ροή ειδήσεων

Αμπερνάλλι: Δράσεις Σαββατοκύριακου 30-31 Μαρτίου 2013

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» σας προσκαλεί στις επόμενες δράσεις που θα λάβουν χώρα στη Στέγη του....

1) Διακρατική Έκθεση Ζωγραφικής «Τα παιδιά-προστάτες της γης»: Τα παιδιά του ολοήμερου τμήματος του νηπιαγωγείου Σορωνής Ρόδου διοργανώνουν την έκθεση στα πλαίσια της συμμετοχής τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning, που έχει αναλάβει το Νηπιαγωγείο. Μία από τις δράσεις του προγράμματος είναι, οι μαθητές των νηπιαγωγείων όλων των χωρών που συμμετέχουν, να ζωγραφίσουν και να κατασκευάσουν αφίσες με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου μα και των ίδιων απέναντι στα οικολογικά προβλήματα της γης. Οι αφίσες-ζωγραφιές των παιδιών από τα Νηπιαγωγεία Γερμανίας, Λιθουανίας, Πολωνίας, Ηνωμένο Βασίλειο, Βουλγαρίας και Ελλάδας, θα ταξιδέψουν και θα συγκεντρωθούν σε κάθε χώρα ξεχωριστά και έπειτα θα εκτεθούν για το κοινό. Σάββατο 30 Μαρτίου, 14:30-16:30 και Κυριακή 31 Μαρτίου 16:30-18:30.

2) Παρουσίαση του βιβλίου Αλ. Παπαδιαμάντης, «Χαλασοχώρηδες» και άλλες «δύο αιώνων πριν» σύγχρονες πολιτικές ιστορίες, της Θεοδοσίας Δασκαλάκη. Ομιλητές θα είναι οι: Όλγα Κομιζόγλου, φιλόλογος, Κώστας Κυπριώτης, Φιλόλογος, Νίκος Τσιρέβελος, Θεολόγος, Γιάννης Μαρίνος, Δικηγόρος. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μαστής. Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 19:30.



Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr και facebook.com/ampernalli2.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *