την κατάθεση στεφάνων της χθεσινής επετείου όταν αξιωματικός της αστυνομίας με πολιτική περιβολή παροτρυνόμενος από τον αντιπ/ρχη Χατζηδιάκο απρόκλητα επιτέθηκε ως μαινόμενος ταύρος σε διαδηλωτή με σκοπό να αρπάξει την Ελληνική Σημαία και να την καταστρέψει προκαλώντας την αντίδραση των διαδηλωτών.
Μια τελείως αψυχολόγητη ενέργεια εφ’όσον εάν οι διαδηλωτές προέβησαν στην όποια αξιόποινη πράξη υπήρχε αρκετή αστυνομική δύναμη για να τους συλλάβει παρούσα. Τέτοιο υπήρξε το μένος και η επιμονή του που στο τέλος έσχισε την Σημαία καταστρέφοντας και προσβάλλοντας το Εθνικό μας σύμβολο το οποίο ορκίστηκε να υπηρετεί και να προστατεύει!
Όσον αφορά το ατυχές «συμβάν» του τραυματισμού δημ.συμβούλου απο μιά 55χρονη γυναίκα αυτό εάν είναι γεγονός – και έχουμε σοβαρές ενδείξεις ό,τι δεν είναι – ουδέποτε έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της παρέλασης η και τουλάχιστο 1 ώρα μετά από αυτή εφ’όσον διαδηλωτές και Μ.Α.Τ παραμείναμε στον χώρο της παρέλασης χωρίς κανείς να αντιληφθεί ένα τέτοιο γεγονός που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.
Ό,τι έγινε και εάν επαναλαμβάνουμε έγινε όπως παρουσιάστηκε δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με την Λαϊκή διαμαρτυρία στην παρέλαση . Ωστόσο κάποιοι που είχαν προφανές συμφέρον και οι γνωστοί εργολάβοι της « ενημέρωσης» έσπευσαν να συνδέσουν το ατυχές «συμβάν»;;;;;με τους διαδηλωτές στην παρέλαση εξυπηρετώντας με το αζημίωτο πάντοτε τα αφεντικά τους.
Η φερόμενη ως δράστης δεν αποτελεί μέρος ομάδας διότι απλά δεν υπάρχει ομάδα. Υπάρχουν μόνο Έλληνες πολίτες που διαδηλώνουν αυθόρμητα ενάντια στην καταστροφή και το ξεπούλημα του τόπου και αυτό ενοχλεί κάποιους .
Οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί τοποτηρητές της τρόικας και του παρακράτους που κυβερνά χρησιμοποιούν την μέθοδο της σκευωρίας για να παρουσιάσουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες ως κοινούς εγκληματίες και τραμπούκους καταλογίζοντας αξιόποινες πράξεις που εάν και το τονίζουμε εάν έγιναν ,έγιναν σε άλλο χώρο και χρονική στιγμή από αυτή της παρέλασης και της διαμαρτυρίας!
Εμείς μιας και ανήκουμε στον Λαό και όχι στην αυτοδιοικητική ελίτ έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση και τα ανακλαστικά του κόσμου που έχει αντιληφθεί πλέον και το ποιόν τους αλλά και τις μεθόδους τους.
Ο αγώνας των Ελλήνων για ανεξαρτησία και Εθνική ανάταση θα συνεχισθεί μέχρις εσχάτων!
eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/3/13 00:56

    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/13 01:12

    Επραξατε πολυ σωστα! τα λαμογια του χιτλερ ειχαν κρυφτει στα σκαλια του δημαρχειου περιμενοντας ενα κοκκαλο απο την εξουσια του πασοκ.

    Ημουν επισκεπτης απο Αθηνα αυτην την ημερα και ειδα τι εγινε.
    που ηταν το κκε?
    που ηταν ο τσιριζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/13 20:38

      μηπως ησουν επισκεπτης απο τον πλουτωνα........

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/3/13 01:19

    αιμα, τιμη, χρυση αυγη, γαλα, ψωμι, τυρι, ρυζι, φαι, φραπε, κρασι......

    η χρυση χολερα εχασε ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ που ειχε αναπτυχθει στους πολιτες υπερ της, λογω των πολιτικων συνθηκων.
    ΕΓΙΝΑΝ γιουσουφακια του πασοκ-δημαρ και ΓΛΕΙΦΟΥΝ για ψιχουλα λεγοντας ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΑΠΑΔΟΓΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ, χριστοφορακηδες και ντερτιληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/13 06:49

      Είσαι καμμένος και άκυρος. Η ΧΑ έκανε αυτό, και την βρίζετε, η ΧΑ δεν κούνησε το δακτυλάκι τις και την βρίζετε. Όταν δεν κάνει αυτά που θέλετε βρίζετε, όταν κάνει αυτά που θέλετε πάλι βρίζετε. Σαν χωριάτισσες γκόμενες κάνετε!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/13 14:01

      Συγνωμη ρε φιλε Νοστος αλλα ακριβως τα ιδια δεν κανετε με τον Συριζα?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/13 02:16

    Τα τελευταια δυο χρονια με εκφραζει η Χρυση Αυγη γιατι σαν σκεπτομενος Ελληνας ειμαι αγανακτισμενος με ολα οσα συμβαινουν γυρο μου, και φυσικα θελω την τιμωρια των υπευθυνων μεσω αυτης μου της επιλογης. Οι οποιοι κατ εμαι δεν ειναι ουτε οι πολιτικοι ουτε οι αλλοδαποι, αλλα οι διαμορφωτες συνειδησεων(ΜΜΕ), και εμεις που τους πιστεψαμε. Για σκεφτειτε να ηταν μαζι με τους αγανακτισμενους και οι χρυσαυγητες, τι θα ελεγαν μετα τα ΜΜΕ. Δεν θελω να το σκεφτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/13 07:12

    ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ??ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?? Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ ! ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/3/13 07:30

    κανουν επεισοδεια η χρυση αυγη λετε ολο επεισοδεια κανουν.Καθονται σε μια γωνια και διαμαρτυρονται ειρηνικα λετε τα λαμογια καθονταν ησυχα δεν σας βρισκουν πουθενα.Εγω ξερω οτι ολος ο λαος εχει τα ιδια αιτηματα και προβληματα απενταντι στο πολιτικο συστημα και δεν ειμαστε ενωμενοι αυτη ειναι η τεραστια διαφορα στην ελλαδα γι'αυτο μας βλεπουν ετσι και μας κανουν οτι θελουν.Σαν τις απεργιες οταν κατεβαινει απο αλλου το παμε και απο αλλου το υπολοιπο εργατικο κεντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/3/13 09:00

    Αυτα ειναι τα εργα του δημοκρατη χατζηδιακου και της ομυγηρης του.Τους πειραζει η σημαια γιατι δε θελουν το εθνος και την ενοτητα.Θελουν τα κομματα και το κομματιασμα της κοινωνιας για να μπορουν να σκατοκλεβουν ανενοχλητοι.Φασισταρια που βγαινετε και στα καναλια να μιλησετε για δημοκρατια εσεις που καταργησατε το συνταγμα με τα μνημονια της προδοσιας και το αγγλικο δικαιο.Αει κρυφτειτε ρε λαμογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/3/13 12:34

    kai h xrysh aygh exei parei albanoys kai toyrkoys mazi toys pio polhpolhtismikoi apo ton karatzaferh eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/3/13 17:58

    Για άλλη μία φορά.ελληνες ξεχάστε τι μας Χωρίζει και κυτατε τι μας ενώνει.ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ.προσέχετε ο ένας τον άλλον.λυπηθειτε την Ελλάδα.μας θέλουν χωριά και μοιρασμενους σε δεξιές η αριστερές στάνες.
    Έστω και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/13 21:18

      Συμφωνω,αλλα ποιος θα γεμισει τα φανατισμενα μυαλα?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *